Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Arma 3 tools'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos

XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 4 results

  1. Hey guys, So I thought I would try my hand at creating my own map. I have successfully been able to import my map into the bulldozer and have been able to view it in bulldozer. My problem is that whenever I go to import an object from the template library it cannot load the texture. It happens as soon as I place an object and it doesn't matter if its from a mod or from stock Arma. What it says is, "Cannot load texture a3\data_f_exp_surfaces\sufaces\surface_concrete.paa." So i guess my question is if I use a mod or even the stock arma props will I need to extract all the pbos into one folder so that the directories will stay the same. Or am I coming at this problem all wrong? Any advice would be appreciated
  2. Hello, Ive got this problem where Buldozer just doesnt want to work. Whenever i press "Buldozer Configurator" it comes up with this error: Here is my P: Drive: So how do i fix this? Been going on for 2 days or so and im kinda tired of it. Been un-installing and installing it a couple of times to try and fix it with no result. Thank you for any suggestions that may pop up in the comments. - Mathias
  3. I have been having this error pop up upon trying to generate layers for a terrain that I am building for the entirety of the day and I've had no clue why or how it is happening, help or a push in the right direction would be much appreciated. the Layers.cfg file class Layers { { class SirB_Rangmore_forest_pine { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_forest_pine.rvmat"; }; class SirB_Rangmore_snow { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_snow.rvmat"; }; class SirB_Rangmore_rock { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_rock.rvmat" }; class SirB_Rangmore_stony { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_stony.rvmat" }; class SirB_Rangmore_beach { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_beach.rvmat" }; class SirB_Rangmore_desert { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_desert.rvmat" }; class SirB_Rangmore_wild_grass { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_wild_grass.rvmat" }; class SirB_Rangmore_wildfield { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_wildfield.rvmat" }; class SirB_Rangmore_marsh { texture="" material="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_marsh.rvmat" }; class SirB_Rangmore_strseabed { texture="SirB\Rangmore\data\SirB_Rangmore_strseabed.rvmat" }; }; class Legend { { picture="SirB\Rangmore\source\mapLegend.png" class Colors { SirB_Rangmore_forest_pine[]={{170,190,80}}; SirB_Rangmore_snow[]={{255,255,255}}; SirB_Rangmore_stony[]={{120,120,120}}: SirB_Rangmore_rock[]={{80,80,80}}; SirB_Rangmore_beach[]={{175,160,130}}; SirB_Rangmore_desert[]={{255,190,0}}; SirB_Rangmore_wild_grass[]={{140,195,80}}; SirB_Rangmore_wildfield[]={{170,180,70}}; SirB_Rangmore_marsh[]={{158,198,90}}; SirB_Rangmore_strseabed[]={{230,230,120}}; }; }; and just in case it was an issue with an .rvmat file here is an .rvmat file ambient[]={1.5,1.5,1.5,1}; diffuse[]={0.5,0.5,0.5,1}; forcedDiffuse[]={0,0,0,0}; emmisive[]={0,0,0,0}; specular[]={0,0,0,0}; specularPower=1; PixelShaderID="NormalMapDiffuse"; VertexShaderID="NormalMapDiffuseAlpha"; class Stage1 { texture="SirB\data\SirB_Rangmore_beach_nopx.paa"; uvSource="tex"; class uvTransform { aside[]={10,0,0}; up[]={0,10,0}; dir[]={0,0,10}; pos[]={0,0,0}; }; }; class Stage2 { texture="SirB\data\SirB_Rangmore_beach_co.paa"; uvSource="tex"; class uvTransform { aside[]={10,0,0}; up[]={0,10,0}; dir[]={0,0,10}; pos[]={0,0,0}; }; }; what I have tried already got rid of duplicate references inside the cfg file retype the Layers.cfg file by hand take another Layers.cfg file renamed everthing made a Layers.cfg file with only four textures retype Layers.cfg file again restart the project At the moment the only other thing I can think of is that the mask_Ico is a .bmp and has slightly different RGB codes (like 1-2 in any of the R,G or B) for some pixel than what is there for the colors class, but I think that would generate a different error code and using the magic wand w/ the fill tool would be a nightmare. So once again, help me out please.
  4. http://imgur.com/EV1VXZa So I have recently installed arma 3 tools because I wanted to work on a map but I have followed videos to get it all to work but everytime I get this happen to me which just takes the piss. If anyone has any ideas pls help when you can. http://imgur.com/KaJ5gRn This is another error I get. Thank you Ill re upload the images to somewhere working once I can
×