Jump to content

sensityy

Member
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Posts posted by sensityy


  1. check ports are forwarded, see tutorial in sticky section of this forum

    I have no ports blocked, and I have followed the tutorial on how to set the server up.

    ---------- Post added at 07:54 ---------- Previous post was at 07:12 ----------

    I have now fixed the server browsing. But isnt it possible to make my mission load faster, cause now it stops at 35kb/s and around 75kb/s. So I would like to just make it go through instead of stopping.


  2. Hello, I have created a new arma 3 server, but my problem is that it isnt showing in the server browser?

    // GLOBAL SETTINGS
    hostname = "test server";			
    password = "";						
    passwordAdmin = "changeme";				
    reportingIP = "arma3pc.master.gamespy.com";	
    logFile = "server_console.log";
    verifySignatures     	= 2;				
    
    // WELCOME MESSAGE ("message of the day")
    // It can be several lines, separated by comma
    // Empty messages "" will not be displayed at all but are only for increasing the interval
    
    motd[] = {
    "Message from website #1",
    "Message from website #2",
    "Message from website #3",
    "Message from website #4",
    };
    motdInterval = 5; // Time interval (in seconds) between each message
    
    // JOINING RULES
    maxPlayers		= 50;		// Maximum amount of players. Civilians and watchers, beholder, bystanders and so on also count as player.
    
    // VOTING
    voteMissionPlayers	= 1;        	// Tells the server how many people must connect so that it displays the mission selection screen.
    voteThreshold		= 0.33;     	// 33% or more players need to vote for something, for example an admin or a new map, to become effective
    //voteMissionPlayers	= 0;
    
    // INGAME SETTINGS
    disableVoN		= 0;        	// If set to 1, Voice over Net will not be available
    vonCodecQuality         = 8;        	// Quality from 1 to 10
    persistent		= 1;        	// If 1, missions still run on even after the last player disconnected.
    
    // MOD ISSUES
    kickDuplicate = 1;
    equalModRequired = 0;
    requiredSecureId = 2;
    timeStampFormat = "short";
    
    // SCRIPTING ISSUES
    onUserConnected = "";			
    onUserDisconnected = "";		
    doubleIdDetected = "";			
    
    // SIGNATURE VERIFICATION
    onUnsignedData = "kick (_this select 0)";		// unsigned data detected
    onHackedData = 	"kick (_this select 0)";	//"ban (_this select 0)";			// tampering of the signature detected
    onDifferentData = "";
    
    // STEAM SETTINGS
    steamPort = 8966;
    steamQueryPort = 27216;
    
    
    // MISSIONS CYCLE (see below) We've already added wasteland for you.
    class Missions 
    {
    class mission1
    {
    	template="Altis_Life_RPG.Altis";
    	difficulty="Regular";
    };
    };

    Not sure what I should do to make it work^^

    Best Regards sensityy


  3. I have made a DB, where do I add this to the server at?

    you add it to the Databases.txt file in the server root folder or in the Appdata -> Local ->Arma2NETMySQL -> Databases.txt.

    Depends where it is.


  4. I am about to give up. Somehow it still doesn't work, i've tried multiple versions of Arma2NET - Arma2NETMySQL .. If someone please, could upload his @Arma2NET Folder, it would be a dream for me!

    Thank you guys for your help

    Accept me on steam. (sensityy)


  5. Hello,

    I'm currently editing this mission (Invade & Annex) http://www.ahoyworld.co.uk/topic/726-aw-invade-annex-changelog-and-download/ - There is no day/night time cycle in the mission at the moment and i want to add it, I can add a Event->Date. But the mission never change to day.

    I want so there is only a little time night, and mostly day.

    Not sure what what I have to do, I'm still new to arma 3 editing.

    Thanks in advance,

    sensityy


  6. So hi there all i try now fpr 2 Days to change the skins for the Police cars

    I tried everything i edited the FN_vehiclecolorCFg did everything i readed here in the Forum i search all sites in this forum

    I have a police_suv.paa i put it into soft_f_gama.pbo\data

    Then i went to arma3_life.altis\core\config\fn_vehiclecolorCfg.sgf and opend it and made it like this :

    case "C_SUV_01_F":

    {

    _ret =

    [

    ["\a3\soft_f_gamma\SUV_01\Data\suv_01_ext_co.paa","civ"],

    ["\a3\soft_f_gamma\SUV_01\Data\suv_01_ext_02_co.paa","cop"],

    ["\a3\soft_f_gamma\SUV_01\Data\suv_01_ext_03_co.paa","civ"],

    ["\a3\soft_f_gamma\SUV_01\Data\suv_01_ext_04_co.paa","civ"],

    ["\a3\soft_f_gamma\SUV_01\Data\suv_police_co.paa","cop"]

    saved all packed it back into PBO and reload it on my server.

    When i wann buy the police car it tells me could not find \a3\soft_f_gamma\SUV_01\Data\suv_police_co.paa

    So now is the problem i see the Seats and i can drive but the rest of the car is invinsible

    PLZ HELP ME

    My head is burning like hell

    You might wanna check this out?

    http://rm.iamtonic.co/documents/2


  7. fail.

    ---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:02 ----------

    Hello I see To have a Problem With Arma2NET mysql plugin when ever I run it on the server it crashed upon join I know its that mod because I have disabled it and it has work fine(by fine I meen I can get it with out it crashing). Any help is welcome

    Edit: The server gets done reading the mission then crashes

    Hello, pm me and I will help you out. I'm currently making a guide how to setup a server, and check for errors.

    ---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 19:45 ----------

    Ok now Im stuck At Contacting server for player information

    Hello, pm me and I will help you out. I'm currently making a guide how to setup a server, and check for errors.

×