Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Virolahti
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • TKO's Saint Kapaulio
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • SOS GAMING's TS³ Viewer
  • NAMC's Topics
  • NTC's New Members
  • NTC's Enlisted Members
  • The STATE's Topics
  • CREATEANDGENERATION's Intoduction
  • CREATEANDGENERATION's HAVEN EMPIRE (NEW CREATORS COMMUNITY)
  • HavenEmpire Gaming community's HavenEmpire Gaming community
  • Polska_Rodzina's Polska_Rodzina-ARGO
  • Carrier command tips and tricks's Tips and tricks
  • Carrier command tips and tricks's Talk about carrier command
  • ItzChaos's Community's Socials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 67 results

  1. Hi there any help would be amazing as I have had this trouble for a very long time I have tried everything, new hard drive, another computer, reinstalling the game but the issue is not getting resolved whenever I launch the launcher.exe file from either the game directory or steam itself i get this pop up: Screen-shot of error It also leave a dump file on my desktop and i believe it to be an issue with my public key token if you don't want to read through all the jargon but if I launch the Arma 3 only .exe and also the battleye .exe it launches and I can play multiplayer. As we all know the launcher is so much easier especially when playing with mods but I just cannot figure this one out. So please if you can help or have any advise please let me know i shall leave the dump file below if you care to take a look at it: Arma 3 Launcher Exception Log ============================= Arma 3 Launcher has encountered an unexpected error described below. Sorry for the inconvenience. Please report this on Arma 3 Feedback Tracker (http://feedback.arma3.com). Thanks to you we may fix the issue faster! ---------------------------- System information ---------------------------- Date: 2017-03-07 19:13:27 / 2017-03-07 19:13:27 +00 Current dir: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3 AppData dir: C:\Users\Luke\AppData\Local Command line: "C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe" -nopause -nosplash Version: 1.5.139.565 CLR version: 4.0.30319.18331 OS Version: 6.1.7601.65536 (Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1) OS 64 bit: True Process 64 bit: False Personal dir: C:\Users\Luke\Documents Culture: en-GB UI Culture: en-US Point of log: Unhandled Exception ---------------------------- Exception ---------------------------- System.BadImageFormatException: Could not load file or assembly 'System.Xaml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' or one of its dependencies. The module was expected to contain an assembly manifest. File name: 'System.Xaml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' at Launcher.Program.StartGui(InitArgs param) at Launcher.Program.HandleCommandLine() at Launcher.Program.RunLauncher() at Launcher.Program.Main(String[] args) WRN: Assembly binding logging is turned OFF. To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1. Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging. To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog]. ---------------------------- Modules and assemblies ---------------------------- - mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorlib.dll - arma3launcher, Version=1.5.139.565, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe - log4net, Version=1.2.13.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=669e0ddf0bb1aa2a; C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\log4net.dll - System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll - System.Configuration, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Configuration\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Configuration.dll - System.Xml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll - System.Core, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll - Utils, Version=1.5.139.565, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\Utils.dll - SharedResources, Version=1.5.139.565, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\SharedResources.dll - PresentationFramework, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationFramework\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\PresentationFramework.dll - WindowsBase, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\WindowsBase\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\WindowsBase.dll ---------------------------- Assembly resolution ----------------------------
  2. Rodrigo Laureano Ferreira

    Issue ARMA3 Crash / Memory Error / Other

    I've been having problems during the game these past few days. Everything was normal. It looks like there was an update and the game was unstable. I've never had a problem with ARMA3 ever since. Now the game breaks as soon as it starts or it does not last 5 minutes of game and date! In any mode. Memory error appears and the game ends and closes. I've tried everything the sites / forums teach and the problem has not been solved. Even I formatted my computer (Win 10 x64) I installed everything from the beginning, I downloaded the whole game again thinking it would solve and nothing was solved. I do not know what can be done. I tried all the tips of the Forums. I am an experienced PC user. Sorry, but I do not speak English. I'm using Google Translator. So strange English. Hehe Thank you so much ! http://imgur.com/ST5bjzI
  3. Before buying it, I used to play Arma 3 (pirate version) and it was all fine. Then I bought it on Steam and I can't play it, I launch it, get in the menu, set all settings as usual but when I begin a match (single or multiplayer) all I can see is a grey screen, however I can hear all the sounds. My specs are these (I set details to the minimum) Windows 10 Ram 8 gb Processor i3-4000M 2.4 GHz Video Intel HD Graphics 4600 I know the video card is very low, but I used to play Arma 3 smoothly with very low details, no now I wonder why I can't see anything. I tried many things such as edit the cfg file and other settings in the launcher but nothing so far was good.
