Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • BOHEMIA INTERACTIVE
    • BOHEMIA INTERACTIVE - NEWS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - JOBS
    • BOHEMIA INTERACTIVE - GENERAL
  • FEATURED GAMES
    • Vigor
    • DAYZ
    • ARMA 3
    • ARMA 2
    • YLANDS
  • MOBILE GAMES
    • ARMA MOBILE OPS
    • MINIDAYZ
    • ARMA TACTICS
    • ARMA 2 FIRING RANGE
  • BI MILITARY GAMES FORUMS
  • BOHEMIA INCUBATOR
    • PROJECT LUCIE
  • OTHER BOHEMIA GAMES
    • ARGO
    • TAKE ON MARS
    • TAKE ON HELICOPTERS
    • CARRIER COMMAND: GAEA MISSION
    • ARMA: ARMED ASSAULT / COMBAT OPERATIONS
    • ARMA: COLD WAR ASSAULT / OPERATION FLASHPOINT
    • IRON FRONT: LIBERATION 1944
    • BACK CATALOGUE
  • OFFTOPIC
    • OFFTOPIC
  • Die Hard OFP Lovers' Club's Topics
  • ArmA Toolmakers's Releases
  • ArmA Toolmakers's General
  • Japan in Arma's Topics
  • Arma 3 Photography Club's Discussions
  • The Order Of the Wolfs- Unit's Topics
  • 4th Infantry Brigade's Recruitment
  • 11th Marine Expeditionary Unit OFFICIAL | 11th MEU(SOC)'s 11th MEU(SOC) Recruitment Status - OPEN
  • Legion latina semper fi's New Server Legion latina next wick
  • Legion latina semper fi's https://www.facebook.com/groups/legionlatinasemperfidelis/
  • Legion latina semper fi's Server VPN LEGION LATINA SEMPER FI
  • Team Nederland's Welkom bij ons club
  • Team Nederland's Facebook
  • [H.S.O.] Hellenic Special Operations's Infos
  • BI Forum Ravage Club's Forum Topics
  • Exilemod (Unofficial)'s General Discussion
  • Exilemod (Unofficial)'s Scripts
  • Exilemod (Unofficial)'s Addons
  • Exilemod (Unofficial)'s Problems & Bugs
  • Exilemod (Unofficial)'s Exilemod Tweaks
  • Exilemod (Unofficial)'s Promotion
  • Exilemod (Unofficial)'s Maps - Mission Files
  • TKO's Weferlingen
  • TKO's Virolahti
  • TKO's Rules
  • TKO's Changelog
  • TKO's Help
  • TKO's What we Need
  • TKO's Saint Kapaulio
  • TKO's Cam Lao Nam
  • MSOF A3 Wasteland's Server Game Play Features
  • MSOF A3 Wasteland's Problems & Bugs
  • MSOF A3 Wasteland's Maps in Rotation
  • SOS GAMING's Server
  • SOS GAMING's News on Server
  • SOS GAMING's Regeln / Rules
  • SOS GAMING's Ghost-Town-Team
  • SOS GAMING's Steuerung / Keys
  • SOS GAMING's Div. Infos
  • SOS GAMING's Small Talk
  • SOS GAMING's TS³ Viewer
  • NAMC's Topics
  • NTC's New Members
  • NTC's Enlisted Members
  • The STATE's Topics
  • CREATEANDGENERATION's Intoduction
  • CREATEANDGENERATION's HAVEN EMPIRE (NEW CREATORS COMMUNITY)
  • HavenEmpire Gaming community's HavenEmpire Gaming community
  • Polska_Rodzina's Polska_Rodzina-ARGO
  • Carrier command tips and tricks's Tips and tricks
  • Carrier command tips and tricks's Talk about carrier command
  • ItzChaos's Community's Socials

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Yahoo


Jabber (xmpp)


