Jump to content
schultzit

[Source Files] Jackson County Community Project WIP

Recommended Posts

Ok so we fixed 50%
Now the map is still white (Most of it) but some buildings appeared and some of them are invisible any ideas? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got the map texture now (YAYAY) 

 

But... how do i get the roads buildings objects etc ? my folder is empty ? 

 

https://gyazo.com/a128dd39797cdf5dd0becec6854c7dab

 

 https://gyazo.com/89dfbbdc7ed54c0e091a7b591f05c3d3 

 

Thanks for the help so far XD 

On the bottom left just click the little book with the + sign then add them in by folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please give me the exact mods that I need? (I have some buildings but alot of them are see through)
and does someone know why it keeps saying that I am missing a texture and the whole ground is white until I am really close to it
Thanks to the helpers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi guys,

thank you for the release, but I have a problem with the e76 roads in game. The normal roads are visible, but the e76 roads are invisible. Here is a screenshot of the editor:

http://i.epvpimg.com/nfhMb.jpg

 

I hope you can help me.

 

kind regards

Peter

did you have your e76 roads addon enabled?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

On 10/25/2016 at 0:14 PM, Peter Lohse said:

Hi guys,

thank you for the release, but I have a problem with the e76 roads in game. The normal roads are visible, but the e76 roads are invisible. Here is a screenshot of the editor:

http://i.epvpimg.com/nfhMb.jpg

 

I hope you can help me.

 

kind regards

Peter

Make sure you load All Layers before exporting as well

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/20/2016 at 5:18 PM, CanadienFr said:

Hello, I have the same problems when i launch the Map with Buldozer all road work fine, but when i launch it with the Game everything is invisible. (I load all addons needed)

 

35B874C0B41239722D14387F2B233AFF8E4639E3

 

In Buildozer

 

https://www.dropbox.com/s/a2fyfom6wnhatji/Sans titre.png

 

Make sure that you export your road layers (ALL OF THEM).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm completely new to this would it be possible for someone to send me a terrain builder project file that has all the map loaded and tell me where I should but my mods

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Paul Mullins said:

I'm completely new to this would it be possible for someone to send me a terrain builder project file that has all the map loaded and tell me where I should but my mods

 

yeah, and thats gunna happen 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/18/2017 at 9:25 PM, Kasper Rasmussen said:

This folder is empty: P:\Jackson_County\data\layers

Please help me :) 

Regen the layers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, Kasper Rasmussen said:

I don't understand. Can you explain it? 

 

Then this project is not for you, sorry buddy but you have to walk before you run.

Maybe make a start Here

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, richie said:

 

Then this project is not for you, sorry buddy but you have to walk before you run.

Maybe make a start Here

Exactly what you said haha

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, I am having some trouble opening the map. I know this thread is kinda old but if anyone can help please do.

I clearly have the addon that it says I don't have - 80bffc2f86.png

I then fixed that by regenerating the layers but the this happened - ea44e8ce7e.png

Resolved: Updated some addons and regenerated the layers again.

New problem: All grass is completely white.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are the models usable? I seem to recall that the ones from the original project never were finished...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has anyone tried to pack their map with the new pboProject? e76_objects keeps giving me different errors and wont let me pack

Share this post


Link to post
Share on other sites

turn off warnings are errors in pboproject settings

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/29/2019 at 6:44 PM, RoF said:

turn off warnings are errors in pboproject settings

These warnings in there are indeed errors though, they should be fixed...

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Dedmen said:

These warnings in there are indeed errors though, they should be fixed...

 

That they should, but TTowerSmall_2_F is a A3 object, so they can't edit it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×