Jump to content
Sign in to follow this  
OChristie

ArmA 1 Maps not showing up in ArmA 2

Recommended Posts

I have a slight problem, I am loading my custom maps into ArmA 2 and they are not showing up in the Editor Map Selection Window. What do I need to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you walk us through step by step what have you done so far?

After that its easier to point out what you need to change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have placed my PBO in a Mod folder added it to the command line, thePBO is in the 'addons' section of the mod folder, it now shows up in the editor but crashes on load.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1/What is the line in your cfgpatches.cpp?

2/Try with the plant, buildings, rocks, roads, misc.pbo (from arma1) in your mod folder in arma2

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have placed my PBO in a Mod folder added it to the command line, thePBO is in the 'addons' section of the mod folder, it now shows up in the editor but crashes on load.

missing objects is the cause

Share this post


Link to post
Share on other sites

all the maps doesn't work i don't know why :(

exemple with isla del jonas in ArmA2:

isladeljonas2.th.jpg

Edited by floosy

Share this post


Link to post
Share on other sites

you have to rename the pbo`s

buildings.pbo to CAbuildings.pbo

desert.pbo to CAdesert.pbo

misc.pbo to CAmisc.pbo

+plants ,roads,rocks,sara,saralite,signs

not completely perfect but it works

don`t know bout the other islands, hope this helped

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×