Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'titlecut'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Virolahti
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • TKO's Saint Kapaulio
  • TKO's Cam Lao Nam
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • SOS GAMING's TS³ Viewer
  • NAMC's Topics
  • NTC's New Members
  • NTC's Enlisted Members
  • The STATE's Topics
  • CREATEANDGENERATION's Intoduction
  • CREATEANDGENERATION's HAVEN EMPIRE (NEW CREATORS COMMUNITY)
  • HavenEmpire Gaming community's HavenEmpire Gaming community
  • Polska_Rodzina's Polska_Rodzina-ARGO
  • Carrier command tips and tricks's Tips and tricks
  • Carrier command tips and tricks's Talk about carrier command
  • ItzChaos's Community's Socials
  • Photography club of Arma 3's Epic photos
  • Photography club of Arma 3's Team pics
  • Photography club of Arma 3's Vehicle pics
  • Photography club of Arma 3's Other
  • Spartan Gamers DayZ's Baneados del Servidor
  • Warriors Waging War's Vigor

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. Hello all, I've been having some problems creating reliable fade-ins and outs during a cutscene for a mission. For some strange reason, if I execute the script below at the start of the mission, the 'titlecuts' work as they should. Yet, when the player reaches the point where the script is supposed to run, i.e. when he clears an enemy base, the titlecuts cease to function. Like, they literally do nothing...like the command doesn't exist. So I'm absolutely clueless as to why this is happening. I'm sure I've formatted the titlecut command correctly...after all, the script works fine if run at the start of the mission via a trigger. This is the script in question: //FOW_FortCinematic.sqf //Delay at start to allow for objective notification //also turn off any music if any 6 fademusic 0; sleep 10; //turn music up to full for new track 0 fademusic 1; //fade to black titlecut ["","BLACK OUT",4]; playmusic "LeadTrack06_F"; enableRadio false; sleep 4; //delete the striders in case they're blocking the road deletevehicle striderA; deletevehicle striderB; deadguy setposATL [18047.355,11779.067,0]; deadguy setdir 274.489; deadguy enableSimulation false; sleep 1; player enableSimulation false; //now move all units into positions {_x setpos (getmarkerpos "ecomp1")} foreach units ecomp; {_x setdir 20} foreach units ecomp; {_x setpos (getmarkerpos "dcomp1")} foreach units dcomp; {_x setdir 20} foreach units dcomp; {_x setpos (getmarkerpos "fcomp1")} foreach units fcomp; {_x setdir 20} foreach units fcomp; {_x setpos (getmarkerpos "acomp1")} foreach units acomp; {_x setdir 20} foreach units acomp; {_x setpos (getmarkerpos "scomp1")} foreach units scomp; {_x setdir 20} foreach units scomp; //Move tanks into position //First declare their variable as true tanksmove = true; y1 setpos (getmarkerpos "yank1"); y2 setpos (getmarkerpos "yank2"); y3 setpos (getmarkerpos "yank3"); y4 setpos (getmarkerpos "yank4"); //Create camera _camera = "camera" camcreate [18045.1,11780.5,1.30048]; _camera cameraeffect ["internal", "back"]; setacctime 1.0; camUseNVG false; showCinemaBorder true; sleep 1; //Show Text animation _currentTime = daytime; _formatTime = [_currentTime,"HH:MM:SS"] call BIS_fnc_timeToString; [[["AAF FORTIFICATION,", "<t align = 'left' shadow = '1' size = '0.8' font='PuristaBold'>%1</t>"],["SOUTH OF PYRGOS, ALTIS", "<t align = 'left' shadow = '1' size = '0.8'>%1</t><br/>"],[_formatTime, "<t align = 'left' shadow = '1' size = '1.1'>%1</t>", 15]],safezoneX+0.1,-0.25] spawn BIS_fnc_typeText; sleep 12; titlecut ["","BLACK IN",1]; _camera camPreparePos [18044.8,11780.5,1.40048]; [_camera, -8.52768, 4.79555e-006] call BIS_fnc_setPitchBank; _camera SetDir 132.645; _camera camPrepareFOV 0.800; _camera camCommitPrepared 0; sleep 11; titlecut ["","BLACK OUT",1]; sleep 1; _camera camPreparePos [17865.9,11732.2,19.8251]; _camera camPrepareTarget [18044.8,11780.5,1.40048]; _camera camPrepareFOV 0.750; _camera camCommitPrepared 0; sleep 1; titlecut ["","BLACK IN",1]; _camera camPreparePos [17865.9,11732.2,19.8251]; _camera camPrepareTarget (getmarkerpos "camTarget_mk"); _camera camPrepareFOV 0.750; _camera camCommitPrepared 10; sleep 7; titlecut ["","BLACK OUT",3]; sleep 3; _camera CameraEffect ["Terminate","Back"]; camdestroy _camera; deadguy setdammage 1; player enableSimulation true; //fade in from black enableRadio true; 3 fadesound 1; 3 fademusic 0.5; titlecut ["","BLACK IN",3]; sleep 7; savegame; true; I can't think of anything that takes place between the mission start and the start of the script that would cause the titlecut command to fail entirely. Has anyone here encountered a problem like this before? Does anyone have any ideas as to what might make the titlecut stop working? That at the very least would point me in possibly the right direction. Many thanks in advance.
×