  4. Hey guys, I noticed that I cant grab items from crates I placed in the eden on my dedicated server. Once in game, when I spawn a crate via zeus there is no issue. I am using ACEX with headless clients. Anybody know whats going on? ------ SOLVED ------ You have to make sure that simulation is "ON" on the crates.
  5. I need to find out if this issue is mine alone, or if there are others who are experiencing the same issue after the 1.60 update? Example screen http://www.pyramid-of-wisdom.com/arma_update_00056_issue.jpg So I've been waiting for an update for over two months now. Basically, none of the default/production islands from BIS have this problem (They are working fine). On the other hand, (Every single community island add on I have installed) are not even playable. The sky's all look gray, and detail vegetation on terrain is missing. The biggest issue however, is that it looks as though the gamma is cranked all the way up in game on all my community islands. That includes The all in Arma Terrain Data Pack islands. Again, EVERY single community add on I have installed was effected by this 1.60 update. Please, is anyone else experiencing this issues since the 1.60 update? Note: updating my video drivers as shown in the screenshot made no difference. Thanks
  6. Hey guys, I'm fairly new to the arma 3 editing/modding community. I've just started my first map but when I try to preview it in Buldozer its showing nothing. Does anyone happens to know how to fix this? Thanks!
  7. Report some issue found in current dev. First: Pistoling and left adjusted prone is issuing (same as https://forums.bistudio.com/topic/190875-equip-pistol-and-prone-stance-is-issuing/) See more details for the topic. Second: An AI reloading MX series rifle when acctime < 0.6? is issuing. AI reloading MX under acctime <0.6? is stop their animation a sec. I tested with some other rifles, but looks like this is only for MX series.
  8. I found a issue, and feedback.arma3.com is now maintenance so I report the issue here. While equipping pistol, left adjusted prone stance ("AadjPpneMstpSrasWpstDleft") cannot move well. Specifically, I can move the player with W key, A key, and D key as usual, but I cannot move behind with S key. Press D key and S key simultaneous, the player will move behind. This issue does not occur on rifled adjusted prone and pistoled right adjusted prone. Anyone same problem and is there a solution? productVersion = ["Arma 3","Arma3",158,135742,"Stable",true,"Windows"]
  9. Hi i'm making an helicopter (i'm not going to release it on armaholic on whatever site) I'm having problems with the rudder animations. (i've tested the animations with the command "animate") What i've done : I have set the "source" in the model.cfg for these animations to "rudderRTD" but nothing appens I have created a script that converts the pressure of the "Q" key ( the default rudder key) into the animation of the 2 rotors but and also here nothing appens. This is the script (the interesting part starts at the first "inputaction condition") : while { true } do { if (player in vehicle player) then { while {getPosASLW vehicle player select 2 < 10 } do { vehicle player animate ["flight_mode_left",0]; vehicle player animate ["flight_mode_right",0]; vehicle player animate ["rotate_mala_vrtule",0]; vehicle player animate ["rotate_velka_vrtule",0]; }; while {getPosASLW vehicle player