Jump to content
zagr

Zeus problem [zeus module dosen't work]

Recommended Posts

okay, here is the problem, i have my own RP mission that was made for ravage with some mods in it:
 

Spoiler

-CBA
-ACE
-CUP TERRAIN CORE
-CUP TERRAIN MAPS
-VANDEANSON APOCALYPSE
-RAVAGE
-ARMA 3 TAVIANA


also running everything on dedicated server, here is my server:
 

Spoiler

-INTEL CORE i3 -8100 CPU 3.60GHz
-16 gb memory
-SSD 200gb and HDD 4 terabyte


so the problem: after 1 hour and 6 minutes the zeus become almost broken, i can still place units and objects on map but modules dosen't work (like smoke and other) when i place them nothing happens, the icon stays on the map and that's it, only restart is helping... no RPT errors, only this one when i trying to place module
22:50:09 Cannot create object 10:313 with type[AIUnit], param[unit], NMT code[113] (not even sure if it zeus problem or note) server fps is staying on 46-50, client fps is 60+
i also tried to test the problem on vanilla map, still the same... can someone help or tell me how can i fix it? because i can't play without modules, maybe i can restart the zeus somehow? via script maybe? because i also have infistart on my server so i can run scripts via console.

Maybe it's because ravage zombie module spawning a lot of zombies, i have some people who are playing on my server 6 right now and the zombie module is set to 20 zombies per player and the max amount of them is 10000 but they are despawning anyway when the player is away from the cites and other places so... not really sure.

or maybe VANDEANSON APOCALYPSE is causing the problem because it's spawns a lot of assets... but i can't play without that mod because its bound with my mission, so the question is it possible to reset zeus without restarting the mission?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×