Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 10 results

  1. So i recently made a retexture of a uniform following a tutorial, at first i used the config that the tutorial used and then one that i found on the internet. But it doesn't work i was wondering if someone could help me out here. Note - i do not know how to make configs or how to code.
  2. Well... here we go, I've never really made a post about any problems on Arma 3 and seem to have been able to fix them myself apart from this one problem I've recently stumbled upon. Ever since I got an audiointerface (Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen) which is running all my sounds from my pc, microphone refuses to work on Arma 3 (mind you that this mic is ran by the audiointerface and uses an XLR cable). My current setup: https://gyazo.com/378b328d7a556edb864f9c7b60ded96a Steam settings are as follows: https://gyazo.com/fc31ffd949f6da9e33195d4f253fd426 After conducting a mic test in steam itself and calling friends just to make sure my mic in steam is 100% functional, including tests on some of my other steam games, my mic doesn't seem to have any problems running there. As for my mic usage in Arma 3 itself.. I've had no problems using a microphone before using an audiointerface and if problems did indeed occur I was always able to fix it in my steam voice settings. The mic is running at 16 bits, 44100 Hz (Cd-quality): https://gyazo.com/9c5f1ca70e12d72735e0ed0bc90989fc If anyone has experienced a similar problem or has a sollution to this help would be appreciated!
  3. I have been working on a terrain for my mod and have been creating custom buildings for it. When I spawn the buildings in the editor to test them all is working fine(Checking if player is in bounding box returns true, AI follow paths). When I export to terrain builder and test the buildings after they are on the map, checking if player is in bounding box returns false and the AI will no longer use the paths. I have all the same geometry lod properties as the sample model from the Arma 3 sample pack defined. map = house class = house damage = no Prefershadowvolume = 0 sbsource = Shadowvolume I feel like I'm missing something in terrain builder because everything with the buildings works fine when just spawning the building in. Any help would be greatly appreciated, Losing my mind over this one. *edit* Seems that I needed to add a Land_xx class to the config to fix the issue. https://community.bistudio.com/wiki/The_Land_xx_class
  4. So, as the title suggests i'm having a problem getting self-made missions to work on a dedicated server. I can't figure out why this is happening and it's really begininng to frustrate me, it's also hard to test these kinds of things for other reasons but let me run down this first. I know the mission works on my pc, I know it works on someone elses pc with the same mods. The Dedi-server is running the same mods collection both of the other pc's are running, however for some reason the "role selection" appears blank on the dedicated server. This is driving me nuts and i can't seem to find a probable cause for this to happen and because i can't find the cause i cant find the fix. Please if anyone can help it would be SO muchly appreciated.
  5. PrinceMacAuley

    Arma 3 won't start up!?

    So after a 1000 hours in Arma 3 i play a Zeus op with some friends and i shut down my arma. Then about 2 hours later i try to load up my arma once more but after 30 minutes looking at the Arma 3 Apex start up logo it still haven't loaded up. I've spent the last 10 hours removing mods, trying vanilla, verified about 100 times, re-installed twice, both mods and arma itself. Then i finally had an idea, after messing with the parameters i turned on force windowmode and it actually worked arma was running with perfect fps, but when i try to change the view mode to full window it drops to 2 fps, and when i go into actual fullscreen the game freezes and nothing happens. Now i'm still sitting at 02:25 unable to play arma in fullscreen mode, i've never had any issues before and it's kinda hard running an arma 3 group with out the possibility of actually playing arma. Please come with some troubleshoots that i haven't mentioned Or an actual tutorial how to fix this issue. Thanks :)
  6. hey all , can anyone please check my IED script please?.. Its not working, the bomb doesnt go off . mission file here https://www.dropbox.com/s/t9hk1384gk7yuru/mission.sqm?dl=0
  7. Hello, I recently went on a server with some friends to play and they informed me that everytime I used voice chat they I would sound like darth vader or something. We tried couple of other servers and it happened to all of them. I left because I was afraid of getting banned for "trolling". Does anyone know how I would be able to fix my mic so that others would hear me properly in game again? I have the Corsair Void headset and I use the headset's mic to speak. It works in other games such as Rainbow Six Siege. Any help is appreciated, Thanks
  8. My game is not working, it is not loading. I have an iPad mini and am updated. Please contact me because I am not sure how to fix it.
  9. Hello, I have tried to get the radio mod Task Force Radio to work on my server and to no avail, it doesn't work. Being able to pull up the radios work, and getting switched into a Task Force Radio channel then kicks you out after a couple of seconds. Another thing is that proximity voice does not work and I hear my friends regardless of how far they are. The mod is just not working as intended on my server. Is there any possible fix for this as I have looked everywhere.
  10. I've hunted around for some sort of answer for this but have found nothing. I'm not exactly and expert when it comes to the editor so I'll explain the situation. I've been creating a mission in which I want to remove the fatigue system which I have done through a lobby parameter. That part seems to work fine. Now as for the respawning. I've placed the marker with "repsawn_west" and I've got "respawn = BASE; respawnDelay = 10;" in my description.ext and blah blah blah. When I die or choose the respawn option in the mission I don't respawn as the unit but in the death screen I can see that the unit itself has respawned. Which leaves me with the option to quit the mission and nothing else. I'll hazard a guess that it's something to do with my attempt to remove fatigue that's causing it. Any help would be greatly appreciated.
×