select 2 > 10 } do { vehicle player animate ["flight_mode_left",1]; vehicle player animate ["flight_mode_right",1]; vehicle player animate ["rotate_mala_vrtule",1]; vehicle player animate ["rotate_velka_vrtule",1]; }; while {(inputAction "heliRudderLeft" > 0) } do { vehicle player animate ["rudder_l_rotor",1]; vehicle player animate ["rudder_l_velka_vrtule",1]; }; while {(inputAction "heliRudderLeft" == 0) } do { vehicle player animate ["rudder_l_rotor",0]; vehicle player animate ["rudder_l_velka_vrtule",0]; }; while {(inputAction "heliRudderRight " > 0) } do { vehicle player animate ["rudder_r_rotor",1]; vehicle player animate ["rudder_r_mala_vrtule",1]; }; while {(inputAction "heliRudderRight " == 0) } do { vehicle player animate ["rudder_r_rotor",0]; vehicle player animate ["rudder_r_mala_vrtule",0]; }; }; };
  10. karka255

    Zeus Unit Circle Color issue

    I have an issue with seeing the difference between my units due to the new update, the issue is due to the new color setup in the Zeus Gamemaster module, when I spawn a unit/or multiple units I mainly have to guess what unit I have to control, The Circle (When highlighted) turns to the same color as the unit identification color I have chosen, making it really hard to use it on a live multiplayer server, Anyone have a way to fix it? - Sincerely Karka255
  11. Hi BI! Sometimes when the unit running inside the building they appear outside the wall and when his position get updated he disappear. This issue is exist with your avatar too. On the left side i visualize how it's working now. On the right side, how it should be. The correction should happen before the rendering of the frame. I know that is not that simple, but this issue has major impact on the gameplay. It could reveal units position inside the building. Are you aware of this issue? Could you estimate when it's get fixed? Apex or post Apex or maybe never? Are you planning to fix it? More examples coming. Feel free to add. Edit: Maybe it's just for me, because sometimes i have <20 FPS.
  12. Hello guys, in arma 3 there is an already opened issue. The issue is that a linux headless client (HC) which is connected to a linux game server gets kicked for signature timeout after some time. The command line parameter -cpucount=1 passed at HC start can extend the time until it gets kicked from some minutes (without cpucount=1) to some hours. In my case the HC gets kicked after nearly exact 3 1/2 hours. I wrote a script at my linux machine which reconnects the HC after it was kicked within a minute. Now the problem. I m editing a domination map created by Xeno to implement some minor features. I want that features executed at HC if it is connected. I know that I can detect HC with if (!isNil "HC_D_UNIT") then { _hc_present = true; }; Where HC_D_UNIT is the name of the HCs game logic. What Xeno did in his d_init.sqf is something like that: if (isNil "HC_D_UNIT") then { HC_D_UNIT = _this; }; _this represents the server which means if I try to detect the HC as mentioned above then _hc_present is always true because it points to the server now. I think Xeno did that to ensure that all work which is thought to be done by HC should be done by server if HC is not connected until a timout. I wont change Xenos code cause i dont know what depends on it. What I need now is another method to detect if the HC is present or not. Thank you for any advise.
