Jump to content

y_t

Member
  • Content Count

    40
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Everything posted by y_t

  1. I am getting this message also so not just your config. Edit: I am using 963a for the Lythium map.
  2. y_t

    co10 Escape

    Hey All, My group has been playing Escape on and off for a long time. We've been using 1.8 recently and find that it's nearly impossible to complete. It feels like the AI is just incredibly aggressive compared to 1.75 (not sure if it's version related, just a reference point). I've tried with and without ASR, Pooter's Enhanced ASR, and adjusting the values in those AI mods. Also, it feels like some of the mission parameters are not really making a difference. I can tell easily enough if the time or weather is honored, and it is, but for example the enemy helicopter always feels too aggressive. Like I said I can't quantify the parameters part but just in case this is a known issue thought I'd ask. BTW this is running on a dedicated server.
  3. When I attempt to join the mission on my dedicated server I get the following errors and cannot get past the lobby. Help appreciated. 14:56:50 Warning Message: Picture \a3\ui_f_data\igui\cfg\simpletasks\types\destroy_ca.paa not found 14:56:50 Warning Message: Picture \a3\ui_f_data\igui\cfg\simpletasks\types\kill_ca.paa not found 14:56:50 Warning Message: Picture \a3\ui_f_data\igui\cfg\simpletasks\types\rifle_ca.paa not found 14:56:50 Warning Message: Picture \a3\ui_f_data\igui\cfg\simpletasks\types\target_ca.paa not found Edit: Figured out that ASR AI was missing a config file. causing the mission to fail to load.
  4. y_t

    co10 Escape

    We've seen the maps will disappear if someone does a JIP. Sometime desynch requires a player to drop and JIP. If maps are moved off a person and into a storage container (any vehicle will work) then they do not get lost. No real testing of this, just an observation.
  5. You are a scholar and a gentleman. Thanks for this excellent tip. I had no idea they added the third option and we have been "dealing with" the fade out. Casual players like the crutches you know. =) Edit: This was supposed to be a direct reply to AstroRetro regarding the server.Arma3Profile tip.
  6. Vlad, I PM'd you back when this was originally posted. Would be super interested in getting my hands on some alternate islands for Liberation. Also would be interested in getting RHS versions already complete. Thanks!
  7. y_t

    ASR AI 3

    Swapping ASR and CBA order did the trick. Did not have this issue before .2 however. Thanks for the idea. Can't believe I forgot to try it.
  8. y_t

    ASR AI 3

    After updating to 9.2 my dedicated server will not completely start up. It appears to finish without error but clients will not connect to it. RPT doesn't show errors (that I can tell) but the last line never shows up when things are working properly (last line being "Connected to Steam servers"). Also I can tell something is not quite right because the console version and port do not show in the Dedi server title bar (Windows obviously). Any help will be greatly appreciated.
  9. y_t

    ArmAGeddon

    Having a great time with the mission. Is there an actual goal or way to succeed? We got a helo and flew around for a half hour but couldn't figure out what to do.
  10. y_t

    [COOP] All Out Warfare

    I am having an issue with the teleport function. If I create an MHQ I can use it without issue but no one else can teleport to it or from it (back to base). The others are able to Deploy or Repackage but that's it. I have confirmed we have the same CBA version (most current). Similar mods but I have more than the rest. Also tried to determine if the team membership was required but no luck. This is happening on both Stratis and Altis. Using newest version (8-9) but also happened in older versions. Lastly, mission is running on a dedicated server hosted locally. Thanks in advance. P.S. love the mission!
  11. y_t

    MT Insurgency

    Wrong thread. Can't figure out how to delete.
  12. After following the directions in the Port Forwarding section of the Wiki I was getting really frustrated that I could not find my own server, at all, in the in-game browser. As it turns out I was the only one who couldn't see it. All my other players had no problem finding it (using the same old filter). I had to switch over to LAN (since I am in the same subnet as the server) to find it. Played all night without issue.
  13. After today's 1.22 update I cannot see my server in the browser. In fact even using REMOTE address input I can't see it. Server is running with same port as always (2302). I do see server using LAN option. So do we or do we not need a Steam master server address in TADST? Thanks.
  14. My crew is quite anxious for this mission. Looking forward to release!
  15. I'm looking for a way to change the color of some specific elements of the HUD that do not seem to be changeable in the options. I'm looking at the objective marker and user placed way points (or whatever the proper term is). Basically the carrot with distance HUD items. Thanks in advance, YT
  16. y_t

    HUD items color changing.

    So many views and not a single reply... even to say it's not possible? Is there a question of what it is I'm looking for help on? Thanks.
  17. y_t

    Co32_Insurgent_Occupation

    Happy for all of these updates in 1.2. Should the mission support 'persistent' on a dedicated server? When the last player disconnects the mission resets. Flag is set in the cfg file. Thanks!
  18. y_t

    Co32_Insurgent_Occupation

    On the 1.03 version I noticed that the MHQ's on Altis are already deployed. Just drive them to your desired location and you can warp to them without issue.
  19. I'm thinking the update to .76 might have messed something up. I had finally worked out some AI settings that my group was happy with (.1 aiming) two weeks ago. Now the AI is back to insane levels. Double checked the RPT and it shows Zeu stats in place but just doesn't feel right in game. Bummer. Edit: After a night of play testing it *appears* that the Enemy skill and precision settings in the Basic.cfg are working (better? at all?). I started changing the Zeu numbers and noticed very little change. I then changed the CFG precision from .5 to .1 and the enemy AI could not kill anyone (from 5 feet away). Moving it back up to .4 and the AI is back in business but at normal human levels. Perhaps this is old news that I missed in the last, huge, change log? BTW this is on a dedicated server.
  20. Unfortunately my experience has been that using the mod alone does not make a noticeable (enough) change to the AI skill (specifically aiming precision). I believe this is the point of the post by Terox talking in detail about his discoveries with CfgAIskill. I have play tested the zeu_ServerSkill mod to death and cannot get anywhere near the results I am looking for. I am patiently awaiting the CfgAIskill mod he mentions in hopes it will let me tone down the AI so that my group can have a fun evening of Domination. Right now it's just frustrating. I don't mind difficult but...200+ yard instakills are no fun =/
  21. y_t

    CTD when 1.03 trying to load 1.02 save?

    Same exact issue. CTD when loading Dogs of War save 1.02. Nice to hear the guys move now. I got around that issue by wounding them and then healing them. Maybe that is a known workaround, never looked it up.
  22. Turns out I was using v1.03 of the campaign so I restarted using version 1.05 and made it past this mission.
  23. Hi All, Loving the CWC campaign but I am currently stuck on the Alert! mission, at the end actually. Mission appears t o be complete (Chinook is coming in to land) and I get a fade to black. I then get a fixed camera through some trees looking at a road (no units) for about 30 seconds and then a fade to black again. Nothing happens after that. I tried replaying from last save point a couple times, ejected from the chopper (which was interesting because I ran to the landing zone and watched the helo land, unload, take off, and land again this time shutting down the engine). In all cases I still get the same results, fade to black no debreifing. I may try starting the mission from scratch next. Not sure what version I am running but the two main downloads are named: CWR_1985_V1_03 CWR_RC3_4392 Thanks for any help in advance!
  24. MX Revolution along with UberOptions
  25. y_t

    Logitech's G15 keyboard

    I love my G15. I use Everest to display all my critical hardware monitoring info (lost the second screen when going SLi). I currently only use one macro key for the FLUSH command =/ -YT
×