Jump to content
JezuzChraist

Unit insignia not working after changing it

Recommended Posts

So we had our unit and it worked on our server, but after changing the insignia (and everything else About the unit) it would not show up on our uniforms etc anymore.

The Problem exists for everyone, no matter if in our unit or not.

We have since often changed it, however it still doesn't work.

 

When in zeus and making whatever player who is in our unit editable (we are running ace) a error window Shows up saying that it could not read xy from xy.

I have already checked the folder deleted the file etc, still didn't get it working.

 

Any help would be appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, JezuzChraist said:

xy from xy.

Actual path to that file?

 

22 hours ago, JezuzChraist said:

The Problem exists for everyone, no matter if in our unit or not.

The unit insignia not showing for people that are not in a unit doesn't sound that wrong to me.

Are you playing on a Linux Server?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, we are all on Windows.

 

Here is the path:
C:\Users\Me\AppData\Local\Arma 3\Units\MyUnit\XY.paa

 

Well, I meant that even people who weren't in our unit could not see our Insignia on us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I tried it but it did not work. Not on the official Servers and not on our server.

 

We have created another unit and it does not work with the new one as well. Not on the official servers and also not on our server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×