Jump to content
Sign in to follow this  
andy87s

[Answered] Arma 2: OA Bad CD Key: Invalid CD key (multiplayer)

Recommended Posts

Hi everyone. I searched everywhere but it didn't help me.

I bought Arma 2 : Combined Operations yesterday (amazon game downloads). I was playing single player till now. I tried to go online (OA) and every server I join it says " Bad CD Key: Invalid CD key "

Arma 2 works fine in multiplayer , it's just OA that gives me this error.

Arma 2 : OA was already updated to 1.59(latest) when I installed.

Arma 2 : wasn't (1.06)

I reinstalled both games, ( they are both in the same folder (arma 2))

I'm running Windows 7 64 bit.

Apreciated any help:(

Edited by Dwarden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you change the directory of the game?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do you change the directory of the game?

its set automatically on the O.A install.

Edited by brandon88n

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you try to run the game as admin?

Did you try to install battleye from the installer as admin?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Did you try to run the game as admin?

Did you try to install battleye from the installer as admin?

i run windows xp, would i still have to do this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I'm having the same issue I bought Combined Operations from Amazon 2 days ago, and multiplayer is not working for both ARMA II or OA. However, for OA it specifically says "bad CD key." For ARMA II it just kicks me back to the server list without saying anything. Please anyone (especially Admin) HELP. Where can I get a valid CD Key? I have proof of purchase and everything! I already contacted Amazon, but they haven't helped yet.

Everything is in latest patch: OA is 1.59, ARMA II is 1.09

And one last thing: The publisher I purchased from is Meridian4

Edited by weskokigen

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reading Weskokigen, Arma 2 kicks me too. I thought that the admin was kicking me. It doesn't give any reason it just kicks you back to server list.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for bringing this problem to our attention,

it's being worked on and hopefully all will be resolved within some days ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem too.

I bought Arma 2 : Combined Operations today in amazon digital downloads

Arma 2 multi work fine, but OA failed.

"Bad CD Key : Invaild CD key"

I use Windows 7 64 bit, installed Arma 2 (1.09), OA (1.59)

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------

oh, it's work fine now.

Good thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andy87s, so after contacting Amazon's software department, they said they'll contact Meridian4 and give me a new CD key. So perhaps it might work this time. I suggest you try contacting them too. I'll update thread when I receive the key.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was fixed for a few hour, but now I'm getting invalid cd key again.

It also says at the bottom " XXXX uses modified data file - blah blah" when joining a server. I didn't do anything to modify data, I was just playing on a server.

weskokigen how did you contact them?

Edited by andy87s

Share this post


Link to post
Share on other sites

on the arma 2 not joining server, you need to make sure ur uptodate, and when u get kicked most likely you do not have the required mods to join the session.

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

i am still getting invalid key btw.. i also bought on amazon, game downloaded fine, no mp, arma 2 works fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

shit, I'm getting invaild cd key again too. lol

How can i do?

please hurry up, help me.

Edited by Britzj

Share this post


Link to post
Share on other sites

wait one or two working days then tell us if it still happens ... thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Dwarden,

I'm having the exact same issue as of this afternoon. I've played without fault for the past year on Arrowhead. I'm playing through Steam on Windows Vista 64. I've tried various "fixes" on the Steam forums including a full re-download.

It only does this when I try to connect to a multiplayer game and my "Mission" menu is completely blank.

Looking forward to a fix,

Jai

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shameless bump but I cannot fix this problem. It only happens on my favorite servers. I join and the multiplayer lobby is blank and it disconnects me with "bad cd key" 30 seconds later. I've tried sooo many fixes and got nothing. Please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×