Skype


Biography


Twitter


Google+


Youtube


Vimeo


Xfire


Steam url id


Raptr


MySpace


Linkedin


Tumblr


Flickr


XBOX Live


PlayStation PSN


Origin


PlayFire


SoundCloud


Pinterest


Reddit


Twitch.Tv


Ustream.Tv


Duxter


Instagram


Location


Interests


Interests


Occupation

Found 141 results

  1. So as the title says, I have a problem. Played on a really bad computer for like 20 hours, no problem, now I changed my specs to much more decent and can't even open the launcher. I am listing down my exception log: *BTW. It's in Polish, if some things are unclear, I'll try to translate them* Arma 3 Launcher Exception Log ============================= Arma 3 Launcher has encountered an unexpected error described below. Sorry for the inconvenience. Please report this on Arma 3 Feedback Tracker (http://feedback.arma3.com). Thanks to you we may fix the issue faster! ---------------------------- System information ---------------------------- Date: 2017-10-10 18:35:50 / 2017-10-10 20:35:50 +02 Current dir: D:\Program Files\Steam\steamapps\common\Arma 3 AppData dir: C:\Users\Komputer\AppData\Local Command line: "D:\Program Files\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe" -safemode Version: 1.5.143.10 CLR version: 4.0.30319.42000 OS Version: 6.1.7601.65536 (Microsoft Windows NT 6.1.7601 Service Pack 1) OS 64 bit: True Process 64 bit: False Personal dir: C:\Users\Komputer\Documents Culture: pl-PL UI Culture: pl-PL Point of log: Unhandled Exception ---------------------------- Exception ---------------------------- System.TypeInitializationException: Inicjator typów zgłosił wyjątek dla typu '<Module>'. ---> <CrtImplementationDetails>.ModuleLoadException: The C++ module failed to load during appdomain initialization. ---> System.DllNotFoundException: C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\WPF\wpfgfx_v0400.dll ---> System.ComponentModel.Win32Exception: Nie można odnaleźć określonego modułu --- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych --- w MS.Internal.NativeWPFDLLLoader.LoadNativeWPFDLL(UInt16* relDllPath, UInt16* baseDllPath) w MS.Internal.NativeWPFDLLLoader.LoadCommonDLLsAndDwrite() w CModuleInitialize.{ctor}(CModuleInitialize* , IntPtr cleaningUpFunc) w ?A0x721f77f1.CreateCModuleInitialize() w ?A0x721f77f1.??__E?A0x721f77f1@cmiStartupRunner@@YMXXZ() w _initterm_m((fnptr)* pfbegin, (fnptr)* pfend) w <CrtImplementationDetails>.LanguageSupport.InitializePerAppDomain(LanguageSupport* ) w <CrtImplementationDetails>.LanguageSupport._Initialize(LanguageSupport* ) w <CrtImplementationDetails>.LanguageSupport.Initialize(LanguageSupport* ) --- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych --- w <CrtImplementationDetails>.LanguageSupport.Initialize(LanguageSupport* ) w .cctor() --- Koniec śladu stosu wyjątków wewnętrznych --- w Launcher.Program.StartGui(InitArgs param) w Launcher.Program.HandleCommandLine() w Launcher.Program.RunLauncher() w Launcher.Program.Main(String[] args) ---------------------------- Modules and assemblies ---------------------------- - mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\mscorlib.dll - arma3launcher, Version=1.5.143.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; D:\Program Files\Steam\steamapps\common\Arma 3\arma3launcher.exe - log4net, Version=1.2.13.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=669e0ddf0bb1aa2a; D:\Program Files\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\log4net.dll - System, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.dll - System.Configuration, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Configuration\v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a\System.Configuration.dll - System.Core, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Core\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Core.dll - System.Xml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xml.dll - mscorlib.resources, Version=4.0.0.0, Culture=pl, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\mscorlib.resources\v4.0_4.0.0.0_pl_b77a5c561934e089\mscorlib.resources.dll - SharedResources, Version=1.5.143.10, Culture=neutral, PublicKeyToken=null; D:\Program Files\Steam\steamapps\common\Arma 3\Launcher\SharedResources.dll - PresentationFramework, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\PresentationFramework\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\PresentationFramework.dll - WindowsBase, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\WindowsBase\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\WindowsBase.dll - PresentationCore, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_32\PresentationCore\v4.0_4.0.0.0__31bf3856ad364e35\PresentationCore.dll - System.Xaml, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089; C:\Windows\Microsoft.Net\assembly\GAC_MSIL\System.Xaml\v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089\System.Xaml.dll ---------------------------- Assembly resolution ----------------------------
  2. When I launch ARMA 3, my game becomes unresponsive, and i get the exit code: 0xCFFFFFFF - STATUS_APPLICATION_HANG pls help
  3. arnau1741

    error mods game

    HI , I HAVE A PROBLEM , WHEN IMM GOING TO LAUNCH ARMA 3 WITH MODS APPEARS AND ERROR : "THE MEMORY CAN NOT BE READ" WHAT CAN I DO???????????????
  4. Hey, i deleted some from the USP_Patches mod/insignias cuz its to much for me. So after deleting some scripts i cant convert back,||Class destroyed with lock count 1|| Heres the scripts, and thanks for the help
  5. Hi, bought the game yesterday, played for about 2 hours in the singleplayer and then moved to multiplayer. On every server, I try to play I get disconnected after 5 minutes with the message "No message received for x seconds". It's like something in my pc blocks the multiplayer for this game because my internet is fine. Please help me find a solution.
  6. Leopard20

