Jump to content

PSYKO_nz

Member
  • Content Count

    329
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

  • Medals

Everything posted by PSYKO_nz

  1. hi there, I'm hoping somebody can help me, I have tried everything I can think of and nothing is working I am set up on the top of a hill overwatching an area, all weather conditions are set to zero, however in the position I'm in it sounds like a cyclone, its not only blowing hard but louder than every other sound in the game, its supposed to be a quiet overwatch and it sounds like I'm in the blow dryer stage of a car wash how do I get rid of this wind or at least turn the volume down? to be clear I want all the other sounds in the game so enableEnvironment [false, true]; won't work for me. those commands turn all the sounds off I'm hoping someone here can help me, it's blowing my hair out!
  2. hey all, hope you are well. I've had a bit of an interesting day today... so I thought id do some router maintenance today, taking a look at my connections and some strange IP addresses were showing connecting to the internal IP address of my computer that's running the small dedicated server I run for me and my mates through port 2303, the pc wasn't on at this stage, so I thought I would do some checking.. udp 51.15.237.45:49557 x.x.x.x:2303 udp 142.44.175.123:64599 x.x.x.x:2303 udp 51.15.202.209:56650 x.x.x.x:2303 udp 51.222.127.205:56477 x.x.x.x:2303 I tried to search the is of a few of them, couldn't find anything but I accidentally connected to one of them, (wasn't looking where I typed it and hit enter) it came back saying "if you see this page nginx has been successfully installed" then links to nginx.com and nginx.org. then i freaked out i have no idea what it is, who it is or anything after freaking out i went back to work, I stopped searching these IPs and just went to virus total and scanned them, nothing came back as malicious WHY AM I POSTING THIS HERE? because, I decided to turn on my router packet reporting and then closed all my ports but 2302 (the main port) did some testing with friends, turns out I can run it like that and they can just directly connect to the server when we play when checking my ports I was getting slammed by connections trying to connect to 2303, which made sense as this was what was already happening, these connection attempts were coming through every couple of seconds. so then I decided to see if I could run arma through another port, so picked a port near but not in armas range. booted the server as expected the main port came up as expected and the steam query port (usually 2303) came up as the port +1, all happened as expected and people could connect HOWEVER immediately upon the server working, I started getting slammed by those same IP addresses on both 2303 AND THE NEW PORT kernel: DROP IN=ppp0 OUT= MAC= SRC=51.15.237.45 DST=x.x.x.x LEN=53 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=48 ID=4673 DF PROTO=UDP SPT=44846 DPT=2303 LEN=33 MARK=0x8000000 That's what the router tracking looked like. (DST was my external ip address, redacted for obvious reasons) so I shut it all down, server pc off etc etc etc after getting back from a coffee I checked the router traffic, and again, every few seconds I would get a hit from the IP addresses, the main one being the one posted above, alternating between port 2303, and then the next attempt would be to the new port I had assigned it. it hasn't stopped and its been an hour. TLDR MY QUESTION? what the heck is happening? the new port is not used by anything else anywhere on my network, and it started getting hit immediately after the arma server assigned it as the query port im so confused and a bit worried. can someone please help me understand what is going on? is my network compromised? is arma 3 server compromised? is this normal?
  3. Yes, unfortunately I found all the same dead ends 😞 It's annoying as all hell. I live in a prety hilly/mountainy place and I regularly find my self up the top of them, and I can honestly say there's no point at which on a still day it sounds like your standing in a formula 1 wind tunnel when your at the top I wouldn't mind it if the effect was at a more reasonable volume but it seems like to quote an old radio promo someone "turned it up to 11 and ripped off the knob"
  4. Tanoa Rocky hills south east of the tanoa sugar factory A mission I'm currently building
  5. I have an ArmA 3 server up and running no trouble, however, I would like to know if it's possible to host one without having it listed publicly? in other words, is it possible to host a server that the only way to join it is by knowing the IP address? just curious cheers guys
  6. PSYKO_nz

