Jump to content
Sign in to follow this  
Verdone117

ARMA II Server Problems?

Recommended Posts

Hello, I am trying to host a fallujah mission today on ARMA II operation arrowhead, using the ACE mods aswell as the CBA mods, I try to put it up but none of my friends can see it. IT was set to internet aswell as their filters. I hosted it off my computer and it is not a dedicated server. It worked fine last night but today it gave me problems when i tried to launch it.. Any help? thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

It must be to do with today's update - I'm trying to do exactly the same thing with some friends right now, I'm temporary hosting a server and none of them can see it, with no mods running at all, direct connect isn't working either!

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.63 updated automatically for steam users but not for disc / non-steam users

check your version on the front page of your game menu

I have just installed 1.63 and nowfind that

a) our dedi servers need updating and this process is VERY unclear

b) when i open my game and select LAN game it works fine but when i select internet the game totally hangs

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using the latest Steam version, when I went to the beta patch website it says all beta patches are now through steam for steam users, no fix though :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
It must be to do with today's update - I'm trying to do exactly the same thing with some friends right now, I'm temporary hosting a server and none of them can see it, with no mods running at all, direct connect isn't working either!

Since the 1.63.124879 update I have had trouble running my "sandbox" server build. I have had to separate server and client onto different computers (lucky I have more than one) for the server to be visible on the network and the internet. When they were on the same machine I could see the server from the client only by remote and could not join it.

I have only discovered by accident tonight that the server will only work on a separate computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, tried the same the thing. Can't seem to host a server or a friend hosting a server without one of us not seeing it. Anyone know what's up with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having the exact same problem. I was expecting Bohemia to be more on the ball with this and release a hotfix straight away, but I guess not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×