Jump to content
.kju

All in Arma (AiA) - TKOH/OA/A2/A1 merge with A3

Recommended Posts

Amazing! Both, AIA in general and those sandstorm images.

All those possibilities! Looks like Arma 3 will be awesome in MP _and_ SP :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

what terrible music was that in chopper video? Have ear bleedings now... But the sandstorm is looking really impressive!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The other night I noted that using a Javelin sighted resulted in looking backwards. Fallujah performs better in ArmA3 than ArmA2 but there is terrible Z-fighting, however I don't believe AiA is responsible for this, just mentioning it here. (I'm not even entirely sure AiA is even required for Fallujah.)

Vehicles behave oddly, rolling for the slightest turns, and the BAS DLC content seems to be low-res, like how I presume the standard BAS non-bought assets would look.

But in general this project is a huge boon to extending the playability of the ArmA3 alpha, I'm enjoying it hugely :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey there,

yesterday i installed the mod. Its awesome but i don´t find the option to configurate my flying controls for jets. I already set the controls for heli´s and it works fine but the jet controls are always the default. How can i change it?

btw: Best mod ever :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey there,

yesterday i installed the mod. Its awesome but i don´t find the option to configurate my flying controls for jets. I already set the controls for heli´s and it works fine but the jet controls are always the default. How can i change it?

btw: Best mod ever :)

Good Question ! Any Answers ? :smiley-evil:

Regards

(ST6)Predator

Share this post


Link to post
Share on other sites
have you tried to increase object quality??? its a fps sucker but it should fix it?!

This is the maximum object quality my current GPU can afford. In any case, these flickers shouldn't happen - They should either be low quality or high quality. And as you can see, it seems to only happen with specific buildings. The rest (as well as all Stratis buildings) don't flicker like that. Sure they swap as normal when you zoom in/out, but they don't flicker repeatedly while other buildings around them don't flicker at all.

I don't even think higher object quality would be likely to fix it, as it would probably just change the distances where it happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, I need some help getting this thing to work. All of my players have All in ArmA and A2 CO. We have a mission file we're going to test out, but I can't seem to get the server to start up. Here's a paste bin of the changes I've made to the AIA launcher script.

pastebin.com/Saj3LnfA

The long and short of what I'm experiencing is this. I run the script - it starts to launch arma - the ArmA 3 launch popup goes away almost immediately, however ArmA 3.exe continues to run with 0% CPU usage and just over 100k of memory usage. I never get a console window and the server never actually appears online.

Any ideas? Can someone be so awesome as to write me a quick batch script to load up A3, All In Arma, and the proper mission file location?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for this great mod ! :)

Thanks to you I can use my units on Arma II map, just amazing !

x1338_thumb_12600b72.png.pagespeed.ic.8uN-isQNYy.png x1338_thumb_97614724.png.pagespeed.ic.mpeoF-ZDCe.png

x1338_thumb_ba67cc16.png.pagespeed.ic.uuyHk87Y1o.png 1338_thumb_aff42849.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey guys, I need some help getting this thing to work. All of my players have All in ArmA and A2 CO. We have a mission file we're going to test out, but I can't seem to get the server to start up. Here's a paste bin of the changes I've made to the AIA launcher script.

pastebin.com/Saj3LnfA

The long and short of what I'm experiencing is this. I run the script - it starts to launch arma - the ArmA 3 launch popup goes away almost immediately, however ArmA 3.exe continues to run with 0% CPU usage and just over 100k of memory usage. I never get a console window and the server never actually appears online.

Any ideas? Can someone be so awesome as to write me a quick batch script to load up A3, All In Arma, and the proper mission file location?

I am also interested, how you setup an AIA server. Is there anyway to alternate the existing restarter.ini? I think about moving all the AIA addons in the servers "Addons" folder, but how can i load the A2 and A2OA folder with the restarter.exe? Or will psikys edited .bat do the job?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been running it all just fine, have access to all the maps and weapons just fine.

However all of the PMC vehicles are completely invisible and I can walk through them and nobody else is having the same issue, Any ideas or suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ galzohar

Seems like a rendering problem - only BI could fix that (feedback tracker).

@ psikys

You are missing the %DEFAULT_PARAMETERS% or -server in the startup line.

@ DrFragg

Can you be more specific please or provide a simple test mission or video?

---------- Post added at 07:24 AM ---------- Previous post was at 06:38 AM ----------

@ asuseroako

Is this still actual for you? I dont have this problem here. :confused:

1) Press Esc to pause game then there are two 'Save' buttons. The one on the left is the normal Save button and the other one I think is redundant ?

http://s10.postimg.org/rrhqjnh2h/arma3_2013_04_16_16_31_40_51.jpg

2) While game is paused then you click the 'Options' button, 'Audio' button overlaps with 'Save' which is not in its proper place.

http://s8.postimg.org/yyep9hnjp/arma3_2013_04_16_16_34_02_08.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
;2376520']@ asuseroako

Is this still actual for you? I dont have this problem here. :confused:

Yes Sir' date=' I still have that problem even with the latest Alpha dev build 0.55 04268, April 18, 2013. I'm using your 'AllInArma_2013_04_15_v5.7z' file from this download page.

