Jump to content

johnsm

Member
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

1 Neutral

About johnsm

  • Rank
    Lance Corporal
  1. guys don't waste your time with this, this never worked and never will. I come from Operation Flashpoint days and it never worked there and doesn't even work with Arma 3. It doesnt work because gamespy grabs internal ip and passes it to gamespy server. I have to put all the servers on public up in unprotected environment.
  2. fully delete this folder C:\Program Files\Bohemia Interactive\ArmA 2\Expansion\beta that should fix your issue
  3. Dwarden, can you make a parameter in which we could alter the ip or the server which gets passed to gamespy? Right now on all arma 2 and arma 3 servers that are behind NAT they pass there internal ip to gamespy, that is why ping shows 2500 in game browser.
  4. i tired both ways, i have created virtual network nic on a system with external ip just so arma server would start, but it inst visible any where even from lan.
  5. thank you for reply sir, when i set the ip to external -name=Warfare -profiles=Warfare -cfg=Warfare\basic.cfg -config=Warfare\config.cfg -ip=67.171.7.139 -mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion Server says Server creation failed Cannot start host on port 2302, tried other ports same thing. BTW: ARMA 3 has exactly same issue, not just on our server!
  6. set arma to 2 cores, get i7 with overclock to 4ghz + that is the only way to make it work faster.
  7. That incorrect, i believe it should be 1400 max
  8. I set the verifySignatures=1, and don't see that problem any more.....
  9. When new players connect i arma2 server drops the upload completely to 0 for .5 - 1 second and after that sends massive amount of packets. That only happens when game going for 4+ hours! ARMA server memory usage over 1.2 GB, server FPS during the drop about 20-25 Running bennys warfare 071 and also same thing in 073.3 beta Here is a picture of whats going on. Can that be because of verifySignatures=2; ? I tried with file check and without same thing. I have tired changing config maxmessages and minbandwith still does same thing Here is specs cpu i7 4.6 ghz 6 gb of ram win 2008 server beta 1.62.103718 Data center backbone 100 mbit configs: language="English"; adapter=-1; 3D_Performance=93750; Resolution_Bpp=32; Windowed=0; MaxCustomFileSize=0; MinBandwidth=104857600; MaxBandwidth=1073741824; MaxMsgSend=512; MaxSizeGuaranteed=1400; MaxSizeNonguaranteed=700; MinErrorToSend=0.0049999999; MinErrorToSendNear=0.0049999999; serverLongitude=-97; serverLatitude=38; serverLongitudeAuto=-97; serverLatitudeAuto=38;
  10. johnsm

    All about MaxMsgSend

    i don't get any difference in fps from changing that, the only thing that drops FPS is minerrortosend even if u have 6 xeon x5570 arma will only use 2 cores rofl
  11. johnsm

    All about MaxMsgSend

    changed this value from 1024 to default 128 no more network message pending in RTP Current config language="English"; adapter=-1; 3D_Performance=93750; Resolution_Bpp=32; Windowed=0; MaxCustomFileSize=0; MinBandwidth=50000000; MaxBandwidth=100000000; MinErrorToSend=0.0040000002; 30+ people on Bennys map
  12. any idea what this errors can cause by? I tried 3 older betas and server / clients run no addons or mods running latest Benny warfare and other maps I get about 10-20 of this errors in RPT every second/ cannot use magazine XXXXX in muzzle XXXXXX
  13. johnsm

    All about MaxMsgSend

    that's all in your imagination. I see absolutely no difference in how many packets server sends to each client when changing maxmessages sent from 256 to 1024 using NetworkMonitor with 30 people on Bennys warfare Id like to see more DEVELOPER POSTS in here demit, tired of guessing
  14. This thread doesnt get any love, but i think this parameter is the most important one! What is the deference if you set it to 10 mbit or 90 mbit, will the server use more CPU and drop FPS? I get red chains when its set to 10 mbit in warfare, but when set to 50 mbit "less" chains.
×