Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Virolahti
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • TKO's Saint Kapaulio
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • SOS GAMING's TS³ Viewer
  • NAMC's Topics
  • NTC's New Members
  • NTC's Enlisted Members
  • The STATE's Topics
  • CREATEANDGENERATION's Intoduction
  • CREATEANDGENERATION's HAVEN EMPIRE (NEW CREATORS COMMUNITY)
  • HavenEmpire Gaming community's HavenEmpire Gaming community
  • Polska_Rodzina's Polska_Rodzina-ARGO
  • Carrier command tips and tricks's Tips and tricks
  • Carrier command tips and tricks's Talk about carrier command
  • ItzChaos's Community's Socials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 139 results

  1. I have a problem, i get this Error when i enter the WL shop, everything is working just i got everytime this Error, what did i wrong/how can i fix this? It says "error not defined variable in expression: _category".
  2. I want to continue my work on my PzH2000 but i just cant fix the error "Cannot generate ST - Coordinates". I already triangulated everything and did everything i found online but i just cant fix it. Maybe someone can look at the p3d and help me with it, just ask for it Pic of it
  3. Buenas tardes/noche me gustaría saber si alguien me pasó que tienen el error de carga deslizante porque antes de nada salió de mí y ahora me obtenga este error cada vez.
  4. Im new to modding arma and when i tried to make my first mod,but addon builder shows this...
  5. I am getting this error "bad file 73 p3d " everytime i am loading a new mod . Please help me as i am not able to load any mod
  6. Hello guys, i hope this is the right thread. So my Problem is, that i can't connect to any server because it states: Session lost-Verifying PBO failed: addons\3den.pbo The servers and i are on the same version. I deleted said PBO files and steam loaded the new ones. I reinstalled Arma 3. No Mods are installed. Nothing of that worked. If anyone could help me with this, would be great. Thanks guys.
  7. Check my Xbox and PS4 accounts under the player name URSharkFuel please Bohemia Support - I have made a substanial investment in the game and ripping off paying customers is no way to run a business or retain loyal users! The server logs will prove what I am about to say is 100% accurate! Look at 12:15 PM PST 12/21/2020 and you will see the latest ripoff. I was happy to put up with the frequent crashes and other issues until the game started stealing my crowns! When I enter an encounter with my favorite rifle (only had one SVU) I purchase the insurance. And in some rounds I add a booster if the other players are contributing. After the latest upgrade we traded crashes before the encounter started for app CRASHES IN THE GAME. Twice today the game took my 60+30 crowns started the encounter and then crashed late in the encounter. The first time I restarted and I had everything I entered the encounter with, but got no refund of the credits spent, not to mention the items looted. But the 2nd crash of the day was the WORST. The insurance protected NOTHING and I lost everything except the ammo I entered the encounter with, but some how retained some of the loot I earned in the encounter BUT THE WEAPONS WERE ALL GONE INCLUDING MY INSURED SVU RIFLE. That sucks, Sucks, SUCKS! And now I feel like a fool for spending a single penny on this game. To make matters much worse, when I got back on the game after the 2nd blue screen without a refund the game claimed "I intentionally ended the game and no refund would take place." That was completely false, I was deleting an item in my pack to make room for the airdrop I was preparing to make a run on and the damn app just blue screened. I don't give a rip what your built-in message is programmed to say, I never dropped the connection and if that is accurate, why did I get part of the loot?!?
  8. Essentially i'm try to make my own take on an invade and annex server thats team oriented. currently im working on adding a flagpole teleportation mechanic that will teleport you to your squad leader if you have a squad leader and will get you in the fight faster. so ive spent the better part of the day doing this.... im sure some of you are gagging at that, sorry im not very proficient in eden editor....or anything particularily... nonetheless this works as intended except it'll throw an error if there is nobody playing the character with their specific variable attached IE; SquadLeader_1, SquadLeader_2, Pilot, COC, Recon. for what i intend that's fine but i'd like to clean it up and offer a "Teleportation is down right now" for the characters that can teleport atleast. i've been trying to find some way to integrate try throw catch, but cant seem to find a way to set it up proper. any tips?