Here are sample screenshots from ArmA 3 'Vehicles Showcase':

1) Press Esc to pause game. Notice the 'Save button above the headgear

http://s17.postimg.org/sffbvumjj/arma3_2013_04_19_15_11_19_49.jpg

2) Press Options and still the 'Save' and 'Audio' overlaps.

http://s12.postimg.org/iwjsfxpyl/arma3_2013_04_19_15_11_28_90.jpg

Also, after the 04268 update (via Steam)...

http://s23.postimg.org/r8krun8kr/arma3_2013_04_19_15_12_35_32.jpg

http://s15.postimg.org/d7x1mhs8b/arma3_2013_04_19_15_15_59_51.jpg

... 3) I don't see names of Arma 2 scenarios and other titles :confused:

http://s16.postimg.org/707grixgl/arma3_2013_04_19_15_15_00_31.jpg

http://s8.postimg.org/71q840jfp/arma3_2013_04_19_15_14_46_38.jpg

Just like the 2 screenshots above, there are no Scenario names such as 'Private Military Company, Benchmark, Arma 2 etc.. unlike the

ArmA 3 Alpha build that I have

http://s2.postimg.org/pjf9mpsq1/arma3_2013_04_19_16_45_44_20.jpg

This is the error message thats shown when I click 'Scenarios' on the main A3 game menu

http://s21.postimg.org/5iv8j2vx3/arma3_2013_04_19_16_45_12_69.jpg

My AiA install directory

http://s22.postimg.org/pptik1ag1/Dwm_2013_04_19_15_27_39_56.jpg

Here is my (.bat) launch file

rem
rem 		Adjust the path with your local path
rem

set ARMA3_PATH=C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Arma 3
set ARMA2_PATH=C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2
set ARMA2OA_PATH=C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2



rem		Define your additional modfolders

set CUSTOM_MODS=@voice_com


rem		Adjust your parameters

set DEFAULT_PARAMETERS=-cpuCount=4 -exThreads=7 -disableVON=1 -mod=@ANZINS;@CBA;@CBA_A2;@CBA_OA;@CBA_A3;@dfs_3rdperson
set DEVELOPMENT_PARAMTERS=
set PROFILE_PARAMETERS="-profiles=%ARMA3_PATH%" "-name=MSI GX640"



rem
rem DONT MODIFY ANYTHING BELOW
rem

cd /D "%ARMA3_PATH%"

arma3.exe %DEFAULT_PARAMETERS% %DEVELOPMENT_PARAMTERS% %PROFILE_PARAMETERS% "-mod=%CUSTOM_MODS%;@AllInArma\ProductDummies;%ARMA2_PATH%;%ARMA2OA_PATH%;%ARMA2OA_PATH%\Expansion;%ARMA3_PATH%;@AllInArma\Core;@AllInArma\PostA3"

exit

The mods I use

http://s24.postimg.org/agrn6j8dx/arma3_2013_04_19_16_46_11_03.jpg

Thanks for your time and support :)

Edited by asuseroako
Added more screengrabs, video link

Share this post


Link to post
Share on other sites

with the actual dev branch the lightning on chernarus has changed in the right direction. Now it looks natural and impressive still under sunny weather conditions (grass, yellow and orange trees aren´t glowing anymore). :cancan:

Share this post


Link to post
Share on other sites

as someone mentioned, it's to bright for Chernarus, needs to be toned down a bit. But on takistan its perfect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
with the actual dev branch the lightning on chernarus has changed in the right direction. Now it looks natural and impressive still under sunny weather conditions (grass, yellow and orange trees aren´t glowing anymore). :cancan:

Could you show some dev branch chernarus lightning screenshots?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Definitely looks better. At least compared to the "over orange - autumn" look on my AiA stable build chernarus.

Do you have some more screenshots of wide plains and maybe a look over a small town/city? I love good screens. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi kju,

Noticed DnA posted an update to Dev branch today at 7:14PM so I gave it a try.

File versions used:

Game: Alpha dev 0.55 updated 19-04-2013 via Steam

AiA: 2013_04_15_v5 from this page

New issues encountered:

1) I get this error message on the main menu

http://s15.postimg.org/uzub510a3/arma3_2013_04_19_20_42_45_92.jpg

2) Click Editor then Stratis not shown on the maps list

http://s7.postimg.org/5viot657f/arma3_2013_04_19_20_14_19_49.jpg

3) Scenario titles not shown, photo not in the middle, and there's the 'Loading picture' notice

http://s23.postimg.org/nnevs9gdn/arma3_2013_04_19_20_15_18_29.jpg

Old persistent issues from my earlier post

1) Press Esc to pause game. Notice the 'Save button above the headgear

http://s17.postimg.org/sffbvumjj/arma3_2013_04_19_15_11_19_49.jpg

2) Press Options and still the 'Save' and 'Audio' overlaps.

http://s12.postimg.org/iwjsfxpyl/arma3_2013_04_19_15_11_28_90.jpg

Thought I'd let you know how it goes. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
;2374104']Look at the first four values and you get a good idea:

0 to 10 = different sunAngles at overcast 0.6

11 to 21 = different sunAngles at overcast 0.8

22 to 32 = different sunAngles at overcast 0

33 to 38 = a few different sunAngles underwater at overcast 0

on the lighting config behaviour:

to figure out how overcast and config values combine, i defined the fogcolor for the lighting classes 0-10 as red, 11-21 as green and 22-32 as blue

then increased the overcast in the editor step by step, the result:

from 0-40 (values according to the editor) the fog is red, from around 45 until 60 the red slowly bends over into green while becoming yellow inbetween, but from 60 to 100 it remains plain green and it never becomes blue.

i tryed a few different dates and times of day.

im not shure what to deduce from that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there any chance, that next AIAs verion gonna fix the bugged A2 vehicles physics?

Right now it is almost impossible to start driving without flipping our armored vehicles, if you dont use "slow forward".

AI can't handle A2 vehicles at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×