Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'P drive'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Server tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Chernarus
  • TKO's Livonia
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • NAMC's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 5 results

  1. During the process of making a layers.cfg file, I stumbled across this strange error. At first, I thought it was just the computer having a hard time finding the P: drive, so I unmounted it and remounted it. That didn't work so I restarted my computer and tried mounting it again. It still didn't work so I decided to comb the code and see if there were any errors. Still nothing. At this point, I was getting frustrated, so I took to the internet to try and find out if anyone else had these problems. And they did, and in almost every case it was some kind of typo or hidden characters. But despite rewriting the code three times and making a completely different file, it still returned the same exact error. Is anyone able to help? tl;dr there was a p drive error that I can't seem to resolve. class Layers { class gdt_rock { texture = ""; material = "a3\map_data\gdt_rock.rvmat"; }; class gdt_strbeach { texture = ""; material = "a3\map_data\gdt_strbeach.rvmat"; }; class gdt_strconcrete { texture = ""; material = "a3\map_data\gdt_strconcrete.rvmat"; }; class gdt_strdirt { texture = ""; material = "a3\map_data\gdt_strdirt.rvmat"; }; class gdt_dry_grass { texture = ""; material = "a3\map_data\gdt_dry_grass.rvmat"; }; class gdt_wild_grass { texture = ""; material = "a3\map_data\gdt_wild_grass.rvmat"; }; class gdt_strforest_pine { texture = ""; material = "a3\map_data\gdt_strforest_pine.rvmat"; }; }; class Legend { legend = "maplegend.png"; class Colors { gdt_rock[] = {{ 0, 0, 255 }}; gdt_strbeach[] = {{ 0, 0, 255 }}; gdt_strconcrete[] = {{ 0, 0, 255 }}; gdt_strdirt[] = {{ 0, 0, 255 }}; gdt_dry_grass[] = {{ 0, 0, 255 }}; gdt_wild_grass[] = {{ 0, 0, 255 }}; gdt_strforest_pine[] = {{ 0, 0, 255 }}; }; }; If anyone can see any errors with the code or spot some typos I might have missed, your help will be greatly appreciated.
  2. So, im trying to do my thing making a map and everything, then when i go to generate layers it throws me up this error https://gyazo.com/7e6be1efbd9454e8d22ff9f7c2f1f97f It used to say about not finding "P:/" at all but now it changed to the one mentioned up above. Yet when i load the layers.cfg file in it shows me a green check mark but then throws an error up. Shown in video here https://gyazo.com/aa0ad9a10ef6e64d4ed48da6fb5c8001 I will provide the script from the layers.cfg file below class Layers { class gdt_rock { texture = "Dave_First_Island\data\al_rock_co.paa"; material = "Dave_First_Island\data\al_rock.rvmat"; }; class gdt_gras { texture = "Dave_First_Island\data\al_gras.paa"; material = "Dave_First_Island\data\al_gras.rvmat"; }; class gdt_strbeach { texture = "Dave_First_Island\data\strbeach_co.paa"; material = "Dave_First_Island\data\strbeach_co.rvmat"; }; class Legend { picture = "Dave_First_Island\source\mapLegend.png"; ); ); class Colors { gdt_rock[] = {{255, 0, 0}}; gdt_gras[] = {{0, 0, 255}}; gdt_strbeach[] = {{0, 255, 0}}; }; }; Forgive me if there are any mistakes its just im not the best with this type of language in specific. But any questions or help would be sincerely appreciated, Thanks!
  3. Sicne the last update my P drive ain't mounting anymore. Reinstalled tools. Same issue. 2018-08-06 20:53:28,063 [INFO]: ===================================================================== 2018-08-06 20:53:28,067 [INFO]: Build Configuration: Arma3 2018-08-06 20:53:28,083 [WARN]: 0x30098001 STARTUP_ELEVATED_NO_PARENT: Elevated process without parent. 2018-08-06 20:53:28,087 [WARN]: This may lead to unexpected behavior. 2018-08-06 20:53:28,092 [INFO]: Mounting the work drive from "C:\Users\Admin\Documents\Arma 3 Projects" 2018-08-06 20:53:28,123 [INFO]: Child Started: FileName: WorkDrive.exe - Arguments: /mount P "C:\Users\Admin\Documents\Arma 3 Projects" /parent=11368
  4. Hey all, P Drive has worked fine for literally years, but I had to change my ARMA 3 and STEAM to Admin mode for ACRE. Now, my drive gives the error: 0x30098001 STARTUP_ELEVATED_NO_PARENT: Elevated process without parent. This may lead to unexpected behavior. And it doesn't mount my drive anymore. I tried making all Workdrive Apps, and Tools as Admin mode.. but nothing. Any help?
  5. Hi, Today I launched A3 tools as usual, then I tried to install bull dozer and I get an error code Here is what it says: Error received from: "DoTask" (0x50003003) The parameters source are destination are invalid. undefined c:\users\Robs\Documents\Arma 3 Projects Not sure what is going on, but it it halting me from working on my projects. Any help would be greatly appreciated. I did not change anything before this error occurred and I tried a reinstall but no luck. Thanks. Rob
×