Jump to content

Recommended Posts

Whenever I try to load the game from the launcher with Battleye turned on I get this message. Does anyone know how to fix it? Link

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi and welcome to these forums,

 

Have you tried setting that exe to run with admin privileges? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No the game itself, the arma3_x64.exe

Share this post


Link to post
Share on other sites

having this same issue and have tried running every thing as an admin and changing permissions to the folders, only when launching the game with battleeye enabled does it have this error

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/4/2019 at 8:17 AM, werewolfboy13 said:

Whenever I try to load the game from the launcher with Battleye turned on I get this message. Does anyone know how to fix it? Link

 

Here is a link to windows support on fixing that error: https://support.microsoft.com/en-us/help/2669244/windows-cannot-access-the-specified-device-path-or-file-error-when-you

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, ghostoflegend11 said:

i have tried doing that but it does not fix the issue so i dont believe thats the real issue.

 

Have you tried setting Steam to run as an administrator? Have you tried checking if maybe your antivirus is having a problem with Battleye?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Cato Et Dominor said:

 

Have you tried setting Steam to run as an administrator? Have you tried checking if maybe your antivirus is having a problem with Battleye?

with my antivirus disabled and steam as an admin with all of the arma exes as an admin it still comes up with the same error, but only with battleye enabled, if i run the game exes(arma3_x64.exe & arma3.exe) manually they open up with no errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im having a another issue that is causing issues that is stopping me from playing with Anti cheat mode on. Made a new ticket.

 

Also have tried the troubleshooting steps listed above.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×