    Turn off debug errors

    Is there a way to turn off debug errors? (...not found,etc ) I use some old missions and addons that keep giving me errors (which are non important mostly, like missing linemarker class and stuff). It's kinda annoying.
  7. I created a 3 life weapon server, when I go to log in server, the following message appears, steam authentication failed,omeone know how to solve this?
  8. sometimes after the match is over no MVP screen appears and also no score screen, i´ve checked it multiple times and the exp/credits are not added. This Bug/Error happens 1 out of ~15 games. If it happens the next time i record it and post a link to the video.
  9. On the mobile version (I play on iOS), I appear to be unable to place any structures. I have tried things like barbed wire and civi tents, but no matter how long I hold the check mark, or how many times I press it, I cannot seem to place structures. Please help.
  10. Hi. Im getting an error in Arma 3 that says ''The instruction at0x0000000001FCC7C7 referanced memory at 0xFFFFFFFFFFFFFFFF. tHE MEMORY COUD NOTBE READ.''I have tried any fixes and tricks i have found on google and your forums withno luck.I have switched out my memorysticks with brand new one with no luck.When i start up arma i get in to the server, but after 3 minutes i get theerror and the game close down. Im playing modded Exile servers, but i havetried Arma with no mods and still happens. I have tried reinstaling the game,and re installed windows with no luck there either. Now im starting to get alitle clueless what to do.I played arma 3 last week with no problem. i havent installed annything new ordone anny changes to my computer since then.Hope you guys can help me out on this one.
  11. Hello. I noticed 1 problem with setObjectTexureGlobal command (with .paa format in general in steam workshop...). For example my friend hosts a mission, so he is the host. In mission there are some objects, where I added path to the texture (icons\MyTexture.paa). When we start the mission - sometimes, but not always, I see error message - cannot load texture 'myTexture.paa'. And if we continue to play the mission, there are some objects on the way, which becomes custom texture with setObjectTextureGlobal command (executed on server only, evidently...). But it doesn't work too (Well if at mission start there was an error, then nothing will load with setObjectTexture command). Exception is only with hint parsetext and so on, where all works fine. Also the .paa-images by Host-player works fine. Only if you are client, there is that error. But it's not always. And this problem appears only if you download the mission from steam workshop. If you use .pbo file, which is in your MPMissions - there is no problems with textures. Anybody know maybe some solution to this..?
  12. AKMARK5000

    mipmap error...

    For the past couple of months whenever I start the ARMA3 game (not the launcher, but the actual game), I get an error that says... 'could not load mipmap C:\Users\Owner\AppData\Local\Arma 3\Units\=sog=suhd9zigv.paa I always check the path and find that the file is there: I restart the game and there is no more error. What on earth could be causing the error on the first start up of the game? PS. here's a screen capture of the error itself:
  13. So my issue is quite simple can someone help me with my vest clipping my character. I've copied the sample vests selection groups as close as possible example would be "Spine1","Spine2","LeftArm","LeftArmRoll","LeftShoulder" etc.. But i still get major clipping when the weapon is raised. Any help or input is appreciated and if you need any more info to help me just ask. Images Many Thanks -Irish
  14. MaximumLoser1