  9. Cant connect to a Interactive Server 0x201. Im in EU. Every time when I want to log me in in Argo this comes: Cant connect to a Interactive Server 0x201
  10. I've been getting this error in multiplayer in the log: Performance warning: SimpleSerialization::Write 'bwpp_scrpromotion' is using type of ',SCRIPT' which is not optimized by simple serialization, falling back to generic serialization, use generic type or ask for optimizations for these types I did not get this error when I tested my mission in singe player. I read some posts today from several years ago stating that this error is related to network traffic in which the type of data being sent across the network is not ideal. I was saving a script handle to a logic using SETVARIABLE (public true). After reading these posts I stopped saving the variable to the logic and instead began saving the script handle to a local variable in an FSM. I am still getting this error. Is it because a script handle cannot be saved to a variable, or that the saved script handle is being used in an FSM, or is it something else? Thanks, ben
  11. Help, in the editor when I want to start the game after loading, the window "parsing" POPs up, or if the English version is "debriefing" Here is a video demonstrating the error. YT video error P.S This problem manifests itself only when I put the infantry, for example, if I put armored vehicles ( in particular, it only works with the red side) and play for it, then everything is fine, but if there is at least one infantryman on the map, regardless of the side, then this problem appears. Before this was not, how it appeared I can not understand. Several times already reinstalled the game, all DLC. Perhaps this is all because of the A. C. E mod, because everything is fine without it. However, I have been searching the Internet for an answer to this problem for a long time.
  12. Hello everyone. I have been playing this wonderful game for a long time, but there aren’t enough nerves anymore ... This mistake is permanent. It arises when flying kajman, blackfoot, neophron, xian ... I've been chatting with support for a month now, but there is no sense. I looked through all the forums there with the same tips as from support, everything does not work! I noticed that video memory is often full with any settings and memory allocators. All drivers are latest. And do not say that Intel is the best. There are the same problems! Operating System: Windows 10 Pro 64-bit (10.0, Build 18363) (18362.19h1_release.190318-1202) Gigabyte X570 GAMING X BIOS: F12e (type: UEFI) Processor: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core Processor Memory: 32768MB RAM NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER 8gb
  13. Hello, it just happends that I open the game, go to the editor, then select Altis as a map and it shoots down the game. i´ve tried with serveral maps and works just fine.... it only happends with Altis. Tried with and without mods and it´s the same....altis shoots down the game any thoughts? thanks
  14. Iv had this problem for months when using the ORBAT. I keep getting the same error when i try to run the game with the exported faction in the add on section, its extremely frustrating as these factions take nearly 3 days to create, iv had to delete them then remake them multiple times. Could someone please help me as i want to make a RMC faction, RAF, RAF regiment RN and so on. Asked this question on the ALIVE forum months ago and no one has replied , posted it on reddit and no one replied either, I even uninstalled and reinstalled ARMA twice hopefully someone here could help me out or redo it for me. (sorry for the crap quality) sorry for sounding so petty. Let me know if i should send you the folder or config etc. Please help https://ibb.co/0BG6Lcc https://ibb.co/rpSWxFn
  15. Iv had this problem for months when using the ORBAT. I keep getting the same error when i try to run the game with the exported faction in the add on section, its extremely frustrating as these factions take nearly 3 days to create, iv had to delete them then remake them multiple times. Could someone please help me as i want to make a RMC faction, RAF, RAF regiment RN and so on. Asked this question on the ALIVE forum months ago and no one has replied , posted it on reddit and no one replied either, I even uninstalled and reinstalled ARMA twice hopefully someone here could help me out or redo it for me. (sorry for the crap quality) sorry for sounding so petty. Let me know if i should send you the folder or config etc https://ibb.co/0BG6Lcc https://ibb.co/rpSWxFn
