Jump to content

Panda Pilot

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

0 Neutral

About Panda Pilot

  • Rank
    Rookie
  1. Panda Pilot

    [R3F] Logistics

    When it comes to lifting mechanics. What is the best way to go about specifying how Aircraft A can only lift Vehicle A, and the Aircraft B can only lift Vehicle A and B, and Aircraft C can lift Vehicle A, B, and C? Thanks, Panda
  2. Would anyone know how to obtain the classname from some vehicles that when I go and lets say look at the CUP C-130. In the virtual arsenal I am able to copy the data and see..... comment "Related vehicle classes:"; comment "CUP_B_C130J_USMC"; comment "CUP_B_C130J_GB"; comment "CUP_I_C130J_AAF"; comment "CUP_I_C130J_RACS"; comment "CUP_O_C130J_TKA"; _veh = createVehicle ["CUP_B_C130J_USMC",position player,[],0,"NONE"]; [ _veh, ["USMCGrey",1], true ] call BIS_fnc_initVehicle; _veh = createVehicle ["CUP_B_C130J_USMC",position player,[],0,"NONE"]; [ _veh, ["USMCDarkGrey",1], true ] call BIS_fnc_initVehicle; for some reason it leaves out 2 color schemes USMCGrey and USMCDarkGrey as being an actual class. Now when I go to something like the A-10 Warthog..... _veh = createVehicle ["CUP_B_A10_DYN_USA",position player,[],0,"NONE"]; [ _veh, ["USAFGrey",1], true ] call BIS_fnc_initVehicle; That is what it gives me. 1 color scheme out of the 11 that are a possibility. What is the reason behind this and is there any way to obtain the correct classnames for all the different color schemes? I am trying to give my playerbase the option to purchase whichever color they want from the get go without having to send them to the customs trader to buy a color change on their vic. Thanks, Panda
  3. Panda Pilot

    3CB BAF Weapons

    Is there any known reason as to why my server can no longer verify the 3CB Weapons mod when i have my verification enabled. Before the update is was working great and no problems. Then the update Arma update hit and i was loosing connection to my server every time i tried to join. which is normal after the updates since something usually breaks. at first i just turned off the verification since i didnt have the time to figure out which mod verification was broken. i finally spun up my test server and enabled the verification again, and painfully took 1 mod away and and tried to join until i finally took this mod away and was able to join. i verified that is is definitely this mod and this mod alone. every other mod of mine works with the verification enabled. for the time being i have this disabled till i can find a fix. any help or suggestions on this matter would be greatly appreciated since i am a big fan of your work! *edited* as a side note i am running the vehicle and equipment mod perfectly on the server. Best Regards, Panda
  4. Panda Pilot

    SOF UNITS ADDONS by massi

    Hello Massi, I'm the owner of a growing Exile community and I would love this mod, and the rest of your mods that you have created in a community mod pack. With your permission to use the mod(s), we promise to not modify or make profit off of it in any way, they would all be added in their entirety and not slashed apart.The users of this community, including myself, would not only be greatly appreciative but we would also love to include you in our server credits to recognize you for your great work. We operate a non monetized dedicated server and will continue to do so. Thanks in advance, Best Regards Panda
  5. Panda Pilot

    3CB BAF Vehicles

    Ok, so my mod list is as follows. 3CB Weapons, Vehicles, and Equipment. Marine Expeditionary Force, KA Weapons Pack, Complementary Special Weapons, Enhanced Movement, FHQ Accessories, Project OPFOR, Specialist Military Arms, RHSUSAF, RHSSAF, RHSAFRF, CUP Weapons, CUP Units, CUP Vehicles, VSM ALL-IN-ONE, NIArms All in One, Military Gear Pack, Extended Base Mod, CBA, NAPF, CUP Terrains Core, and Exile. The problem that is occurring is with the UK3CB Vehicles and nothing else. The Apache works great, the Bull dog works. Then you get into the boat, the merlin, the jackals, the coyotes, and the land rovers. There is no ammo in the guns, i try to cycle through the fire modes, i configured the safety in the 3CB configs, i spawned an ammo truck next to it. nothing works. i was told to post here so hopefully someone is able to help. thanks.
×