Jump to content
Sign in to follow this  
Moose_Qc

I need help with an error at each MP session

Recommended Posts

Hi,

I’m always getting this type of message when I start any MP session;

No Entry 'bin\config.bin/RscDisplayMultiplayerSetup/controls/CA_B_West.sideToggle'.

I click on continue. It’s seems not interfering with my game. But I’m wondering why I’m I getting this message? Can I get rid of this message by default?

arma2.jpg

Thanks in advance for your assistance.

Regards,

Moose

Edited by Moose_Qc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

I’m always getting this type of message when I start any MP session;

No Entry 'bin\config.bin/RscDisplayMultiplayerSetup/controls/CA_B_West.sideToggle'.

I click on continue. It’s seems not interfering with my game. But I’m wondering why I’m I getting this message? Can I get rid of this message by default?

arma2.jpg

Thanks in advance for your assistance.

Regards,

Moose

+1............. I am getting this same error.... I am thinking that maybe people with steam didn't get the new multyplayer UI......

@ Moose_Qc, are you using STEAM???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes I'm on Steam ( I would have bought the DVD, but seems not available in any stores in Canada (east cost))... BI Would you be so kind and look into this?

Thanks in advance

PS: Here's my Dxdiag if that might help...

http://www.leductech.com/DxDiag.txt

Edited by Moose_Qc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem here, steam user

error: No entry 'bin\config.bin/rscDisplayMultiplayerSetup/controls/CA_B_Wst.sideToggle'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ditto.. Steam, same problem - also lost the artillery interface with the same type of error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have been getting reports of the same problem on my server. The server is copied from a 505 games release installation. My client, which is also a 505 games release, does not see the error but other people who I know are using the steam release are seeing the error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is not steam related, i get on 505ver after 1.03 on all Domination maps - maybe its the mission creators that needs to do some changes

------------------------

Ignore above i didnt read the error msg right - sry

Edited by [HUD]Dorph

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dorph;1399770']This is not steam related' date=' i get on 505ver after 1.03 on all Domination maps - maybe its the mission creators that needs to do some changes[/quote']

No Entry 'bin\config.bin/RscDisplayMultiplayerSetup/controls/CA_B_West.sideToggle'.

That can't be fixed by any mission maker.

Dialogs that use a map control where fixed in the Domi release yesterday. Some new fields got added to class Task.

Btw, the A2 artillery module has the same problem.

Xeno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it as well, but set the game to redownload this morning before heading to work. Will check if it's the same when I get home later.

Edit: A reinstall did not do anything. Spoke to three other friends of mine that uses a Steam-version of the game, and they have the same issue. That being said, I haven't found that this issue has a negative impact on the game. It's still playable etc.

Edited by Fjordmonkey
Updated my answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm that I have exactly the same issue. Also using a Steam version of Arma2 and can't seem to solve this problem.

Tried the same remedy as fjordmonkey with the same result.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting same on Steam. I thought I did something wrong with my server, but it looks like Steamers got an added unwanted bonus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some feedback from a dev would be good around about now. Same issue, Steam user and game crashes all the time for me now. After having to completely download 8gigs of Arma again for a 100mb patch and the crashes afterwards, you can be sure Steam has lost me as a customer for-ever.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks a bunch ice

/oops didn't work.. Ui file was dated 5/30/09 perhaps it's been updated?

Edited by RAYtracer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×