Jump to content

NZXSHADOWS

Member
  • Content Count

    1710
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

  • Medals

Community Reputation

0 Neutral

About NZXSHADOWS

  • Rank
    Sergeant Major

core_pfieldgroups_3

  • Interests
    Making shit <br>3D Modeling<br>Gaming<br>Pissing people OFF!<br>Doing shit Im not supose to?

Contact Methods

  • Yahoo
    NZXSHADOWS
  • Skype
    NZXSHADOWS
  • Twitter
    @NZXSHADOWS
  • Google+
    NZXSHADOWS
  • Youtube
    NZXSHADOWS
  • Steam url id
    NZXSHADOWS
  • PlayStation PSN
    NZXSHADOWS
  • Origin
    NZXSHADOWS

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. NZXSHADOWS

    Problem mount P:

    What is the Error Message your getting? You check out https://community.bistudio.com/wiki/Work_Drive
  2. Try checking your "DLL Folder" path in Object Builder "Options",
  3. Have you looked at Resin Kits for some reference? They can be handy at times.
  4. NZXSHADOWS

    Whats happened to this community

    http://store.steampowered.com/about/
  5. NZXSHADOWS

    Whats happened to this community

    Nobody likes commitment.
  6. NZXSHADOWS

    VBS2/3 Discussion thread - the one and only

    Thanks for the news.
  7. NZXSHADOWS

    VBS2/3 Discussion thread - the one and only

    Looks interesting for sure.
  8. Excitement is brewing. Looking forward to these assets.
  9. NZXSHADOWS

    would you still buy any BI product ?

    Yes, I would purchase more then 3 copies minimum of these Bi products. The Pros over run the Cons.
  10. NZXSHADOWS

    MRAP MaxxPro Modification - Release

    Thanks for the addon RichardsD. Looking forward to the updates an what ever else comes along. :p
  11. NZXSHADOWS

    Spintires

    True that. You can already see content being ripped from other game titles. But they did have a map editor for the Dev edition.
  12. Its odd that starting some tools from different locations have a different effect. I have to start Object Builder from its P: drive installation path or buldozer wont find viewer when started. It just wont work when trying to start it from steam or the tools gui. Now the Addon Builder is the complete opposite. An once I got everything working. I did a reboot an I started the tools like normal an now they are not working properly after that last update. Oh well.
×