Jump to content

Marlon 'aLuFT' Martineli

Member
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

0 Neutral

About Marlon 'aLuFT' Martineli

  • Rank
    Newbie
  1. Arma 3 - Dedicated Server Problem

    My router is as follows: 300M Wireless N Router Model No. TL-WR841N / TL-WR841ND Security options: https://ibb.co/c6HYdc
  2. Arma 3 - Dedicated Server Problem

    I had a problem for about three days. I downloaded the "ARMA 3 SERVER" tool normally, I also downloaded the application to easily manage the "TADST v3.1.0" server configurations, put it in the Arma 3 Server folder as it teaches, I opened the ports on router 2302, 2303, 2304, 2305, 2306 and other necessary doors, I opened up too many doors, my "UPNP" is enable. But whenever I start the "dedicated server" it appears in my "ARMA 3 LAUNCHER" on the "RECENT" tab, but when I look in the "INTERNET" tab it does not appear. My friends have tried direct connection, searching in the search box and nothing, just does not appear to them the server. I've already tried disabling the "FIREWALL" completely, I already tried it in virtual marking with "WINDOWS SERVER 2012 R2" and nothing, just appears in the "RECENT", wanted to know if there is any solution to my problem, because all places say the same thing about opening ports or disabling the Windows firewall.My internet provider follows the "PPPOE" system, does it influence anything? Help me please, i need this server :( Prints Screens: https://ibb.co/bQHkPHhttps://ibb.co/g2H8dchttps://ibb.co/fApzjHhttps://ibb.co/hNmejHhttps://ibb.co/e2vuJchttps://ibb.co/jS4Arxhttps://ibb.co/hTPFPH or https://ibb.co/bQHkPH https://ibb.co/g2H8dc https://ibb.co/fApzjH https://ibb.co/hNmejH https://ibb.co/e2vuJc https://ibb.co/jS4Arx https://ibb.co/hTPFPH
×