Jump to content

commander1985

Member
  • Content Count

    238
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Everything posted by commander1985

  1. commander1985

    Weird Binarize Error

    Well 1 good and 1 bad News. Namespace folder is working and binarize works again. Had all the stuff right but i made a mistake in the binarize settings. The bad news is that i now get the old error again: Warning: Embedded material ca\plants2\clutter\data\c_raspberry.rvmat differs - repack data source used: ca\plants2\clutter\c_raspberry.p3d source ignored: ca\plants2\clutter\c_raspberry.p3d hint: ca\plants2\clutter\c_raspberry.p3d is older I could cry :( I even extracted the original p3d's to p: drive again. And i still encounter the old phenomena. binarize ovaron: all fine binarize cicada: above error ....
  2. commander1985

    Weird Binarize Error

    Okay im sticking with Synides Way of doing it.. I made a namespace and put my cmr_cicade folder in it. Edited all configs, rvmats etc reimported the sat and mask lco's etc. Now i wanted to go binarize and see what happens... Well its crashing because of this: Cannot load font core\data\fonts\lucidaconsoleb8 Fonts file \core\data\fonts\lucidaConsoleB8 not found Cannot load font core\data\fonts\lucidaconsoleb11 Fonts file \core\data\fonts\lucidaConsoleB11 not found <model = "p:\cmr\cmr_cicada\ClutterCutter.p3d"> </model> <world = "p:\cmr\cmr_cicada\cmr_cicada.wrp"> Cannot open object core\default\default.p3d Cannot open object core\skyobject\skyobject.p3d Cannot load font core\data\fonts\tahomab16 Fonts file \core\data\fonts\tahomab16 not found Cannot open object ca\data\blesk1.p3d Cannot open object ca\data\blesk2.p3d Cannot open object ca\data\mrak1.p3d Cannot open object ca\data\mrak2.p3d Cannot open object ca\data\mrak3.p3d Cannot open object ca\data\mrak4.p3d Cannot open object ca\plants2\clutter\c_grasstall.p3d What is goin on now?!? I have my P: drive and want to binarize from it. i have P:\ca\ with its orginal bis content. And i got a copy of the needed .cpp's in my cmr\cmr_cicada\ca\ folders... I also put them into P:\cmr\ca\ to see if it helps, but i get the same error over and over again.....
  3. commander1985

    Weird Binarize Error

    Okay thank you guys for the advice, maybe i check this out tonight. I readed your guide synide and it teached me alot when it was starting to do maps in arma2. Must have somehow missed the point with the namespace. Everything else is pretty clear, since i just started trying to do my own 3d models they are not placed yet in the maps or ca\ folder... the only content in the ca\ folder is from bis! i do know that i should never ever put anything from my stuff in it. But thank you for reminding me :)
  4. commander1985

    Weird Binarize Error

    Well basicly yes.. P:\cmr_cicada\source.... etc P:\cmr_ovaron\source.... etc
  5. commander1985

    Weird Binarize Error

    Okay didnt work ... To make it more clear i added the ovaron clutter part because its based on it: http://pastebin.com/JX8H5RmG hope this help, and btw. i use the same textures as on ovaron, they are just renamed.
  6. commander1985

    Satelite texture help needed..

    Havent read all the tips that went in so forgive me if it was already told. But i would suggest importing the heightmap into L3DT and generate a satmap with it. Its quite easy to do and make fixes on it :) And do my Maps with it too. Looks pretty nice. THere might be better ways but i think they will be very time consuming unless you are very experienced :)
  7. commander1985

    New project: Fallujah

    Great work Sheezan! Keep it on! But i am wondering too how Performance will be... That's the only reason why i did not started so big cities so far :) Can you give some System specs and ingame performance info? Would be very nice :)
  8. commander1985

    Weird Binarize Error

    Yep i deleted every temporary content manually. And yes clutter was all renamed. If i won't do so the clutter would just show up on one map if i load both up in arma2. Tonight i reinstalled windows, i will test this afternoon if it works now. As i mentioned in the first posts i had troubles with my visual basic which is now gone (memcpy_s in msvcrt.dll). If it works now i know what was causing the trouble :) Atleast avenue script is working again :P
  9. commander1985

    Weird Binarize Error

    OMG!!! I always had that extension in it! No idea why it disappeared! adding it now and trying again! Thanks for the tip! im pretty sure that might do it :) ---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ---------- Okay i hoped too much, error is still there :(
  10. commander1985

