Jump to content
Sign in to follow this  
parsec

New mission.sqf format

Recommended Posts

Posted (edited)

Hey there,

first of all, im super happy that this place exists.

Now to my problem.
I am trying to add the respawns to a new map, as i used to in the past, but when i load the Exile.Altis template template, that is provided by the download, the Editor forces a new format on the mission.sqf

It looks like this:

___OldFormat

class Item8
        {
            dataType="Group";
            side="Independent";
            class Entities
            {
                items=100;
                class Item0
                {
                    position[]={13237.161,20.660374,11705.338};
                    special="NONE";
                    id=0;
                    side="GUER";
                    vehicle="Exile_Unit_GhostPlayer";
                    player="PLAY CDG";
                    leader=1;
                    skill=0.60000002;
                };

___NewFormat
 

class Entities
    {
        items=27;


class Item26
        {
            dataType="Group";
            side="Independent";
            class Entities
            {
                items=100;
                class Item0
                {
                    dataType="Object";
                    class PositionInfo
                    {
                        position[]={13237.161,20.661812,11705.388};
                        angles[]={6.1193347,0,0.423408};
                    };
                    side="Independent";
                    flags=6;
                    class Attributes
                    {
                        skill=0.60000002;
                        isPlayable=1;
                    };
                    id=27;
                    type="Exile_Unit_GhostPlayer";
                };

I could realy use some help here, since my server refuses to let me pick a spawn upon joining.
Edit:
Ive tried to load the original Exile.Altis in the Editor, which made me convert, saved it and tried to fire it up on the server. Server does start, but when i connect, i have the same issues like on my own map.

Edited by parsec

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nvm, i am just stupid and should have use the Exile.Tanoa template.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×