Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'errors'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Virolahti
  • TKO's Livonia
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • TKO's Australia
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • NAMC's Topics
  • NTC's New Members
  • NTC's Enlisted Members
  • The STATE's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 6 results

  1. Hello everyone, I've made a custom mission, using custom mods (from the 506th) and additional addons, along with my own custom faction made through ORBAT. The mission works very well, just some oddball errors. To the point: My friend is able to join the server with ease, no hiccups or errors. Everything operates as normal: Joins the server, chooses a slot, I start the mission up, he downloads the mission file just fine, but then the map's loading screen (tanoa) gets stuck at around 85% of the way. On the map brief, his player even goes to the blue rectangle at that point. Hitting continue, he can still hear everything fine, just as if he were actually in the mission and I can see his name on the player he's chosen. We've tried what seems like everything at this point and I'm at a loss: - Deleted all MPMissionCache (on both of ours) - Made sure his mods works in the editor - Made sure we had the exact same mods loaded, AND in order - Applied the "fix", done correctly as done in the video, found in this video where an init.sqf is applied in the mission file and exported to the MPMissions folder, and I load THAT mission in: https://www.youtube.com/watch?v=3Y4JuvoT1Gs - Restarted several times Note that when in the editor and loading this mission, or saving it for the first time in the particular editor session, I get this error: []: 'bin\config.bin/CfgPatches/tiad_506th_Light_Laser_switch/' not an array Also note that when loading the mission on the server we (both) get this error: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons.506th_atrophine'. Mods loaded are as follows (in this order): - 506th IR - Community Based Addons v3.15.1 - 506th IR - Advanced Combat Environment 3.13.2 - 506th IR - Mod Pack 3.3.8 - 506th IR - CUP Terrains - Core - 506th IR - CUP Terrains - Maps - 506th IR - RHS: Armed Forces of the Russian Federation - 506th IR - RHS: GREF - 506th IR - RHS: Serbian Armed Forces - 506th IR - RHS: United States Forces - 506th IR - Task Force Radio (TFAR) v1.0.325 - CBA_A3 - C2 - Command & Control - ALiVE - Ares - Achilles - NIArms All in One - L3-GPNVG18 Panoramic Night Vision - MLO All-in-One Collection - UnderSiege Patches & Insignias Link to download the .rpt file: - .RPT FILE How can I fix this? What am I missing here? I've spent a lot of time making the mission (too much to admit, especially since it was my first ever real attempt at making a polished mission)
  2. decided to try and make a simple retexture of the hummingbird heli, I followed some tutorials and got a config going that makes the heli appear ingame but missing the textures that i am trying to load in giving me the textures not found error. The texture and config are both in the pbo and the config is pointing to the correct file path for the HiddenSelectionsTextures. Heres my config. class CfgPatches { class Custom_MH6 { units[] = {"Custom_MH6";}; weapons[] = {}; requiredVersion = 0.1; requiredAddons[] = {"A3_Air_F"}; }; }; class cfgFactionClasses { class Custom_Faction { displayName = "RNEF"; priority = 3; // Position in list. side = 1; // Opfor = 0, Blufor = 1, Indep = 2. icon = ""; //Custom Icon }; }; class CfgVehicles { class B_Heli_Light_01_F; class Custom_MH6 : B_Heli_Light_01_F { side = 1; scope = 2; faction = "Custom_Faction"; displayName = "MH-6 Hummingbird RNEF"; hiddenSelections[] = { "Camo1" }; hiddenSelectionsTextures[] = {"Addons\data\RNEFhelis\RNEF_Heli_1_CO.paa"}; }; }; and if it helps the file path from arma 3 to the addon is Arma3\!Workshop\@RNEFFlagMod\Addons\Data\RnefHelis\"The config and .paa is here" if anyone could point me in the direction of whats causing the error would be a real help
  3. Unfortunately upon installing Arma 3 Tools, I attempted to Mount the Project Drive and it mounted it onto my much smaller 250GB SSD on which the OS is installed and many other programs that I prioritize highly, so I wanted to assign it to the lower priority 1 TB HDD on which I have all of my Steam games including Arma 3 & Arma 3 tools, but it wouldn't install there. I would like to be instructed procedurally upon how to mount the project drive onto the correct drive (1 TB HDD). Perhaps the fact that Steam is installed onto my SSD is causing the conflict. Steam.exe & Arma3.exe are both not administrator-only executables. Additionally, I receive the "0x50001002: Failed to mount the work drive" error when I attempt to run the mapdisk.bat file. I also haven't updated my version of Windows after the update that was released on the October of last year because I was unable after my first and only attempt to install it. My computer frequently crashes programs and freezes as well. Perhaps that may have something to do with the error specifically?
  4. I keep trying to fire up A3 but get these two errors. Googling the exit code said it was a DX error. I tried reinstalling my Nvidia drivers (1070) and and the Visual C++ Redistributables. Same errors. Any ideas what my issue might be? Any help would be greatly appreciated.
  5. Ben Laden

    Can't launch Arma 3

    When i launch the game i get the following errors Exception Processing Message -xc000007b Parameters 0x7ff90fc41d28 0xc000012f 0x7ff90fc41d28 bad image 0xC000012F - STATUS_INVALID_IMAGE_NOT_MZ I've tried updating directX, i've reinstalled the game, i've also looked at Dependency Walker, which gives about 20 dx files i think not found. Please Help
  6. this is just a small paste of my rpt. I cant seem to find what or why it is.. I saw somewhere 630 is possible an idd to some inventory, but basically ai are spawned (made thru editor) mission start.. none of there weapons of anything is edited. any help would be awesome , I've been staring at this on and off for some time hoping it would just go away.. researching but never found what it is , so I'm stuck not being able to fix.. 21:25 found in (630,284). 18:21:25 found in (630,284). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (629,283). 18:21:25 found in (629,283). 18:21:25 found in (629,283). 18:21:25 found in (629,284). 18:21:25 found in (629,283). 18:21:25 found in (629,284). 18:21:25 found in (629,283). 18:21:25 found in (629,284). 18:21:25 found in (629,283). 18:21:25 found in (629,284). 18:21:25 found in (630,284). 18:21:25 found in (630,285). 18:21:25 found in (629,283). 18:21:25 found in (636,269). 18:21:25 found in (634,269). 18:21:25 found in (635,269). 18:21:25 found in (635,279). 18:21:25 found in (637,277). 18:21:25 found in (638,277). 18:21:25 found in (630,253). 18:21:25 found in (665,284). 18:21:25 found in (634,279). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,252). 18:21:26 found in (630,252). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,252). 18:21:26 found in (630,252). 18:21:26 found in (630,252). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (630,252). 18:21:26 found in (630,252). 18:21:26 found in (630,253). 18:21:26 found in (664,285).
×