Jump to content

darkxess

Member
  • Content Count

    955
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

37 Excellent

About darkxess

  • Rank
    First Sergeant

core_pfieldgroups_3

  • Interests
    Gamer, Football, Art, Movies, Reading
  • Occupation
    Building Engineer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ^Sure, thanks mate ๐Ÿ™‚
  2. darkxess

    RHS Escalation (AFRF and USAF)

    Ahh okay, fully understandable, totally missed that part in the release notes, thanks ๐Ÿ™‚
  3. darkxess

    RHS Escalation (AFRF and USAF)

    Hey guys, was just playing your mod on a server and got this while trying to blow up a tank: Hardkill triggered (UNLIMITED TEST MODE) What does it mean and how to get rid of it? it actually stopped me from blowing up the tank ruining the mission. Thanks
  4. Hey @Lala14 been using this for years now with no problems, but recently the strobe seems to be way above the helmet and floating in the air, any chance of a fix? it seems the Contact DLC broke it. Thanks.
  5. @Freddo3000 - since this last update of VCOM though the lock feature always worked for AI too, the whole point of me putting vehicles around bases made it look like a real military compound/base etc, I have zeused now for over 1000 hrs and always did it like this, never before did the AI until now leave there positions to get into EVERY vehicle including unarmed jeeps/trucks.
  6. Hey mate, dunno what is wrong but we use the script version of this in our ZEUS Operation again this weekend (latest version) and it was worse this time than the last. Within the base of the main objective, there were many vehicles (locked) and units/patrols in their positions etc, upon my guys getting even anywhere near the place they were spotted from veeeeeeeeery far! then all of a sudden the shit hit the fan, lol. EVERY vehicle that was locked which I didn't want to be moved by either the AI nor the guys in my unit was taken over by AI and just drove OFF! lol yea, drove off, didn't stand to fight or anything, and these were just basic trucks/jeeps around the place to give it ambience. Really disappointing as it ruined the whole mission, yea it had its funny side but still, ... it doesn't work with ZEUS as of right now. Only other mods we are using are CUP, RHS, and ACE3. I had the script version on the mission file, no one else had it running ie the mod/script client side, only server side, this way is correct I hope? are there some settings I can do on the ZEUS Mission side to get this to work the way I want? I honestly do accept that this is really a good AI script for SP but not multiplayer, especially with ZEUS ๐Ÿ˜ž
  7. You do mean: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=623475643 If so then I didn't know such a thing existed within that, I will have to have a look, thanks ๐Ÿ™‚
  8. This is how mine is: Respawn = 3; RespawnDelay = 10; RespawnDialog = 1; respawnOnStart = 0; respawnTemplates[] = {"MenuPosition","MenuInventory"}; reviveDelay = 2; reviveForceRespawnDelay = 1; reviveBleedOutDelay = 180; I removed the (MenuInventory) and put (counter) as yours is and it worked, thank you ๐Ÿ™‚
  9. Hey guys, I have preconfigured loadouts for each class in my mission, but when you respawn the (loadout) comes up and let you choose another or even your own custom loadout you have saved. How do I disable this please and just let the person respawn with the loadout I have set for that unit? Image of (loadout) I want to disable: Thank you ๐Ÿ™‚
  10. @tortuosit - use this mate, stops all the blabber from AI haha http://www.armaholic.com/page.php?id=18879
  11. darkxess

    CustomAILevel Help

    Hey guys, since I have added the CustomAILevel line in my working difficulty config it has now stopped working, I have played around with it but for some reason still can't find the problem. Here is the one that is broken: Here is what I added: And here is what was working fine before adding that: Can someone please help me fix it, does the "CustomAILevel" even exist anymore? according to the wiki it does, but I can't seem to get it to work ๐Ÿ˜›
  12. I am getting this error: "Script Vcom\Functions\VCM_CBASettings.sqf not found" It's weird as I do not even have that script in the Functions folder which I got from the latest download link. Anyone? Edit: getting this error too now:
  13. Em.... basically just stick with independent then, haha. I only want to use the unit as a base anyways, we only want the uniforms so... it's not a big deal, thanks again guys. I did already release it and put you in the credits ๐Ÿ™‚ Workshop Link: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1733753527
  14. @GEORGE FLOROS GR - okay understood, but when I did NATO at first, see my first post with my old config, that was when I had the problem with the texture as it wouldn't work on that body. So I think I will have remake the whole texture for that said NATO class right? as I used the texture for the INDEP class, it's totally different... cant I just force the faction to be NATO?
  15. How to change it all to NATO then? ๐Ÿ˜›
ร—