  16. Hello all. I'm a non-coder, trying to figure this out, and have put together my first ever patch, to change a loadout in ITC's SPHs. I've got 99% of it ironed out, but am running into an issue where I get an error in CBA every time I load a mission with it included - trying to polish this to use w/ Zeus-based MP server, and would love to eliminate this error. Here's the relevant error section from the RPT. This repeats several 10's of times, over a couple seconds. 23:01:10 Error in expression <ba_settings_fnc_openSettingsMenu'] call SLX_XEH_COMPILE_NEW; ['\x\cba\addons\set> 23:01:10 Error position: <SLX_XEH_COMPILE_NEW; ['\x\cba\addons\set> 23:01:10 Error Undefined variable in expression: slx_xeh_compile_new 23:01:10 File \x\cba\addons\settings\fnc_addSetting.sqf [CBA_fnc_addSetting]..., line 5634 23:01:10 Error in expression <nit.sqf', 'cba_settings_fnc_init'] call SLX_XEH_COMPILE_NEW; ['\x\cba\addons\set> 23:01:10 Error position: <SLX_XEH_COMPILE_NEW; ['\x\cba\addons\set> 23:01:10 Error Undefined variable in expression: slx_xeh_compile_new 23:01:10 File \x\cba\addons\settings\fnc_addSetting.sqf [CBA_fnc_addSetting]..., line 5622 23:01:10 Error in expression < call SLX_XEH_COMPILE_NEW; }; }; call cba_settings_fnc_init == 0 }> 23:01:10 Error position: <cba_settings_fnc_init == 0 }> 23:01:10 Error Undefined variable in expression: cba_settings_fnc_init 23:01:10 File \x\cba\addons\settings\fnc_addSetting.sqf [CBA_fnc_addSetting]..., line 5655 And here's the fairly simple cfgVehicles.hpp (called with an #include from the Config.cpp) /// Magazines macros definition /// #define mag_2(a) a, a #define mag_3(a) a, a, a #define mag_4(a) a, a, a, a #define mag_5(a) a, a, a, a, a #define mag_6(a) a, a, a, a, a, a #define mag_7(a) a, a, a, a, a, a, a #define mag_8(a) a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_9(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_10(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_11(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_12(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_15(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_20(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_24(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_30(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a #define mag_35(a) a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a, a class CfgVehicles { class LandVehicle; class Tank: LandVehicle {}; class Tank_F:Tank { class Turrets { class MainTurret {}; }; }; class MBT_01_base_F:Tank_F { class Turrets: Turrets { class MainTurret: MainTurret {}; }; }; class MBT_01_arty_base_F:MBT_01_base_F { class Turrets: Turrets { class MainTurret: MainTurret {}; }; }; class B_MBT_01_arty_base_F:MBT_01_arty_base_F { class Turrets:Turrets { class MainTurret:MainTurret {}; }; }; class itc_land_SPH01_base:B_MBT_01_arty_base_F { class Turrets:Turrets { class MainTurret:MainTurret { //animationSourceBody = "turret_source"; //animationSourceGun = "gun_source"; turretInfoType = "ITC_Land_RscIGS_SPH"; weapons[] = {"itc_land_155mm_howitzer"}; magazines[] = { mag_35("itc_land_g155hex"), mag_10("itc_land_g155smo"), mag_5("itc_land_g155ill"), mag_10("itc_land_g155lgm"), mag_10("itc_land_g155pgm"), mag_5("itc_land_g155map"), mag_10("itc_land_g155mat") }; }; }; }; class itc_land_b_SPH_Sholef2:itc_land_SPH01_base { class Turrets:Turrets { class MainTurret:MainTurret { //animationSourceBody = "turret_source"; //animationSourceGun = "gun_source"; //turretInfoType = "ITC_Land_RscIGS_SPH"; //weapons[] = {"itc_land_155mm_howitzer"}; magazines[] = { mag_35("itc_land_g155hex"), mag_10("itc_land_g155smo"), mag_5("itc_land_g155ill"), mag_10("itc_land_g155lgm"), mag_10("itc_land_g155pgm"), mag_5("itc_land_g155map"), mag_10("itc_land_g155mat") }; }; }; }; class itc_land_b_t_SPH_Sholef2:itc_land_b_SPH_Sholef2 { class Turrets:Turrets { class MainTurret:MainTurret { //animationSourceBody = "turret_source"; //animationSourceGun = "gun_source"; //turretInfoType = "ITC_Land_RscIGS_SPH"; //weapons[] = {"itc_land_155mm_howitzer"}; //magazines[] = { // mag_35("itc_land_g155hex"), // mag_10("itc_land_g155smo"), // mag_5("itc_land_g155ill"), // mag_10("itc_land_g155lgm"), // mag_10("itc_land_g155pgm"), // mag_5("itc_land_g155map"), // mag_10("itc_land_g155mat") //}; }; }; }; }; You'll note I've commented out some strings, trying to figure out what I can cut from the file, and what needs to stay - the last two classes at the end ("...b_SPH..." and "...b_t_SPH..." weren't changing when I put their parent class in (itc_land_SPH01_base), so there's an inheritance issue somewhere, but I was able to get it to work. Less concerned about that (I can do iterative revisions to figure it out) and more concerned about the CBA errors. Any thoughts as to what might be causing the CBA error, or resources I can dig into to figure it out, are all appreciated. Thanks in advance!
  17. this is the error im getting after i choose a slot and click continue on our servers mission files made by us these past 2 days. bin\config.bin/CfgPatches.calanguage_missions it then kicks us from the mission. this only started after i added zues slots.
