Jump to content
gc8

GcCTI [SP/MP]

Recommended Posts

On 2/2/2019 at 2:56 PM, kremator said:

Could you also look at where bought vehicles spawn in ?  Every time (a couple of days ago) I spawned a bobcat it hit the flagpole and was wrecked from the start ! 

 

Have to say, I haven't been able to reproduce this bug. I created new mission for testing where I put tons of flag poles and then spawn 25 bobcats. And time after time they are successfully placed without collisions.

You wouldn't happen to remember what version you played? Could be some old buggy code that I already fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll try downloading the mission again.  I'm sure it was the latest ... timestamp on misison folder is 31/1/19

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

My memory isn't good enough to remember when I last touched the related code but if it happens again please report. thx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm something strange now. Just put the latest version onto my dedi server and I couldn't buy any units. Only thing running was CBA. 

 

Weird. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, kremator said:

Hmm something strange now. Just put the latest version onto my dedi server and I couldn't buy any units. Only thing running was CBA.

 

Strange things, just tested the buying in dedi and it worked.

 

Did you get any script error messages, in client or server .rpt file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

New release!

 

What's new:

 

Enemy locations are now hidden at game start. Your army must recon and find them
New gear menu (Experimental!)
Gear menu todo: Watch, map, compass are buyable but do not appear in the menu

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, gc8 said:

New release!

seems, doesn't work for me. i spawns at predefined position and nothing happens.

also, got messages:

19:24:00 "CNQ ERROR: Unknown item category B_IR_Grenade >> [""Magazine"",""UnknownMagazine""]"

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, velzevul said:

seems, doesn't work for me. i spawns at predefined position and nothing happens.

 

Hmm, I removed some old code that maybe the cause, hopefully it works now? (Tested it and it was ok...)

 

1 hour ago, velzevul said:

also, got messages:

 

You can ignore those. I forgot to put price for the IR grenade

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry, still doesn't work. tryed on vanilla game without mods, on local comp. don't know what i doing wrong if this problem occurs only on my side. :shrug:

 

upd: my bad. it works. but takes some time for initialization. and this time is quite long on my shitty hardware. sorry for disinformation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, velzevul said:

it works

 

Glad to hear! Yeah the starting time is quite long on my PC too, will definitely try to improve that...

 

11 hours ago, kremator said:

RPT spam is filling up

 

Guess I need to do something for that lol sorry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I think I fixed the long starting delay

Also reduced .rpt spam a little

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, kremator said:

Getting a 'CNQ ERROR: MISSING UNIFORM'

 

Oh thanks, that's nothing serious, just one of my debug things which I forgot to remove 🙂

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

New release!

 

What's new:

 

AI units now have morale value (Shown on hover over)
AI Commander now buys headquarters units to support units in the field
AI units have to be near the HQ or FOB to receive morale bonus
If AI unit is not near HQ nor FOB they suffer from lower morale

HQ also works as respawning point

Bug fixes
 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gunners are becoming fixated on dead enemies and putting a serious amount of rounds into them.

 

Also I've trying to run madcheese's C2 but waypoints are disappearing ... is there something that cgCTI is doing to player WPs ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, kremator said:

Gunners are becoming fixated on dead enemies and putting a serious amount of rounds into them.

 

That could be because of the "Wounded AI get's up again to fight" feature. They are not really dead but recovering. But they should still die when shot again. So not sure about this. :headscratch: The AI get up can be disabled from the parameters.

 

1 hour ago, kremator said:

Also I've trying to run madcheese's C2 but waypoints are disappearing ... is there something that cgCTI is doing to player WPs ??

 

Not that I know of. I went through my waypoint script calls but there shouldn't be any waypoint stuff for player. It could be because of the AI revive. You can disable that from parameters too, it's the "Use revive" parameter.

Hope that helps

 

thx for reporting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

The one that wouldnt die seemed to be a little below the ground !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, kremator said:

The one that wouldnt die seemed to be a little below the ground !

 

 

Sounds like he was half buried

Share this post


Link to post
Share on other sites

New release!

 

What's new:

 

You can now purchase gear and some light vehicles near the HQ unit
Fixed AI com fast start
Other bug fixes

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

New release!

 

What's new:

 

You can now open debug menu from the diary link 
(Also toggle debug messages on)
The menu shows you how much stress there is to the server
HQ now unpacks to small base when it stops

Improved the vehicle buy menu
Fixed: all unit markers were visible
Fixed: unit callsigns did not show
Other bug fixes

 

Known bugs:

Red flag on the bottom of the island - removing 😄

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Released new version with mostly bug fixes

 

If you find bugs or have issues please post so I can fix them, your feedback is important to me 🙂

 

(Note if you get error messages in the chat those are probably not serious but if you get script errors (black box) it would be nice if you report those.

 

Also please leave comment if you have feature suggestions!

 

thx 🙂

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately the  latest mission is crashing my arma3 client .. not server however.  ONLY running CBA on both.  RPT errors below...

 

18:14:07 Sound: Error: File: a3\sounds_f\vehicles2\armor\shared\add_layers\rattling_03_ext.wss not found !!!
18:14:07 Error in expression <0.7 * EXT_DRIVE_DIRT_VOLUME * DRIVE_DIRT_CONDI>
18:14:07   Error position: <EXT_DRIVE_DIRT_VOLUME * DRIVE_DIRT_CONDI>
18:14:07   Error Undefined variable in expression: ext_drive_dirt_volume

 

18:16:07 Unknown attribute g125                 **** (thousands of these !)

 

Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION at 711010E4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×