Jump to content

mparks

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Medals

Everything posted by mparks

  1. Currently making a re-texture for a helmet, when i launch arma 3 with my mod (yes the config.cpp is in the addons.pbo) Arma 3 starts to load until "initializing Addons" then pops up with this : "File addons/config.cpp, line 42: Config: 'm' after class HeadGearItem { Please help me, im new to this and im pretty sure my code is really messed up! thanks! enum { // = 2, // Error parsing: Empty enum name DESTRUCTENGINE = 2, DESTRUCTDEFAULT = 6, DESTRUCTWRECK = 7, DESTRUCTTREE = 3, DESTRUCTTENT = 4, STABILIZEDINAXISX = 1, STABILIZEDINAXESXYZ = 4, STABILIZEDINAXISY = 2, STABILIZEDINAXESBOTH = 3, DESTRUCTNO = 0, STABILIZEDINAXESNONE = 0, DESTRUCTMAN = 5, DESTRUCTBUILDING = 1, }; class CfgPatches { class Veeta_beret { units[] = {}; weapons[] = {}; requiredVersion = 0.1; requiredAddons[] = {"A3_Characters_F_BLUFOR"}; }; }; class cfgWeapons { class ItemCore; class HeadgearItem; class Veeta_beret : ItemCore { scope = 2; weaponPoolAvailable = 1; displayName = "{Veeta's Beret}"; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_H_HelmetB_CA.paa"; model = "\A3\Characters_F\BLUFOR\headgear_b_helmet_ballistic"; hiddenSelections[] = {"camo"}; hiddenSelectionsTextures[] ={"\addons\Veeta_beret.paa"; class ItemInfo ; class HeadGearItem { mass = 100; uniformModel = "\A3\Characters_F\BLUFOR\headgear_b_helmet_ballistic"; modelSides[] = {3, 1}; armor = 3*0.5; passThrough = 0.8; hiddenSelections[] = {"camo"}; }; }; };
  2. Currently making a re-texture for a helmet, when i launch arma 3 with my mod (yes the config.cpp is in the addons.pbo) Arma 3 starts to load until "initializing Addons" then pops up with this : "File addons/config.cpp, line 42: Config: 'm' after class HeadGearItem { Please help me, im new to this and im pretty sure my code is really messed up! thanks! enum { // = 2, // Error parsing: Empty enum name DESTRUCTENGINE = 2, DESTRUCTDEFAULT = 6, DESTRUCTWRECK = 7, DESTRUCTTREE = 3, DESTRUCTTENT = 4, STABILIZEDINAXISX = 1, STABILIZEDINAXESXYZ = 4, STABILIZEDINAXISY = 2, STABILIZEDINAXESBOTH = 3, DESTRUCTNO = 0, STABILIZEDINAXESNONE = 0, DESTRUCTMAN = 5, DESTRUCTBUILDING = 1, }; class CfgPatches { class Veeta_beret { units[] = {}; weapons[] = {}; requiredVersion = 0.1; requiredAddons[] = {"A3_Characters_F_BLUFOR"}; }; }; class cfgWeapons { class ItemCore; class HeadgearItem; class Veeta_beret : ItemCore { scope = 2; weaponPoolAvailable = 1; displayName = "{Veeta's Beret}"; picture = "\A3\characters_f\Data\UI\icon_H_HelmetB_CA.paa"; model = "\A3\Characters_F\BLUFOR\headgear_b_helmet_ballistic"; hiddenSelections[] = {"camo"}; hiddenSelectionsTextures[] ={"\addons\Veeta_beret.paa"; class ItemInfo ; class HeadGearItem { mass = 100; uniformModel = "\A3\Characters_F\BLUFOR\headgear_b_helmet_ballistic"; modelSides[] = {3, 1}; armor = 3*0.5; passThrough = 0.8; hiddenSelections[] = {"camo"}; }; }; };
  3. I did that, but it still pops up with "Config: 'm" after class HeadGearItem {
×