    Arma 3 Application error

    About 3-5 minutes into a game of exile on any server the game would crash leaving an error alert. saying 'The instructions at 0x0000000002099C00 referenced at 0x0000000000000000. The memory could not be read.'. I've many different solutions from the other forums but none of them have worked and i haven't found one with the same error code. Please help, I just got Arma and have barely been able to play because of this issue.
  15. My Zeus Game Master mission works near flawlessly, except for some reason all the virtual entities die when the mission starts. I will select the Zeus virtual entity at the start screen, and when it goes to the briefing it shows "No Signal", then starts with the screen pointing up and it shows me the death screen. Why is this happening? The Zeus can work if being used by a regular unit, but that causes strange re-spawning bugs. I want a normal virtual Zeus entity to be the Game Master, but that is impossible if it dies for no reason. Am I missing something for my virtual entities to be dying? I am using version 1.56 for the Eden editor, is that the cause of this strange bug? Description.ext author="Smash Balls"; onLoadName = "Overlord 42+1 Master Altis"; OnLoadMission = "There is an almighty Overlord of which I wouldn't disobey! The NATO faction has a starting desert HQ with a handful of starting assets to use."; loadScreen = "overlordCastle.jpg"; overviewText = "Our lord of death and destruction has arrived!"; displayName = "Overlord 42+1 Master Altis|Preset Base(NATO)"; respawnVehicleDelay = 30; respawn = "BASE"; respawndelay = 15; respawnDialog = 1; respawnTemplatesWest[] = {"MenuPosition","MenuInventory"}; respawnTemplatesCiv[] = {"MenuPosition","MenuInventory"}; respawnTemplatesVirtual[] = {}; respawnOnStart = 0; disabledAI = 1; joinUnassigned = 1; aiKills = 1; class Header { gameType = ZGM; //DM, Team, Coop, ... minPlayers = 1; //min # of players the mission supports maxPlayers = 43; //Max # of players the mission supports playerCountMultipleOf = 1; };
  16. I was trying to play the AAS Map Pack (http://www.armaholic.com/page.php?id=20228) When I got this error: No Entry 'MPMISSIONS \ __ CUR_MP.STRATIS \ DESCRIPTION.EXT / RscTitles / DefaultMenu / Map.LineMarker' Apparently, this error is due to some changes made since v1.60. I have tried to edit the mission(by extracting the PBO) but don't know what I should add, and where. When I googled the error, something similar turned up: (use google translate if you don't understand) http://native-network.net/forum/thread/1851-fix-no-entry-mpmissions-cur-mp-altis-description-ext-life-spawn-selection-contro/?thread/1851-fix-no-entry-mpmissions-cur-mp-altis-description-ext-life-spawn-selection-contro/ So I think the fix should be similar. Can someone help me out please?
  17. jts_2009

    FPS dropdown

    Hello. Since last week (nothing was changed on system or arma 3, no viruses downloaded and etc...) I have fps dropdown in arma 3. This happens everywhere no matter what Im doing. In editor for example: for goes down to 25-33 for sometime and then goes back to normal state (50-70 and more). While this dropdown happens, you can't really even scroll the map in editor, because the game slips somehow. if you aim, it looks like the mouse responds with a delay of milliseconds. No mods enabled. The only 1 thing I done was: cleared the Arma 3 folder in %appdata%\Local Here is the last .rpt:
  18. -NBR- Magic