  13. Hey guys, So I have been working on my first pistol, the Desert Eagle, and could not get around this error that is preventing the custom firing sound to fire. Error: My config: class CfgWeapons { class DSS_DesertEagle_F: Pistol_Base_F { author = "Rawner135"; scope = 2; model = "\dss_weapons\models\Desert_EagleAE.p3d"; picture = "\A3\Weapons_F_EPA\Pistols\Pistol_Heavy_02\data\UI\gear_Pistol_heavy_02_X_CA.paa"; magazines[] = {"16Rnd_9x21_Mag","30Rnd_9x21_Mag"}; displayName = "Desert Eagle (AE)"; descriptionShort = "Desert Eagle <br/>Caliber: .44 Magnum"; reloadAction = "GestureReloadPistol"; recoil = "recoil_gm6"; drySound[] = {"A3\Sounds_F\arsenal\weapons\Pistols\Zubr\dry_Zubr",0.39810717,1,20}; reloadMagazineSound[] = {"A3\Sounds_F\arsenal\weapons\Pistols\Acpc2\reload_ACPC2",1.0,1,30}; modes[] = {"Single"}; class WeaponSlotsInfo { allowedslots[] = {901}; mass = 60; class MuzzleSlot { access = 1; compatibleitems[] = {}; displayname = "Muzzle Slot"; linkproxy = "\A3\data_f\proxies\weapon_slots\MUZZLE"; scope = 0; }; }; class Single: Mode_SemiAuto { sounds[] = {"StandardSound", "SilencedSound"}; class BaseSoundModeType { weaponSoundEffect = "DefaultRifle"; closure1[]={"A3\sounds_f\weapons\closure\closure_rifle_6", db3, 1,10}; closure2[]={"A3\sounds_f\weapons\closure\closure_rifle_7", db3, 1,10}; soundClosure[] = {"closure1",0.5, "closure2",0.5}; }; class StandardSound: BaseSoundModeType { begin1[] = {"dss_weapons\snds\DE_fire_alt_0.ogg", 1.58489, 1,1200}; soundBegin[] = {"begin1", 1}; }; class SilencedSound: BaseSoundModeType { begin1[]={"A3\sounds_f\weapons\silenced\silent-18", db-2, 1,100}; begin2[]={"A3\sounds_f\weapons\silenced\silent-19", db-2, 1,100}; begin3[]={"A3\sounds_f\weapons\silenced\silent-11", db-2, 1,100}; soundBegin[]={"begin1",0.333, "begin2",0.333, "begin3",0.333}; }; reloadTime = 0.26; dispersion = 0.00406; recoil = "recoil_single_gm6"; recoilProne = "recoil_single_prone_gm6"; minRange = 5; minRangeProbab = 0.3; midRange = 25; midRangeProbab = 0.6; maxRange = 50; maxRangeProbab = 0.1; }; inertia = 0.5; dexterity = 1.7; initSpeed = 420; }; }; The sound location for "de_fire_alt_0" is in its proper location, but I still don't understand why it is failing to load the sound. Thanks, Rawner135
  14. Ive bee ntrying to run a mission now on a dedicated server and i have even gone so far as to remake it but the same issue appear; The mission don't start. It only kicks me out in the selection screen. Does anyone know why and have any one experience with this? RPT log: 20:01:45 Starting mission: 20:01:45 Mission file: Operation_Soft_Stone_v1_1 (__CUR_MP) 20:01:45 Mission world: Altis 20:01:45 Mission directory: mpmissions\__CUR_MP.Altis\ 20:01:47 Attempt to override final function - bis_functions_list 20:01:47 Attempt to override final function - bis_functions_listpreinit 20:01:47 Attempt to override final function - bis_functions_listpostinit 20:01:47 Attempt to override final function - bis_functions_listrecompile 20:01:47 Attempt to override final function - bis_fnc_missiontaskslocal 20:01:47 Attempt to override final function - bis_fnc_missionconversationslocal 20:01:47 Attempt to override final function - bis_fnc_missionflow 20:01:47 Attempt to override final function - rhs_fnc_findangle 20:01:47 Attempt to override final function - rhs_fnc_calcbalistic 20:01:47 [101619,1944.12,0,"XEH: PreInit Started. v2.0.0.150817. MISSINIT: missionName=Operation_Soft_Stone_v1_1, worldName=Altis, isMultiplayer=true, isServer=false, isDedicated=false"] 20:01:51 [101619,1947.9,0,"XEH: PreInit Finished. CACHE DISABLED? (Disable caching with cba_cache_disable.pbo): SLX_XEH_RECOMPILE=false, CBA_COMPILE_RECOMPILE=false, CBA_FUNC_RECOMPILE=false"] 20:02:01 [101986,1957.94,0,"WARNING: PostInit did not finish in a timely fashion"] Server log: 20:06:48 Reading mission ... 