    Weird Binarize Error

    Yep i tried binarize with BinPbo as usaual. I cleared the temp folder my self, maps still binarizing but the error showed up in the log again. I could try it without the rvmats. Which means deleting them in p: drive, well atleast those of the clutter (dont need textures for clutter in buldozer since they are not shown, unless i want to place em manually). Still very confusing.....
  11. commander1985

    Weird Binarize Error

    Yep thats true, i just took my old class CfgSurfaceCharacters from Overon to get started. But since there are some class CfgSurfaceCharacters defined there that are not used too i dont think they make the trouble. However i take em out when i got the time for it and see if it helps.
  12. commander1985

    W.i.P. Island Cicada

    Thanks Guys. Good Suggestion Fox, its really nice to drive through the island and see something different then just one town next to the other.
  13. commander1985

    Tu-95MS

    Great work man! i love russian aviation :)
  14. commander1985

    Weird Binarize Error

    i don't think so, i have also included them with ovaron. so i guess they are needed. But i will try it. Other thing i have in mind is that i have a problem with visual c++ since a dll is broken, maybe that is causing the trouble. i pbo ovaron some weeks ago (last update) all was fine, then dll got broke now i have some trouble in some applications Oo If your suggestion doesnt work i reinstall my windows :P Maybe that helps. Had to do that anyway^^
  15. commander1985

    KA-50 Hokum

    I love flying the BlackShark but there is one big problem i have with it, when do you release it with a .bisign and a .bikey?? Because i would really like to have this in MP-Missions and need the keys for our server! Please update soon and continue your great work :) Edit: Is it just me or do people generally answer no key questions? (have seen no responses in other topics too regarding this...)
  16. commander1985

    Ovaron Island

    Okay great, so i wasnt aware of that but its gone now :P Hope that was all. Now i can focus on some improvments and the other maps im doing :) Have to make the Runway's longer (Requested) So expect a update in the near future for this map if no more bad bugs appear. Runway is quickly done :)
  17. commander1985

    Ovaron Island

    Erm, wait a sec. Did you tested the backpacks with 1.1 or 1.2 ?!? The only change in configs from 1.1 to 1.2 was that i took all unnesesary config.cpp's out like the ones from water.pbo or weapons.pbo. The only configs that are still inside are those of structures/buildings since i need them to get ladders working ingame etc...
  18. commander1985

    Ovaron Island

    Well the only config file (beside those that are needed from arma2) is my own config.cpp i cant name it different. If i would the map won't work anymore.. Its in every Island addon so this cant be true. However might be true that there are some variable names inside it that ACE Mod uses too. But i cant see any inside that might be it. Is there any Documentation about that Variablenames? Otherwise i would just add some letters to my own stuff and hope no one has that variable ^^
  19. commander1985

    Ovaron Island

    What do you mean with variable naming conventions?!? And no im not aware of that Bug since im not using ACE-Mod. But thank you for telling me. Of course its an bad bug for ACE Users, so if i can get any clue what is causing it, i will do my best to fix it. Greets...
  20. commander1985

    Ovaron Island

    It needs Objects from the Original Arma2. So it will work under Arma2 and Combined Operations but not with Operation Arrowhead only.
  21. commander1985

    Ovaron Island

    Yep i tested it yesterday on our Clan-Server which runs with Combined Arms on 1.54. Tested it some minutes with a warfare. So i guess its all fine.
  22. commander1985

    Ovaron Island

    Well it took some time but here comes an Update :) http://rapidshare.com/files/415902639/Island_Ovaron1.2.exe For now its only available via Rapidshare. I hope mirrors come up soon. For changelog please read the first post. Edit: Its mirrored on Armaholic now, but since they repacked it there is no selfextracting achive anymore + they forgot to put the .bikey in it again.
  23. commander1985

    Ovaron Island

    Thanks for the Bug Report Guys. Im already aware of most CA\... RPT errors, and took most of the config stuff already out like SnakeMan already suggested in a private PM. I had some time to tune some things this week but work is somewhat horrible these days. I hope i can fix that stuff and upload a new version soon.
  24. commander1985

    Ovaron Island

    Im sorry to hear that. I already worked on the next version using some hints from snake man. Hopefully that Problem will be fixed with it. However i have a lot of work to do at the moment so i cant tell you when to expect a new version. Greetz Commander
  25. commander1985

    The name of this forum

    Hey just because i said its not BIS fault doesnt mean i accuse anybody nor do i call them stupid. Please read twice before accusing ppl :P
×