    EXP Not Being Rewarded

    Have been playing Clash most of the day and several times, the last 3 games in a row, i have not been rewarded with any EXP. The MVP screen does not show, just a blank landscape it is most annoying. Sometimes during the game the scoreboard shows you as having just one point if you have made one kill. I finished a match with 7 kills and 5 flag captures and only had 7 points, there was no MVP screen and i didnt even get the 7 points added to my overall score. Could we get this sorted out please? Or could the points be added retrospectively? thanks. (i cant seem to add a link to the screen shots on my steam profile on here :s)
  19. Hi everyone. I have been trying to add my own helmet into the game but I keep getting this error when equipping the item ingame: Error "Could not open \AddonsByJoe\IronHelmet\IronHelmet.p3d ". The helmet is showing in Bulldozer with textures. I have also checked that the location is correct with the config.cpp. The files are placed like this: P:\AddonsByJoe\IronHelmet. In the IronHelmet folder is where the IronHelmet.3pd file is. I also have another folder in there called data where I put all the textures and .cpp and .cfg files. Here is the config.cpp. I think this is where the error is. I do see how it could be anything else. class CfgPatches { class YoloJoe { author = "YoloJoe"; units[] = {}; weapons[] = {}; requiredVersion = 0.1; requiredAddons[] = { }; }; }; class cfgWeapons { class HeadgearItem; class ItemCore; class Vest_Camo_Base; class VestItem; class UniformItem; class Uniform_Base : ItemCore { class ItemInfo; }; class YoloJoeHelmet : ItemCore { scope = 2; author = "YoloJoe"; displayName = "Iron Helmet"; picture = ""; model = "\AddonsByJoe\IronHelmet\IronHelmet.p3d"; hiddenSelections[] = { "Camo1" }; hiddenSelectionsTextures[] = { "\AddonsByJoe\IronHelmet\data\helmetplate01.paa" }; class ItemInfo : HeadgearItem { mass = 30; uniformModel = "AddonsByJoe\IronHelmet\IronHelmet.p3d"; mmodelsides[] = { 3,1 }; armor = 300; allowedSlots[] = { 6 }; explosionShielding = 0.4; hiddenSelections[] = { "Camo1" }; minimalHit = 0.01; passThrough = 0.01; class HitpointsProtectionInfo { class Head { hitpointName = "HitHead"; // reference to the hit point class defined in the man base class armor = 300; // addition to armor of referenced hitpoint passThrough = 0.1; // multiplier of base passThrough defined in referenced hitpoint }; }; }; }; }; I also have the model.cfg here, if needed class CfgSkeletons { class Default { isDiscrete=1; skeletonInherit=""; skeletonBones[]={}; }; class OFP2_ManSkeleton { isDiscrete=0; skeletonInherit=""; skeletonBones[]= { "Pelvis", "", "Spine", "Pelvis", "Spine1", "Spine", "Spine2", "Spine1", "Spine3", "Spine2", "Camera", "Pelvis", "weapon", "Spine1", "launcher", "Spine1", "neck", "Spine3", "neck1", "neck", "head", "neck1", "Face_Hub", "head", "Face_Jawbone", "Face_Hub", "Face_Jowl", "Face_Jawbone", "Face_chopRight", "Face_Jawbone", "Face_chopLeft", "Face_Jawbone", "Face_LipLowerMiddle", "Face_Jawbone", "Face_LipLowerLeft", "Face_Jawbone", "Face_LipLowerRight", "Face_Jawbone", "Face_Chin", "Face_Jawbone", "Face_Tongue", "Face_Jawbone", "Face_CornerRight", "Face_Hub", "Face_CheekSideRight", "Face_CornerRight", "Face_CornerLeft", "Face_Hub", "Face_CheekSideLeft", "Face_CornerLeft", "Face_CheekFrontRight", "Face_Hub", "Face_CheekFrontLeft", "Face_Hub", "Face_CheekUpperRight", "Face_Hub", "Face_CheekUpperLeft", "Face_Hub", "Face_LipUpperMiddle", "Face_Hub", "Face_LipUpperRight", "Face_Hub", "Face_LipUpperLeft", "Face_Hub", "Face_NostrilRight", "Face_Hub", "Face_NostrilLeft", "Face_Hub", "Face_Forehead", "Face_Hub", "Face_BrowFrontRight", "Face_Forehead", "Face_BrowFrontLeft", "Face_Forehead", "Face_BrowMiddle", "Face_Forehead", "Face_BrowSideRight", "Face_Forehead", "Face_BrowSideLeft", "Face_Forehead", "Face_Eyelids", "Face_Hub", "Face_EyelidUpperRight", "Face_Hub", "Face_EyelidUpperLeft", "Face_Hub", "Face_EyelidLowerRight", "Face_Hub", "Face_EyelidLowerLeft", "Face_Hub", "EyeLeft", "Face_Hub", "EyeRight", "Face_Hub", "LeftShoulder", "Spine3", "LeftArm", "LeftShoulder", "LeftArmRoll", "LeftArm", "LeftForeArm", "LeftArmRoll", "LeftForeArmRoll", "LeftForeArm", "LeftHand", "LeftForeArmRoll", "LeftHandRing", "LeftHand", "LeftHandRing1", "LeftHandRing", "LeftHandRing2", "LeftHandRing1", "LeftHandRing3", "LeftHandRing2", "LeftHandPinky1", "LeftHandRing", "LeftHandPinky2", "LeftHandPinky1", "LeftHandPinky3", "LeftHandPinky2", "LeftHandMiddle1", "LeftHand", "LeftHandMiddle2", "LeftHandMiddle1", "LeftHandMiddle3", "LeftHandMiddle2", "LeftHandIndex1", "LeftHand", "LeftHandIndex2", "LeftHandIndex1", "LeftHandIndex3", "LeftHandIndex2", "LeftHandThumb1", "LeftHand", "LeftHandThumb2", "LeftHandThumb1", "LeftHandThumb3", "LeftHandThumb2", "RightShoulder", "Spine3", "RightArm", "RightShoulder", "RightArmRoll", "RightArm", "RightForeArm", "RightArmRoll", "RightForeArmRoll", "RightForeArm", "RightHand", "RightForeArmRoll", "RightHandRing", "RightHand", "RightHandRing1", "RightHandRing", "RightHandRing2", "RightHandRing1", "RightHandRing3", "RightHandRing2", "RightHandPinky1", "RightHandRing", "RightHandPinky2", "RightHandPinky1", "RightHandPinky3", "RightHandPinky2", "RightHandMiddle1", "RightHand", "RightHandMiddle2", "RightHandMiddle1", "RightHandMiddle3", "RightHandMiddle2", "RightHandIndex1", "RightHand", "RightHandIndex2", "RightHandIndex1", "RightHandIndex3", "RightHandIndex2", "RightHandThumb1", "RightHand", "RightHandThumb2", "RightHandThumb1", "RightHandThumb3", "RightHandThumb2", "LeftUpLeg", "Pelvis", "LeftUpLegRoll", "LeftUpLeg", "LeftLeg", "LeftUpLegRoll", "LeftLegRoll", "LeftLeg", "LeftFoot", "LeftLegRoll", "LeftToeBase", "LeftFoot", "RightUpLeg", "Pelvis", "RightUpLegRoll", "RightUpLeg", "RightLeg", "RightUpLegRoll", "RightLegRoll", "RightLeg", "RightFoot", "RightLegRoll", "RightToeBase", "RightFoot" }; pivotsModel="A3\anims_f\data\skeleton\SkeletonPivots.p3d"; }; }; class CfgModels { class Default { sectionsInherit=""; sections[]={}; skeletonName=""; }; class YoloJoeHelmet: Default { htMin=60; htMax=1800; afMax=30; mfMax=0; mFact=1; tBody=37; sections[]= { "Head", "Camo1" }; skeletonName="OFP2_ManSkeleton"; }; };
  20. Alex150201

