Jump to content

awttech

Member
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Community Reputation

10 Good

About awttech

  • Rank
    Rookie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    New Orleans, LA

Contact Methods

  • Twitter
    awttech
  • Youtube
    awttech
  • Steam url id
    awttech
  • Tumblr
    awttech
  • Flickr
    awttech
  • Reddit
    awttech
  1. I woke up this morning and the issue was gone. That was weird. We're now running into a babel issue. Using ACE, CBA, and ACRE, and the TvT mission in the extras folder, I can't communicate with my friends at all. We can't seem to figure it out.
  2. Followed the instructions. My friends are also having the same issue. None of us can get it to connect. Plugin is 100% active, it even shows what version my friends are running.
  3. Put the mission on my server, still the same issue. Won't connect. I even tried reinstalling Teamspeak.
  4. Just tried using the example missions, while the FPS seems fine (probably because it's virtual), but I still get the not connected error. Tried everything as admin, nothing as admin, restarting TS while in the server, reinstalled the mod. Anything I can think of.
  5. Sorry for not originally giving more information. When using just ACRE, ACE, and CBA we see huge frame losses. I made a mission and put a single unit down. When walking around without ACRE, 76 FPS. When I activate ACRE, don't use it, just having it on my list, my FPS is around 30.
  6. Getting a "Not connected to TeamSpeak" error Edit: We are also noticing huge FPS drops.
  7. ACRE2 Stable Release

    We're having the same issue. Haven't found a fix.
×