Jump to content
nkey

Task Force Arrowhead Radio

Recommended Posts

When switching from the old version to the beta version, is there anything in particular to keep in mind?

Share this post


Link to post
Share on other sites

We just had a game using the new TFAR version for the first time. Regular directional voice chat worked well - but regardless of what frequency we were on, the radios didn't seem to work properly. We get the regular radio pop, but the others don't receive the signal as they would in the old version. Even weirder (though I can't speak from my own experience, as I only heard about this from the other players): it seems that when they spoke on the radio, they'd hear their voice (without the radio effect) coming from me!

 

Any idea what might be causing this? And are there any specific settings I have to change before the new mod will work okay with all or most missions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem:

Unfortunately i have the problem that my sr radio does not work anymore (no ID).

That always happens after I die and reload my loadout at the bi arsenal.

There are no problems with the ace arsenal.

 

Anyone any idea how i can restore the radio?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am in a milsim group and every op I can only hear my additional channel on my long range radio. I cant hear the main channel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I have such a problem that when I install the plugin and connect to the server both arma and teamspeak, teamspeak shows me:
Workgroup radio status: Connected to game: No.
Starring: No.
Plugin version: 1.-1.0.327
Add-on version: unknown
Despite the fact that they play the game, because of this I can't connect to servers that play the arma with TFAR. I tried shutting down Battleye, reinstalling the teamspeak, reinstalling the plugin, or changing the version TFAR, but none of that helped. Thank you for the advice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys.

 

Love the plugin and the way it changes the game up. Have used TFAR many times in the past (2years ago?) without issue.

 

However, currently on the .328 version I get lag spikes that make ARMA3 almost unplayable. Have narrowed it down to TFAR (disabling plugin in-game restores the FPS and then enabling again will restart the spikes).

 

Has this had any other reports? Have tried a complete re-install to no avail. Rest of the guys on our server have no issues, it's just me sadly.

 

Any advice would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×