20:06:56 Cannot open object z\ace\addons\javelin\data\reticle_titan.p3d 20:06:57 Mission Operation_Soft_Stone_v1_1.Altis read from bank. 20:08:27 Roles assigned. 20:08:27 Reading mission ... ((20:06:56 Cannot open object z\ace\addons\javelin\data\reticle_titan.p3d) this is known. and is not a issue cause it works on other maps.) Mission File: http://pastebin.com/pv37Bg0X
  15. Up until now, I've been able to retexture plate carriers for NATO without a problem. However, after the Personal Protection update rolled out on devbranch, I haven't been able to change textures for the "V_PlateCarrier1_rgr", "V_PlateCarrier2_rgr", "V_PlateCarrierGL_rgr", and "V_PlateCarrierSpec_rgr". CfgWeapons_NATO: /// Vests class V_PlateCarrier1_rgr: Vest_NoCamo_Base { author = "$STR_A3_Bohemia_Interactive"; _generalMacro = "V_PlateCarrier1_rgr"; scope = 2; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrier1_rgr0"; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_V_plate_carrier_1_CA.paa"; model = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_vest02"; descriptionShort = "$STR_A3_SP_AL_III"; hiddenSelections[] = {"camo"}; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\vests_rgr_co.paa"}; class ItemInfo: VestItem { uniformModel = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_vest02"; containerClass = "Supply140"; mass = 80; hiddenSelections[] = {"camo"}; class HitpointsProtectionInfo { class Chest { HitpointName = "HitChest"; Armor = 16; PassThrough = 0.3; }; class Diaphragm { HitpointName = "HitDiaphragm"; Armor = 16; PassThrough = 0.3; }; class Body { hitpointName = "HitBody"; passThrough = 0.3; }; }; }; }; class V_PlateCarrier1_mtp: V_PlateCarrier1_rgr { author = "$STR_A3_Night515"; _generalMacro = "V_PlateCarrier1_mtp"; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrier1_mtp0"; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_V_plate_carrier_1_mtp_CA.paa"; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\vests_mcamo_co.paa"}; }; class V_PlateCarrier2_rgr: V_PlateCarrier1_rgr { author = "$STR_A3_Bohemia_Interactive"; _generalMacro = "V_PlateCarrier2_rgr"; scope = 2; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrier2_rgr0"; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_V_plate_carrier_2_CA.paa"; model = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_vest01.p3d"; descriptionShort = "$STR_A3_SP_AL_IV"; hiddenSelections[] = {"camo"}; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\vests_rgr_co.paa"}; class ItemInfo: VestItem { uniformModel = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_vest01"; containerClass = "Supply140"; mass = 100; hiddenSelections[] = {"camo"}; class HitpointsProtectionInfo { class Chest { HitpointName = "HitChest"; Armor = 20; PassThrough = 0.2; }; class Diaphragm { HitpointName = "HitDiaphragm"; Armor = 20; PassThrough = 0.2; }; class Body { hitpointName = "HitBody"; passThrough = 0.2; }; }; }; }; class V_PlateCarrier2_mtp: V_PlateCarrier2_rgr { author = "$STR_A3_Night515"; _generalMacro = "V_PlateCarrier2_mtp"; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrier2_mtp0"; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_V_plate_carrier_2_mtp_CA.paa"; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\vests_mcamo_co.paa"}; }; class V_PlateCarrierRecon_rgr: V_PlateCarrier1_rgr { author = "$STR_A3_Bohemia_Interactive"; _generalMacro = "V_PlateCarrierRecon_rgr"; scope = 2; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_V_plate_carrier_1_CA.paa"; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrier1_rgr_V_PlateCarrier_Kerry0"; model = "\A3\Characters_F_EPA\BLUFOR\equip_b_vest_kerry.p3d"; hiddenSelections[] = {"camo"}; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\vests_rgr_co.paa"}; class ItemInfo: VestItem { uniformModel = "\A3\Characters_F_EPA\BLUFOR\equip_b_vest_kerry.p3d"; containerClass = "Supply120"; mass = 80; hiddenSelections[] = {"camo"}; }; }; class V_PlateCarrierRecon_mtp: V_PlateCarrierRecon_rgr { author = "$STR_A3_Night515"; _generalMacro = "V_PlateCarrierRecon_mtp"; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrierRecon_mtp0"; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_V_plate_carrier_1_mtp_CA.paa"; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\vests_mcamo_co.paa"}; }; class V_PlateCarrierGL_rgr: Vest_NoCamo_Base { author = "$STR_A3_Bohemia_Interactive"; _generalMacro = "V_PlateCarrierGL_rgr"; scope = 2; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrierGL_rgr0"; picture = "\A3\Characters_F_Mark\Data\UI\icon_carrier_gl_rig_grn.paa"; model = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_carrier_gl_rig.p3d"; overviewName = "$STR_B_SOLDIER_GL_F0"; overviewPicture = "\A3\Data_F_Mark\Images\watermarkInfo_page09_ca.paa"; descriptionShort = "$STR_A3_SP_ER"; hiddenSelections[] = {"camo"}; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\carrier_gl_rig_rgr_co.paa"}; class ItemInfo: VestItem { uniformModel = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_carrier_gl_rig.p3d"; containerClass = "Supply140"; mass = 100; hiddenSelections[] = {"camo"}; class HitpointsProtectionInfo { class Neck { hitpointName = "HitNeck"; armor = 8; passThrough = 0.5; }; class Arms { hitpointName = "HitArms"; armor = 8; passThrough = 0.5; }; class Chest { hitpointName = "HitChest"; armor = 94; passThrough = 0.6; }; class Diaphragm { hitpointName = "HitDiaphragm"; armor = 94; passThrough = 0.6; }; class Abdomen { hitpointName = "HitAbdomen"; armor = 16; passThrough = 0.3; }; class Pelvis { hitpointName = "HitPelvis"; armor = 16; passThrough = 0.3; }; class Body { hitpointName = "HitBody"; passThrough = 0.6; }; }; }; }; class V_PlateCarrierGL_mtp: V_PlateCarrierGL_rgr { author = "$STR_A3_Bohemia_Interactive"; _generalMacro = "V_PlateCarrierGL_mtp"; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrierGL_mtp0"; picture = "\A3\Characters_F_Mark\Data\UI\icon_carrier_gl_rig_mtp.paa"; DLC = "Mark"; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\carrier_gl_rig_mcamo_co.paa"}; }; class V_PlateCarrierSpec_rgr: Vest_NoCamo_Base { author = "$STR_A3_Bohemia_Interactive"; _generalMacro = "V_PlateCarrierSpec_rgr"; scope = 2; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrierSpec_rgr0"; picture = "\A3\Characters_F_Mark\Data\UI\icon_carrier_spec_rig_grn.paa"; model = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_carrier_spec_rig.p3d"; DLC = "Mark"; descriptionShort = "$STR_A3_SP_AL_V"; hiddenSelections[] = {"camo"}; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\carrier_gl_rig_rgr_co.paa"}; class