    co10 Escape

    can confirm this works, ill be honest I was a bit skeptical and nervous, something I trust says its bad and some guy on the internet says hey, bypass it like this, not traditionally a good thing. but you were spot on, I also scanned with MBAM at every step and it looks like all is well looking forward to trying it out!
  7. hi there, im having a bit of trouble with a new objective trigger, the problem is that the trigger is not firing..... the context? the player (team of players - BLUFOR) has been sent to an area to see what's going on there, as they go through town they will find various things (eg a device hanging from a crane) when they look at the device hanging from the crane they need to be given a new task to destroy it or in the case of some documents steal it or in the case of a group of opfor top kill them. however i just can't get the trigger to work i've tried opfor detected by blufor or owner detected by blufor, even _kv = (side player) knowsAbout _target; PLAYER knowsAbout EAST; or PLAYER knowsAbout HOOKDEVICE; none of them work! what am i doing wrong? any tips for how to get this working?
  8. looking for a quick and dirty solution here for an issue I'm having in a mission. I have made a little repair, rearm and refuel point using Huron containers however the container doesn't let me use the ace config pylons feature (yes I am eng and have toolkit) I have only been able to get it to work with the Nemera and the other ammo trucks. I do not want to use the vehicles in this instance. I have tried this setVariable ["ace_rearm_isSupplyVehicle", true] which was suggested on the ACE website but that didn't work has anybody else come across this? any solutions?
  9. well, bugger. any workarounds?
  10. hi guys, a bit of a curly question I guess, how do we make RHS and ArmA Vanilla vehicles and AT play together properly? I've been digging all day and all I can find at this point is this post Red Hammer Studios September 19, 2015 · For those who always wanted to play with or against vanilla units, there always was a compatibility problem between our damage model and the one of vanilla units (especially vehicles). But no more, as with the 'Real Armor Mod', maintained by our fellow members Bakerman and OldsRAM, you now can effectively fight against Vanilla units using RHS, and viceversa. Download: https://forums.bistudio.com/topic/161885-real-armor-mod/… the problem is that this post was ages ago and most of the host files are not there any more except for the ArmAHolic one, it's not even hosted on the steam workshop. has anyone got a more up to date mod or link or file or how-to or anything? or is it just tough luck?
  11. PSYKO_nz

    Arma 3 Units - Feedback thread

    hi there, I have been running a unit for my small gaming clan for many years now, I have never had any trouble acquiring the unit data until today, I have tried everything and nothing will work it also seems like the units website takes ages to load and when it does load it doesn't show anything in the units area or throws a non-descript error. what is going on?
  12. +1 I'm still getting nowhere with trying to make this work like that, will we ever get the option back to have the basic style ace medical? it's really frustrating Altho it seems to trough our testing that if you bandage then epi then CPR until the option for CPR disappears they come back to life shortly after more epi makes it faster. better than it was, but still not perfect for the speed and ease of the old "basic" settings but better than it was
  13. AWESOME!!! thank you so much for the link, ill give it a go, hopefully it works, ill let you know 🙂
  14. I have been away for a while, does anybody have any updates on the med system yet? if not does anyone have a link to a rolled back version of ACE on steam? the way my server works with mods I have to have a direct steam download link or it won't accept it because of the DLL's so if someone has a steam link to the last version of ace before the update that's caused all this trouble that would be awesome
  15. correct, and the medical system in general
  16. Its been awfully quiet has anybody heard anything from the devs? or anything about any progress?
  17. any progress on the epi situation in my video?
  18. ill give it a go removed cba_settings.sqf no change here is a video we made showing the issues we are having. the settings are shown first then 2 run-throughs of trying to revive me
  19. doesn't seen to matter if we give pain relief or not. when we first started having this issue we weren't giving morphine, just bandage, blood if needed then epi, we have thoroughly tested with and without pain relief doesn't seem to matter ill take a look for that and get back to you if it works or not
  20. tried all 3. no effect on any of them, even with all set to max. players still just lay there unconscious. they did not wake up after epi and they did not wake up after 15 seconds if it did have an effect, I wouldn't be posting here as we would not have a problem
  21. as are we, everything else is fine but this is a real issue. I would love the option (just for epi) to go back to the way it was, as an option one wounded guy and the game essentially stops for 30 minutes while we try to get him up, do everything, patch every wound fill him back up, kill his pain and then epi, epi, epi, epi, epi, epi nothing. total buzz/immersion kill
  22. Anybody have any update on epi settings yet?
  23. loving the new ace just need to figure out why the epi just doesn't work right, can we have a definitive how-to? all of the new features are so good, we (my team) would just love if the epi could go back to the way it was when you ran it as "ACE Basic Medical" no complicated settings, just push epi and they wake up. we have tried all of the settings listed here and got nowhere with it. I should add that we have been using ace since ArmA 2 and really cant play ArmA without it, we just need to sort it out for the way that works for us, revive wise that is. we don't all want to play with the full-on medical settings but still want the difficulty upped from vanilla, but the current state of the epi makes it hard for our play style
  24. PSYKO_nz

    co10 Escape

    the new ace medical finally counts kills but you no longer get notified when a player goes unconscious and when all players are unconscious the mission doesn't end. and the spectating script does not fire off, ill post more issues as i find trhem
×