Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'freezing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Server tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Chernarus
  • TKO's Livonia
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • NAMC's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 7 results

  1. The Tetanus Clam

    Game Freezes Every Few Minutes

    Hi there. I'm currently running a high-end ryzen build (ryzen 5 2600 + gtx1080 + 16GB DDR4 3000Mhz RAM + MSI x470 gaming motherboard) which is much better than a previous build I played arma on. Though I am getting much better performance in general than my old AMD build, my game freezes (no "not responding" error on windows) for about 30 seconds and then resumes. What's interesting is that thought the video and controls freeze, audio still comes through just fine. In single player, the game will stop, video freeze, and controls lock up, but I can still hear ambient sounds. In multiplayer, the video will freeze, controls lock up but I can still hear other players talk in real time, so the game is still technically working. I have absolutely no idea how to fix this. I tried verifying the game cache on steam and a few other basic troubleshooting methods but I'm lost. Any help is appreciated. Thanks!
  2. Hello All so i have started to play around with terrain builder working on a good size terrain but seem to have an issue when placing objects when in Buldozer i can select an object and move it then move to the next one only to see the object i have just place move by itself a few times i did wonder if it was a memory issue or CPU issue as its like its freezing or something but i have an i7 CPU and 32 GB of ram so the pc should be able to handle it This wouldnt be a problem if i was placing trees but is an issue when placing walls and buildings does anyone have any ideas that can help me ?
  3. Hey guys, I am working on a winter misssion and was thinking if there is a way to simulate lower temperatures inducing pain unless the player is near some objects such as working vehicles, fires, inside buildings etc. As far as I'm aware, Arma does not handle lower temperatures (i.e. changing temperatures at all, to something like below zero) which would help us in sniping scenarios, where temperature does matter, but that's besides the point. If it's possible to create something like small amount of pain (ACE3 Medical) induced to the player whenever he's not around a certain type of object or potentially a specific-size-marker for a long time, that would only go away when the player is near a fireplace or in a building, that would be splendid! If someone knows a way to do it, I will be very grateful. Thanks! Adam
  4. When I start up Arma I get the launcher I hit the big play button and then I get to the main screen. Then when i wait 5-10 seconds then the music cuts out, and I cant click anything i and the only way I can get out of it is going into task manager (Which I have on my taskbar) So I cant play and I just bought the game 3 or 4 days ago and I haven't been able to play
  5. SirPorthos

    Lag when moving

    Hi. I've been experiencing lag issues whenever I move. The game crawls to 5 fps before completely freezing. I googled this topic and came upon this thread that gave me the solution for it https://www.reddit.com/r/arma/comments/3deiu1/arma_3_my_game_freezesthe_fps_drops_whenever_i/ This problem has recurred but this time, the conditions are not the same. I have had Malwarebytes installed for a while now and the game ran without any problems yesterday, Any help will be highly appreciated. My specs are Intel i5 6600k Geforce GTX 960 Kingston HyperX 16GB DDR4 RAM 500GB WD Caviar Blue HDD
  6. I'm working on a mission that doesn't have re-spawns and designed for quick firefights. My intention is to design a mission for a dedicated server with the following: If all Blufor (players) are killed, failure If time runs out, failure If all Opfor units are killed, victory Notify all players (even dead) when there is one player remaining Notify all players (even dead) when there is one enemy remaining have the same number of units and type of unit on the enemy side, i.e. 1 autorifleman blufor and 1 autorifleman opfor (shown in the initServer.sqf is already working) My experience with multiplayer scripting is limited and I'm struggling to understand why it works in local hosted multiplayer (as the host alone) but not on dedicated servers, issues include: After starting the operation using the action (see flowgraph) the LastMan.sqf will start running immediately, even with 2 blufor players Server, after starting the operation using the action, will stop updating unit positions and AI will not react. All players except yourself are running in place, coupled with sudden spikes in framerate loss when initially activated and unable to kill enemies. Enemies don't react to being shot or standing directly in front of them even. this problem isn't present on the locally hosted Possibly an issue of the server ending the mission locally but not for clients (just a guess)? Mission must still be working enough to continue the countdown timer, mission fails properly when timer reaches zero Maybe I should be getting rid of triggers entirely? But it always seemed like they synced across multiplayer better Using the trigger and (count Thislist < 2) is that when all remaining players enter one vehicle, it counts as one unit and starts the trigger Tried using setting the triggers to server only and using Bis_fnc_MP but led to the mission immediately ending upon starting the operation action Code Flowgraph Mission Source https://drive.google.com/file/d/0B85GbOCq33caWlhHNW1KcENzV00/view?usp=sharing Thanks for the help on this issue
  7. Hi all, I was playing around with my Arma 3 settings, and I managed to get around 40-60 fps average. But I'm getting problems where randomly I go from 60 FPS to like 3 FPS, and then the level of detail drops to the lowest and everything graphically reloads, like shadows, objects, and players. Then everything goes back to 40-60 FPS. This happens every minute. How can I stop this from happening? Also now my launcher is turning white, but eventually it goes back to normal.
×