Jump to content

Raptoid21

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

1 Neutral

About Raptoid21

  • Rank
    Private First Class

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I finally got the right syntax, I'll leave the thread for future reference if it's not obvious yet I have no clue what I'm doing but this finally worked 😜 this addaction ["<t color='#FF0000'>Open Terminal</t>", {[myTerminal, 3] call BIS_fnc_DataTerminalAnimate; openterminal = true; publicVariable "openterminal"; hint 'High tech for rebels.'},[],6,true,true,"","_this distance _target < 2"];
  2. So, everything works except that my players cannot trigger a data terminal which completes a task and gives a new task. The odd thing is, if I'm playing I can trigger it if I teleport in as Zeus and activate it. All the triggers fire off correctly other than this. In the data terminal's init I have: this addaction ["<t color='#FF0000'>Open Terminal</t>", {[myTerminal, 3] call BIS_fnc_DataTerminalAnimate, openterminal=true, hint 'High tech for rebels.'},[],6,true,true,"","_this distance _target < 2"]; MyTerminal being the variable name of the terminal. My trigger simply has openterminal; I tried using hasInterface and isDedicated but those didn't seem to work, but I'm not sure I'm doing them right. Thanks. Edit: I have also tried in the server init publicVariable "openterminal"; I thought that would work but it did not.
  3. Raptoid21

    ARMA 3 Addon Request Thread

    Requesting/looking for a simple retexture of all the vanilla and dlc/bohemia military vehicles to a black color, something similar to the normal black textures for the Orca or Ghosthawk. Thanks.
  4. I don't know very much about Arma editing, but at the end of a mission I'm attempting to spawn this above a x, y, and z coordinate, just to sit and float there - https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1777761378&amp;searchtext=contact First I tried BIS_fnc_ambientFlyby which almost worked but it only spawns there for about half a second and disappears (helicopters work fine though, I did mark the positions for it to fly over.) The unit is technically a "drone" so maybe that has something to do with it, but then I tried "ct_o_halienBrain_f" createUnit [[5919.97,8052.39,200.00], [], "NONE", .5, "PRIVATE"]; in the on activation field of a trigger after a couple of certain aliens are killed, of which I checked the trigger is working properly doing other things, like playing SFX/music. However, this doesn't seem to be doing anything at all. I'm not sure if I need to use createVehicle or something else, but I tried various combinations with that as well which didn't seem to work. (I wrote out the whole thing otherwise it was giving me errors, I'm not sure how to skip or set parameters to default really, if that's any indication as just how little I know what I'm doing) I'm assuming I'm just doing something wrong but I'm not sure what it is. Thanks.
  5. What exactly do the AI presets do? They don't seem to change the values next to it.
  6. When I give commands I'm completely silent, mostly in Eden and Zeus. Not really sure what's going on but it's kind of useful to see if the command is sometimes working or not. Maybe ACE or something is interfering? Any known problems with mods or whatever causes this?
  7. Noob question but I'm having difficulty adding one. I tried pasting the entire path, just the file name, the filename plus the extension, .jpg and .paa, and so on. Every time it says it cannot find my picture. I've also tried putting the picture in the folder itself, inside a mpmissions/pictures folder, and a few other things I've forgotten. What exactly is the folder setup it should have and do I have to export it to see it or should clicking Play Singleplayer just show it? What exactly do I need to type in the box?
  8. Hello, I'm trying to make a mission and there's some kinda incompatibility going on with some of my mods when I try to open attributes on a box and some other items in Eden, it hangs up and I have to alt+f4. Here are the mods I'm not really sure how to upload the crash reports without spamming this post to death but here's an excerpt when it starts saying error Edit: Nevermind, it was just taking a really, really long time to load.
  9. Raptoid21

    ACE Arsenal Eden Whitelist?

    Unfortunately neither of those worked. I'm assuming that line placed in the init is just supposed to work? I'm just troubleshooting in the editor, so do I have to do something else? This might be a stupid question but I'm confused as to what constitutes a "new" box, aren't all boxes technically new when the mission starts? Or aren't they all already existing since they've been placed in the editor? The menu item wouldn't even show up so I tried this addAction["Open Arsenal", [this, ["ACE_surgicalKit"]] call ace_arsenal_fnc_initBox]; this2 addAction["Open Arsenal", [this2, ["ACE_surgicalKit"]] call ace_arsenal_fnc_addVirtualItems]; And they do show up in the scroll menu, however they don't do anything.
  10. Raptoid21

    ACE Arsenal Eden Whitelist?

    Thank you, I'm trying some stuff to get the whitelist working though. this addAction["Open Arsenal", {[_this select 0, player, true] call ace_arsenal_fnc_initBox},[this]]; [_box, ["ACE_surgicalKit"]] call ace_arsenal_fnc_initBox; [_box, true] call ace_arsenal_fnc_initBox; I tried inserting these three lines into the init field to get the Ace surgical kit to show up alone for example from that link, but it says it expects a bool,array. Should have mentioned I know nothing about even basic coding
  11. Hello, I'm attempting to get a whitelist working for an Ace Arsenal box, but I'm unsure how to use it. I don't know much about the editor but so far I got the Arsenal to work, however it's showing everything instead of limiting what I have whitelisted, I'm assuming I have to add something else to get it to work. I tried this command: this addAction["Open Arsenal", {[this, player, true] call ace_arsenal_fnc_openBox}]; However "this" didn't work so I changed the variable to "box" and changed the init line to this addAction["Open Arsenal", {[box, player, true] call ace_arsenal_fnc_openBox}]; Thank you.
  12. Raptoid21

    Fix the forum please

    Yea, I've got a big issue, I can't post any threads except for in Arma 3 DLC. I guess I just changed my password? I need to ask a mission editing question for A3. Edit: it immediately worked after I posted this.
  13. Raptoid21

    [MP][COOP] Takistan Insurgency

    Hmm, well I just tested it today again, including a couple of hours play session with some friends yesterday, and still no dice. For some reason none of the vehicles ever respawn, I think cars too. I'm hosting using just the CUP stuff and CBA from the steam workshop. Currently I'm using the J version. Also what are the rewards and how do they work if you don't mind me asking? The satchel worked with the caches though, thank you.
  14. Raptoid21

    [MP][COOP] Takistan Insurgency

    Nice mission, very fun to play however none of the vehicles respawn except the normal cars. Is this intended? This gets annoying after clearing the closest towns, and on the previous version caches wouldn't explode. I have CUP vehicles enabled but not the RHS one.
×