Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pls'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Server tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Chernarus
  • TKO's Livonia
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • NAMC's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Hi all, just another rant but what is up with ArmA 3? seriously? Back in the day of my fx 6300 days I had huge problems running ArmA at 60fps... and low and behold here I am again... YES! I am aware of every pinch of salt this game can throw at you and how to solve the low fps issue this game has but nothing has clearly worked on two completely different builds or I wouldn't be here ranting about how Bohemia Interactive cant optimize a game when paired with one of the biggest tech companies to-date. but what makes me laugh is that the fact back in the day where I could still pretty much run anything 1080p 60fps... yet I could barely scrape a 30 from ArmA 3 whether or not I was running it like a potato or real life. And now here I am with a rig that can run anything thrown at it at 1440p 144fps, but still cant run ArmA 3 at 60fps whether or not its super low or ultra... I want to make this very clear, that back then I had no problems running any other game at 60fps BUT ArmA 3... And I currently do not have any other problems running any games currently at 2K resolution AND 144Hz/fps... The system has gone through at least 10 system reinstall's and YES I HAVE turned off V-sync. any wizards out there that some how put their middle finger up to the universe and has achieved more than 60fps at a stable rate please let me know as this has gone on for too long... ¬¬¬ Old Specs ¬¬¬ ¬¬¬ Current Specs ¬¬¬ CPU - AMD FX 6300 w/ Coolmaster Seidon 120 AIO CPU - Intel I7 4790K w/ Gamemax Iceberg 240 AIO GPU - GeForce GTX 1060 Windforce x2 6GB OC GPU - GeForce GTX 1080Ti ROG Strix 11GB RAM - HyperX Black edition DDR3 2x 8GB 1600 Mhz RAM - HyperX Black edition DDR3 2x 8GB 1600 Mhz PSU - EVGA 650W Plat PSU - EVGA 650W Plat HDD - Toshiba 1TB 7200 RPM Hard Disk Drive SSD / HDD Samsung 860 evo 500GB / WD Blue 1TB HDD 7200 RPM
  2. Hello all! Now I have a tiny bit of a problem, after playing a primarily Zeus run mission with a friend, using about 16 mods, RHS, Project OPFOR, CUP, MCC and CBA_A3 to name some of them. After playing for a long while we decided to take a break, so I press escape, Save and Exit, and we quit the game, upon returning to the said game, I simply clicked on the mission, pressed Resume, loaded in the lobby, people pick their roles, and we load the game. After loading in I access Zeus to find out I can use ONLY the units that I've used in the previous session. For example, I could only use RHS Russian Cars, Soldiers, and APCs because that's all we used, but not tanks, helicopters, planes, they completely disappeared from the Zeus "Create" menu altogether! After a while I tested it out in a singleplayer scenario, if I resume a mission only the vanilla units and the units I used in the last mission are accessible to me, if I use AKs all units with AKs can be used if they are in the same tab under OPFOR for example, but that's it, everything else just disappears! Can somebody please help me this has to be the most annoying problem I've run into so far. There doesn't seem to be an obvious fix for it!
  3. Hello, I've designed model of his idea of waiting for a chair but after I finished the design and programming when I run the game with a Mod show me this message : Config : https://www.dropbox.com/s/9j0nrogus30a12x/config.cpp?dl=0 What is the solution ???? Regards, Abdul Rahman.
×