Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'trigger not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos

XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. Hey Everyone, I'm having issues with 2 out of 7 identical triggers. I have made several bases each have their own trigger responisble for completing the task and changing some map markers and flags. Most of them seem to work but 2 of them will only fire once i complete a different objective after supposedly completing the faulty one. I have checked all the conditions of the trigger and where its synced to etc but i cant find any typo's or mistakes. Does anyone know if this is a known issue for having too much triggers? Faulty trigger example: Condition : {alive _x} count units enka1 == 0 && {alive _x} count units enka2 == 0; On Activation : "KaminoMarkerRed" setMarkerAlpha 0; "KaminoMarkerBlue" setMarkerAlpha 1; KaminoFlag setFlagTexture "\A3\Data_F\Flags\Flag_nato_CO.paa"; KaminoBanner setObjectTexture [0,"\A3\Data_F\Flags\Flag_nato_CO.paa"]; Thanks in advance! *Edit : I got it working now just by changing one group's name to enka3 instead of enka2.
  2. Hey guys, So I sync'd the triggers just like the youtube tutorial I watched, but it's not working. I added a video to prove it. See anything I'm missing?
×