Jump to content

GawdAwful

Member
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

1 Neutral

About GawdAwful

  • Rank
    Rookie
  1. I'm using a TCAdmin panel to manage my server. I've installed my mod list, and have loaded up a modded mission. Took me long enough to get all that right. But now I have a slight issue. The "required mods" page lists no required mods. I can keep our mod list loaded and join it manually, but I'd like to make it so that it ells you what you are missing and forces you to sync up mods to join.
  2. GawdAwful

    Server not reading mods

    Oop, I figured it out. Now I have a different issue.
  3. I have a pretty basic mod list I installed on a TCAdmin panel. It downloaded and installed the mods just fine. Then I installed my custom scenario and went into the server. When I loaded, it showed me the slot selection screen, with no slots loaded in. It also repeatedly crashes, giving me the reason that an item no longer exists. I've gone through to delete 3 separate items over this, and keep coming back to the same error about a new item. I looked at a couple things, my command line has some of the mods in it twice, as well as CBA at the very end, as opposed to the beginning. Here's the mod list if it helps: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2378758937 Here's my RPT as it seems that's important: Arma 3 Jets | jets | true | true | GAME DIR | ca8d2b15096709f721442f1bd8daaf340efe3c7a | 4dedcd93 | jets 10:53:13 Arma 3 Apex | expansion | true | true | GAME DIR | ba42c2077a3ccc61ad9da08b0520dcdd3bf836e1 | a9ced3d9 | expansion 10:53:13 Arma 3 Marksmen | mark | true | true | GAME DIR | f4f2299213d3fbac83f93a40f3a9189981d3b4d4 | bdd1f9cf | mark 10:53:13 Arma 3 Helicopters | heli | true | true | GAME DIR | a864c4890a0a81805ec227cad1f26be1773aa0a8 | da5627a1 | heli 10:53:13 Arma 3 Karts | kart | true | true | GAME DIR | dda4727989bdfbf55ca28fe990bcf47d86ace303 | 3e52333 | kart 10:53:13 Arma 3 Zeus | curator | true | true | GAME DIR | d6bd1f0f8278a7e1c60de7d92c098cf210834cf3 | 2c4264c1 | curator 10:53:13 Arma 3 | A3 | true | true | NOT FOUND | | | 10:53:13 ========================================================================================================================================================================================================== 10:53:13 InitSound ... 10:53:13 InitSound - complete 10:53:13 PhysX3 SDK Init started ... 10:53:13 PhysX3 SDK Init ended. 10:53:14 core\skyobject\skyobject.p3d: No geometry and no visual shape 10:53:14 a3\data_f\krater.p3d: No geometry and no visual shape 10:53:14 a3\data_f\koule.p3d: No geometry and no visual shape 10:53:15 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted. a3_characters_f 10:53:15 Loading movesType CfgGesturesMale 10:53:15 Creating action map cache 10:53:15 MovesType CfgGesturesMale load time 51 ms 10:53:15 Loading movesType CfgMovesMaleSdr 10:53:15 Reading cached action map data 10:53:16 Warning: looped for animation: a3\anims_f_epa\data\anim\sdr\cts\hubcleaned\briefing\hubbriefing_loop.rtm differs (looped now 0)! MoveName: hubbriefing_ext 10:53:16 Warning: looped for animation: a3\anims_f_epa\data\anim\sdr\cts\hubcleaned\spectator\hubspectator_stand.rtm differs (looped now 0)! MoveName: hubspectator_stand 10:53:16 MovesType CfgMovesMaleSdr load time 1312 ms 10:53:16 a3\characters_f\proxies\flag.p3d: No geometry and no visual shape 10:53:17 Initializing Steam server - Game Port: 2372, Steam Query Port: 2373 10:53:17 Steam AppId from steam_appid.txt: 107410 10:53:17 Connected to Steam servers Oh, and here's the exact error that was booting it down: 10:28:32 mpmissions\__cur_mp.Malden\mission.sqm/Mission/Entities/Item7.type: Vehicle class CUP_vojenska_palanda no longer exists When I deleted that item, it would continue with things like this: 12:18:05 mpmissions\__cur_mp.Malden\mission.sqm/Mission/Entities/Item7.type: Vehicle class ACE_medicalSupplyCrate_advanced no longer exists I really just don't know where to begin with fixing it to read the mods
  4. I could just be dumb, but I'm having a small issue with connection. My main two ports, 2302 and 2303 are open, Im not sure if I need to open any more for the dedicated server to work. But that's not what I'm here for. I'm sure you already have it, but I can't seem to figure out how to schedule restarts. I'd like to, for instance, restart my server(or at least my mission) every hour automatically. Is there any way to do this?
×