Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'loading screen error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Virolahti
  • TKO's Livonia
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • TKO's Australia
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • NAMC's Topics
  • NTC's New Members
  • NTC's Enlisted Members
  • The STATE's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hello everyone, I've made a custom mission, using custom mods (from the 506th) and additional addons, along with my own custom faction made through ORBAT. The mission works very well, just some oddball errors. To the point: My friend is able to join the server with ease, no hiccups or errors. Everything operates as normal: Joins the server, chooses a slot, I start the mission up, he downloads the mission file just fine, but then the map's loading screen (tanoa) gets stuck at around 85% of the way. On the map brief, his player even goes to the blue rectangle at that point. Hitting continue, he can still hear everything fine, just as if he were actually in the mission and I can see his name on the player he's chosen. We've tried what seems like everything at this point and I'm at a loss: - Deleted all MPMissionCache (on both of ours) - Made sure his mods works in the editor - Made sure we had the exact same mods loaded, AND in order - Applied the "fix", done correctly as done in the video, found in this video where an init.sqf is applied in the mission file and exported to the MPMissions folder, and I load THAT mission in: https://www.youtube.com/watch?v=3Y4JuvoT1Gs - Restarted several times Note that when in the editor and loading this mission, or saving it for the first time in the particular editor session, I get this error: []: 'bin\config.bin/CfgPatches/tiad_506th_Light_Laser_switch/' not an array Also note that when loading the mission on the server we (both) get this error: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons.506th_atrophine'. Mods loaded are as follows (in this order): - 506th IR - Community Based Addons v3.15.1 - 506th IR - Advanced Combat Environment 3.13.2 - 506th IR - Mod Pack 3.3.8 - 506th IR - CUP Terrains - Core - 506th IR - CUP Terrains - Maps - 506th IR - RHS: Armed Forces of the Russian Federation - 506th IR - RHS: GREF - 506th IR - RHS: Serbian Armed Forces - 506th IR - RHS: United States Forces - 506th IR - Task Force Radio (TFAR) v1.0.325 - CBA_A3 - C2 - Command & Control - ALiVE - Ares - Achilles - NIArms All in One - L3-GPNVG18 Panoramic Night Vision - MLO All-in-One Collection - UnderSiege Patches & Insignias Link to download the .rpt file: - .RPT FILE How can I fix this? What am I missing here? I've spent a lot of time making the mission (too much to admit, especially since it was my first ever real attempt at making a polished mission)
×