Jump to content

andrejonas

Member
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

1 Neutral

About andrejonas

  • Rank
    Private First Class

Recent Profile Visitors

360 profile views
  1. So here is my problem my mods worked perfectly fine until I updated my arma 3 server which after that I started to get Missing/wrong signature of keys. I've tried almost everything started off by resigning all the keys with v1 and then v2 but I keep getting the same issue. I've checked my keys folder which also has the correct keys. I've tried reinstalling the server, reuploading the mods and making a new folder, resigning all the mods, making a new bisign key. I'm out of ideas of what I can do as I've been sitting here for 15 hours now and it's getting frustrating as I can't figure out what is wrong. If you have any ideas about why this keeps occurring please let me know.
  2. andrejonas

    EXTDB3 Issue that I can't resolve.

    Added these; https://pastebin.com/1QrNXdnP as you said but I still get the error 😕
  3. andrejonas

    EXTDB3 Issue that I can't resolve.

    @Dedmen https://pastebin.com/nfjkXg2j I'm sending the whole file so you can see further in there but its under ExtDB load protocol
  4. andrejonas

    EXTDB3 Issue that I can't resolve.

    https://pastebin.com/8qjn3LwJ haha yeah i Fixed it 😛
  5. So I've been trying for a good day or two now and I have somewhat understanding of the database but I can't seem to figure out this at all it's frustrating. When I start the server everything starts as normal but when I come to the loading of EXTDB3 it loads but I get this error message; https://pastebin.com/vF8u95nY and after this, the server shuts down. Here is also my EXTDB3 Log; https://pastebin.com/993FCzUi
  6. So I have this error and I keep spawning at debug area but I'm guessing this is the issue Anyone got any ideas how to fix this?
  7. andrejonas

    No entry CFGWorlds

    Fixed it the only problem now is the database wont connect.
  8. andrejonas

    No entry CFGWorlds

    Where can I load the terrain when I'm starting the server?
  9. andrejonas

    No entry CFGWorlds

    So I'm trying to connect to the server that I did setup on my computer, and when I go on the server and choose slot and press ok I keep getting back to the same screen after this error message "No entry "Bin\config.bin\CfgWorlds.Jackson_County" I've been stuck on this for an hour or two now and here is my Parameter in Tadst -port=2302 "-config=C:\Arma3\steamapps\common\Arma 3 Server\TADST\default\TADST_config.cfg" "-cfg=C:\Arma3\steamapps\common\Arma 3 Server\TADST\default\TADST_basic.cfg" "-profiles=C:\Arma3\steamapps\common\Arma 3 Server\TADST\default" -name=default -filePatching "-mod=@extDB2;@NP_Server" I'm currently just trying to set up a server for experience only not to open a community so I'm just learning.
  10. Hello so currently im going to start an arma 3 life server and i new a dev for literally everything and this will be a semi huge project so hmu and ill tell you more about it.
×