Jump to content

delta02cat

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

10 Good

About delta02cat

  • Rank
    Private First Class
  1. delta02cat

    [MP][CTI-COOP] Liberation (continued)

    In the lobby of the server, just before you start the mission.
  2. delta02cat

    [MP][CTI-COOP] Liberation (continued)

    Check your parameters if you have set them to "WIPE SAVEGAME". If this is indeed the case, your savegame will be wiped after every restart. If the parameters are correct, then there is probably something wrong with the configuration of your server itself, as it seems that your profile is not saved correctly on the server.
  3. delta02cat

    [MP][CTI-COOP] Liberation (continued)

    So I installed the AIS Revive system successfully on Liberation Altis, Malden and Chernarus and it works flawlessly. But not on X-Cam-Taunus. Could anyone help me out and test this? Just quickly add AIS to the Liberation Taunus mission and kill yourself with AI in your squad and let them revive you. Would be interesting to see if this works for anyone else on Taunus, if so it would be a local problem on my machine. Likely some left over save/config file from a previous mission save.
  4. delta02cat

    [MP][CTI-COOP] Liberation (continued)

    That is definitely a missing mod problem, it sounds like either the CUP Terrains - Core or the CUP Terrains - Maps is missing or not correctly added to the mod list of the HC. Check the -mod parameter for your HC server, that should solve the issue. @syphonix Yes that is quite easy: https://github.com/KillahPotatoes/KP-Liberation/wiki/EN_SavegamePort
  5. delta02cat

    [MP][CTI-COOP] Liberation (continued)

    I copied your config but it didn't change anything. What I don't get is, that I can revive the AI just fine but its just me that doesn't get revived they was I should. That tells me that the revive system is indeed working but something is messing with the player revive, like the BIS revive system still being half activated or something like this because the "force respawn" button is a part of the BIS revive system as far as I can see. Could it be something that has to do with local hosting instead of a dedicated server?
  6. delta02cat

    [MP][CTI-COOP] Liberation (continued)

    respawn = 3; respawndelay = 5; respawnButton = 0; disabledAI = true; enableDebugConsole = 1; allowFunctionsLog = 0; briefingName = $STR_MISSION_TITLE; overviewText = "www.killahpotatoes.de"; overviewPicture = "res\lib.paa"; author = "[GREUH] Zbug, [GREUH] McKeewa, [KP] Wyqer"; onLoadName = $STR_MISSION_TITLE; onLoadMission = "www.killahpotatoes.de"; loadScreen = "res\lib.paa"; joinUnassigned = 1; #include "GREUH\UI\GREUH_interface.hpp" #include "ui\liberation_interface.hpp" #include "ui\liberation_notifications.hpp" #include "ui\mission_params.hpp" class CfgDebriefing { class End1 { title = $STR_SORRY; subtitle = ""; description = $STR_COMMANDER_NOT_AUTHORIZED; pictureBackground = ""; }; }; //-------------------------------------------------------------- //------------------------AIS INJURY---------------------------- //-------------------------------------------------------------- class CfgFunctions { #include "AIS\cfgFunctions.hpp" }; #include "AIS\Effects\BarDlg.hpp" //-------------------------------------------------------------- Should be the standard settings as far as I can see. I only added the AIS stuff and changed "respawn button" to zero, but it did not change anything.
  7. delta02cat

    [MP][CTI-COOP] Liberation (continued)

    First off, this is a great mission and I absolutely enjoy it. Thank you very much for all the work you put into this. :) But maybe someone could help me out here because I tried to implement the AIS wounding system, which was mentioned on page 42 of this thread. The AI is able to revive themselves and I can revive the AI just fine but the AI cannot revive me. I do get "revived" but instead of getting healed, my character turns around and then I get the BIS "force respawn" button even though the revive System is deactivated through the mission_params.hpp. Any ideas? Anybody who encountered this before? Any help is appreciated as I am mainly playing solo and do need a bit of "AI support" ;)
  8. delta02cat

    RHS Escalation (AFRF and USAF)

    Ah thank you very much, that was the key I was missing! :)
  9. delta02cat

    RHS Escalation (AFRF and USAF)

    Should be the BMP-1P I think, the one with the orange launcher on top of it. Right clicking did nothing, no change to anything. The launcher on the BMP has a Scope but not the gun itself which seems strange. In this case aiming is only possible via the third person crosshair.
  10. delta02cat

    RHS Escalation (AFRF and USAF)

    First of, I really enjoy playing with RHS it is such a great mod! Thank you all for your hard work! :) But I do have a question, is there no scope for the gunner of the BMP-1? I got into one earlier and I could not aim at all because there was no scope for the gunner. Only the commander had a scope, seems like a bug or I missed something.
  11. Yeah, i saw some videos on YouTube, seems like a great game. Sadly it is not available in Germany and probably will never be. SaOk do you know how I can resupply the RHS weapons in the SP version? The gear drops contain only standard ARMA 3 gear, so my squad is out of ammo, especially the javelin/launchers are problematic.
  12. Thank you for your answer! Well then I guess my friends and I have to wait for the next release of the COOP version before we can start our campaign. But thanks again for your great work, your mission is my all time favourite since one of the first versions back in 2013!
  13. Hi, if I start the mission on Chernarus with RHS Escalation, is it normal that I start with the default Arma 3 equipment and soldiers? And I got some CSAT vehicles right next to the Russian ones, so it seems to me that I did something wrong. I'm playing the COOP Version by the way.
×