  18. Hello, community! 🙂 I have tried to create a mod with units using Drongo's Config Generator. I know how it works and I have created some mods already. What I want to share is an issue when I made my last mod. I have used this mod: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1124966491 for the uniforms and also Contact's Spetsnaz units, as my units should be Russians. I have tried the mod afterwards and only the uniforms are the CSAT vanilla (default) ones instead of the Russian variants. I have tried several times and I have got the same error every time, no matter if you units are from the F1 faction menu or the F2 groups menu. What could cause this problem? Thank you in advance! 🙂 🍻
  19. I am taking this error 2020-01-21 17:49:28,410 [ERROR] 7 SteamLayer: Request failed: result: 15, req: class Steam::Query::CallbackQuery<class Steam::Query::CreateItemArgs,class Steam::Query::QueryArgs,struct CreateItemResult_t,class Steam::Query::CreateItem,struct Steam::Utils::DefaultResultChecker> *, id: 287684953777051813 2020-01-21 17:49:28,410 [ERROR] 7 SteamLayer: class Steam::Query::CreateItem query failed Screenshot
  20. Hello, I recently purchased a new laptop, Acer Aspire 5 and cannot get Arma 3 to run SPECS Intel i7 8th gen 8GB RAM ddr4 NVIDIA GeForce MX250 Windows 10 (preinstalled) THE PROBLEM I downloaded a number of games to my steam account and all of them seem to run fine except for Arma 3. I can launch the launcher but the game will perform "first time set up" and try to install DirectX, and then whenever I hit "Play" I receive this error a number of times: the code execution cannot proceed because was not found. Reinstalling the program may fix this problem." After clicking through the errors, it finally spits out this: Code: 0xC0000135 - STATUS_DLL_NOT_FOUND WHAT I'VE TRIED I tried reinstalling the game twice now, I receive the same error. I've tried to check what version of DX I have through something called "dxdiag", i have version 12/it should be all installed properly I tried sfc/scannow and it said there was an error but it couldn't fix the problem I tried sfc/scannow while booted in safe mode and that seemed to work/it was able to fix the problem I tried downloading DirectX installer thing from the microsoft website and doing a manual installation, but it encountered an error while trying to install. could not get this to work Finally figured it might be an issue with operating system so I called Microsoft Support and got a technician to remote into my computer. They futzed around in my machine, verified that all the directX files were installed correctly and determined it was not an issue with the operating system. Now we're all caught up to the present. I am thinking about just refunding this laptop and asking for a replacement. I've submitted something to Bohemia support. Any thoughts from the community about what the issue could be/anyone experienced themselves and found a solution? Much thanks and gratitude. -Hapax
  21. when I use "BIS_fnc_playVideo" the sound of the video remains the same but the game skips the black screens of the video, Any solution??
  22. 3rd day of working on this server, and I can't freaking fix this bug and I need this done by tomorrow. ""Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted. a3_characters_f"" I am renting through GTX Gaming and I have been using FileZila to upload all the mods and mission pbos, this has never been an issue. My community is trying to set up an Antistasi server so that we don't have to keep hosting off of our computers. I have tried deleting and reuploading the mission pbo and the mods, but I don't know what is wrong with it. If even it is the mission pbo or the mods. I was told by GTX that the problem might be CBA_A3 so that is why I tried deleting and reuploading it. They also haven't been much of a help since it is not host-related. Thank you in advance for anyone who helps. Please help as soon as possible.
  23. Hi, I've been searching for a few months & have come to a wall in every attempt, but I keep getting an error from one of my mods.. I have been told it was from Enhanced Visuals. but I have used EV & not received the error, I was told It was the white phos NVGs but have received the error when it was not installed.. IDK what it is. I left a link to an image of the error in the attachment as well as the .pbo, where I see nothing in the indicated "line 6".. or anything else I can understand that might be causing the error.. (I am no good at this stuff, if it's more than a few lines) .. Please help **Apparently I can not attach the url to the image in Steam but here it is: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1923786551 **I also can't post the .pbo(if u know how plz let me know & I will) BUT, it is from the EV mod folder(I'm sure a lot of ppl have this to check tho).. It's the ONLY thing that mentions "babe_nvg" on my entire PC, so I assume this is the code it is reporting the error from.. I would greatly appreciate help in finally getting this off my screen every time I jump in the game..
  24. Anyone looking for a potential fix, simply remove the MCC mod (if you're running it). This removes the following 2 errors: [BIS_fnc_activateAddons] The function can be activated only through the mission init [BIS_fnc_moduleCurator] Curator owner not defined, player used instead in single player See below for further details: https://github.com/shaygman/MCC_sandbox_modDev/issues/60
  25. Hi guys I'm having a trouble with my mission file. I was trying to edit out a mod dependency and i unfortunately deleted the wrong thing and saved it. Here is the sqf file. https://pastebin.com/NLinF5bU Here is the screen. https://imgur.com/a/4H743mC I really don't wont to lose this mission because i spend lots of time on it. If anyone can help me i would be grateful. If you are wondering what the mission is, it added lights to the Seattle map airports.
×