ItemInfo: VestItem { uniformModel = "\A3\Characters_F\BLUFOR\equip_b_carrier_spec_rig.p3d"; containerClass = "Supply100"; mass = 120; hiddenSelections[] = {"camo"}; class HitpointsProtectionInfo { class Neck { hitpointName = "HitNeck"; armor = 8; passThrough = 0.5; }; class Arms { hitpointName = "HitArms"; armor = 8; passThrough = 0.5; }; class Chest { hitpointName = "HitChest"; armor = 24; passThrough = 0.1; }; class Diaphragm { hitpointName = "HitDiaphragm"; armor = 24; passThrough = 0.1; }; class Body { hitpointName = "HitBody"; passThrough = 0.1; }; }; }; }; class V_PlateCarrierSpec_mtp: V_PlateCarrierSpec_rgr { author = "$STR_A3_Bohemia_Interactive"; _generalMacro = "V_PlateCarrierSpec_mtp"; displayName = "$STR_A3_V_PlateCarrierSpec_mtp0"; picture = "\A3\Characters_F_Mark\Data\UI\icon_carrier_spec_rig_mtp.paa"; DLC = "Mark"; hiddenSelectionsTextures[] = {"\A3_Aegis_F\Aegis\characters\BLUFOR\data\carrier_gl_rig_mcamo_co.paa"}; }; CfgWeapons: class CfgWeapons { class Uniform_Base; class UniformItem; class Vest_NoCamo_Base; class Vest_Camo_Base; class VestItem; class V_BandollierB_khk; class V_Chestrig_khk; class ItemCore; class HeadgearItem; class H_HelmetB_plain_mcamo; class H_Booniehat_khk_hs; class H_Cap_oli_hs; #include "CfgWeapons_CTRG.hpp" #include "CfgWeapons_GUER.hpp" #include "CfgWeapons_NATO.hpp" }; And CfgPatches: // Config class CfgPatches { class A3_Aegis_F_characters_BLUFOR { units[] = {}; weapons[] = {}; requiredVersion = 0.1; requiredAddons[] = {"A3_Characters_F","A3_Characters_F_beta","A3_Characters_F_Gamma","A3_Characters_F_Bootcamp","A3_Characters_F_EPA","A3_Characters_F_EPB","A3_Characters_F_EPC","A3_Characters_F_Mark"}; }; }; Anything I'm doing wrong?
  16. So I am creating a function where you can easily fire off specific actions, e.g.: [["DSS_Canteen_Filled_F", "Magazine"], ["DSS_Canteen_Empty_F", "Magazine"], "Eat"] call DSS_fnc_actionBrain; //Eat is the focus of this issue. Now when it passes the data across onto DSS_fnc_actionBrain, here is what happens in the .rpt: 19:31:17 Error in expression < then {_type = dss_fnc_eat};if ((_type == "Eat_Dry")) then {_type = dss_fnc_eat> 19:31:17 Error position: <== "Eat_Dry")) then {_type = dss_fnc_eat> 19:31:17 Error ==: Type code, expected Number,String,Not a Number,Object,Side,Group,Text,Config entry,Display (dialog),Control,Network Object,Team member,Task,Location DSS_fnc_actionBrain: dss_fnc_actionBrain = { _arrayRemove = (_this select 0); //Retrieves 1st Array _arrayAdd = (_this select 1); //Retrieves 2nd Array _type = (_this select 2); //Retrieves e.g. "Eat" //Type - Function if ((_type == "Drink")) then {_type = dss_fnc_drink}; if ((_type == "Drink_Soda")) then {_type = dss_fnc_soda}; if ((_type == "Eat")) then {_type = dss_fnc_eat}; if ((_type == "Eat_Dry")) then {_type = dss_fnc_eatdry}; [_arrayRemove, _arrayAdd] spawn _type; //Saves 1st and 2nd array and initializes _type. }; What is going wrong here, am I missing some kind of special syntax, or doesn't it work with strings anymore?!? :blink: Thanks, Rawner135
  17. Hello, I'm having a problem since the last few updates of Arma 3 explained in this video: Please help me with this it's happening in every little firefight. I have 1500 hours of gameplay on Arma 3 and like 1450 of them didn't had the problem. I have turned off Battleye and it's not helping, I'm also running Vanilla and it's happening everywhere, even in the campaign. Please help me with this. ~ xCubeZx
×