    Can't even launch Argo

    Hi Argo just released and I downloaded it. It was strange to me that it was only 100MB. Upon trying to launch it I get this error: E:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Argo\argobattleye.exe Any help?
  21. Hello, When I start my Arma with the 64bits setting it give this error "0xC000007B - STATUS_INVALID_IMAGE_FORMAT". The 32bits setting works fine but my machine haves 64bits. I had this error in other games before and fixed it but on Arma I've done everything and nothing seems to work. On the troubleshooting report at System Information is says: OS 64 bit: True but it says Process 64 bit: False I don't know if that is what's causing the error but I would appreciate any help. Thank You!
  22. I want to make a trigger which execVM an sqf file and wait until it finishes. But every time it gives me an error or it doesn't wait at all. I tried: myhandle = [] execVM "test.sqf"; waitUntil { scriptDone myhandle }; and it gave me this: waitUntil { |#|scriptDone my.. Generic error in expression also tried: myhandle = [] execVM "test.sqf"; null = [] spawn { waitUntil { scriptDone myhandle }}; then it does not wait at all. The trigger activates before the sqf finish. Inside the sqf, there is a variable at the end: test_sqf_running = nil I also tried: [] execVM "test.sqf"; waitUntil { sleep 1; isNil "test_sqf_running" }; and this happened: waitUntil { |#|sleep 1; is... Generic error in expression. also tried with spawn and it activates before the sql finish. Where is it wrong?
  23. I know this is a long shot, but I'm determined to make it work if possible. Trying to get this going on Ubuntu with PlayOnLinux (PoL), using the default POL steam installation. I get the error "Cannot find suitable format for depth/stencil buffer." while trying to launch arma3.exe. I've reinstalled and tested DirectX a few times and installed .NET 4.6 and everything, and I've tried basically every module available in the PlayOnLinux menu. Anyone happen to know what causes the above error? Extra info: I know my hardware is good - ArmA 3 linux edition works just fine , but it's stuck on 1.64 instead of 1.68 so I can't join any public servers :( (And other games run fine on my windows Steam in POL)
  24. Hello all, so I've got a ported Cobra with a hellfire missile on its rails, i fire the missile and it fires just fine. Problem is the proxy doesn t disappear, it stays on the rail, and i cant for the life of me figure out how to make it disappear. Any ideas? I'm pretty sure its a config issue... or a model.cfg one. Id be happy to post either once somebody gives me a solid idea. thanks
  25. Dylan8900

    Server error

    I just updated my server on linux server ubuntu with the jets dlc, whenever i want to start my server right now with the new update I get the error. I allready tried to remove the server from the root and re-install it but didn't work. Segmentation fault (core dumped).
×