Jump to content
Sign in to follow this  
kiptanoi

WTF is happening.... Auto give order...

Recommended Posts

First this (Graphic problems since patch 1.03)

http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=82884

Then this, also this after patch 1.03

Date 2009-08-08

Time 23-11-13-89

http://img411.imageshack.us/img411/4494/arma22009080823111389.jpg

Date 2009-08-08

Time 23-11-39-55

http://img198.imageshack.us/img198/5821/arma22009080823113955.jpg

Ok whats wrong?

Do you see that order, order to go to/Move to...

Group, move 200 meters to our front

and then this

Group, move to Polana

I am NOT giving that order, the game is.

When I started the map I give a order to stop to my budy.

After that the game is yelling out orders... and its my name and it looks like I am giving this order, but I dont... I just look out on the field.

This is second time this evening this happend.

And my budy then, does he move.... no, he is standing still as I order at the beginning.

WTF is the problem with patch 1.03 ?????????????????

Edited by Kiptanoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow definitely odd. Can't say I've come across this problem before. I'd say it's probably got something to do with a conflict between v1.03 and a Mod/AddOn but at this point I'm not sure any of the existing ones would cause this. I'm using just about everything that's been released.

Did you try to restart the game and try again? That's really all I can think of. Maybe something got f'd up when the game was loading up.

Strange, definitely strange.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Funny I just experienced this also. I'm using the Merc's addon units in a mission and as soon as I have a group of Guerillas join my squad by trigger, my guy (1), starts yelling out random placement orders.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Something is not right.... I have ffs just unistall all my steam and download everything once more.... no addon, no nothing... just downloaded it and then in to editor and make small map to test out arma 2 for craches (See my link at top for that)

then play and test...

its really spooky this....

first this craches that come with patch 1.03, then this shit...

Edited by Kiptanoi

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, I got a no steam version of the game now, and I am playing the game with patch 1.02.58134, I have played this now for over 60 min now, and I have not got a single crach... So all who have read this thread about the graphic problem I got with patch 1.03 http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=82884. Now we know, nothing is (as I told you from the beginning) wrong with my hardware, it is this 1.03 patch that is the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, nobody else seems to be having the same exact problems you have.

Are you sure you removed all your 3rd party addons and mods after patching?

Are you sure you are not trying to run a save game/position from 1.02?

Planck

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well, nobody else seems to be having the same exact problems you have.

Are you sure you removed all your 3rd party addons and mods after patching?

Are you sure you are not trying to run a save game/position from 1.02?

Planck

I am sure, if it is something I am sure of it is that, becouse I did a shift+delete on my steam folder after I uninstalled arma 2 and steam.

Then I run a install of steam and arma2. Trust me, it was steam original game. with latest patch 1.03 only.

And I am not playing campaign any more, I was done with that before patch 1.02.

For the rest of it u can check this out and nobody else seems to have that problem either, obviously that BIS/steam make special gift for just me.

http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=82884

Edited by Kiptanoi

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am sure, if it is something I am sure of it is that, becouse I did a shift+delete on my steam folder after I uninstalled arma 2 and steam.

But that wont remove your configs and savings in "C:\Users\<UserName>\Documents\Arma 2 Other Profiles" (windows 7)... You can rename the Arma 2 folders as they will be recreated if missing.

Edited by Baxalasse

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know... please.... I am not 2 years old..... please..., and you forgot the "C:\Users\<UserName>\AppData\Local\ArmA 2" folder.

And you fotgot all register inputs... and so on...

Share this post


Link to post
Share on other sites
I know... please.... I am not 2 years old..... please..., and you forgot the "C:\Users\<UserName>\AppData\Local\ArmA 2" folder.

And you fotgot all register inputs... and so on...

I wrote "the Arma 2 folders as they", sorry for trying to help out, wont happen again!

Edited by Baxalasse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×