Jump to content
aussie battler

Battleye server kick "Query Timeout or Client not responding"

Recommended Posts

Anyone know how to fix the battleye kick on our server, either "Query Timeout or Client not responding". The battleye kicks just started happening after the last Arma3 update.

It happens on escape servers when you have mission rotation. Players get kicked when the second map starts, just before you enter the lobby. I have noticed that all servers with mission rotation, have turned off Battleye.

We didnt change anything on the servers. I have tried verifying Arma3 & reinstalling Battleye. The only fix I can think of for now is to turn off Battleye. Having no Battleye will kill the server with hackers. They seem to flock like seagulls to chips when you turn off battleye.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We're getting the Same issues, for our squad operations, we've had to disable Battleye, as we cant fix this issue. Despite reinstalling battleye, get a mixture of both Query Timeout or Client not responding

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just been searching my server's RPT file, getting a huge list of:

 

1:41:42 BEServer::finishDestroyPlayer(1819364438): users.get failed
1:41:43 BEServer::finishDestroyPlayer(1819364438): users.get failed

 

got over 7689097 lines of this. This line is getting repeated 200 times a second.

Same for you aussie battler?

Edited by rhyswilliams999
More info

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rhyswilliams999 thanks for the message. My logs with the battleye kick are deleted now. I remember a different Beserver message saying that player's message sending to Battleye was too large. I was thinking I might have to change the basic.cfg message send limit.

Arma3 server just got an update, so hopefully this has been fixed. Nobody I can find from bohemia has responded.

@mgtdb  mentioned that they might have changed the protocols for Battleye after the update, relying less on ports.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@rhyswilliams999 thanks to @PatPgtips from OutKasts here is the answer:

 

[OKT]PatPgtipsToday at 08:40

Hi Aussie

Here is fix for battleye kicks try this if you have still got the issue add this before your mission templates in your config.cfg or server.cfg


 

autoSelectMission = true; // should fix battleye kicks

// MISSIONS CYCLE
        forcedDifficulty = "Veteran";
        autoSelectMission = true;  //<-- add here
class Missions
  {
        class Mission1
    {
        template="HC_M3_OutKasts_CUP_V1_10.takistan";
        forcedDifficulty = "Veteran";
    };

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@aussie battler Has the problem been resolved ?? In order not to disable anti-cheat, I use "-autoinit" in the startup parameters and in the server.cfg " persistent = 1;" But because of this, the parameters of the mission in the lobby do not change.  I use it as a temporary solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This solution worked thanks

On 3/5/2021 at 4:53 PM, aussie battler said:

@rhyswilliams999 thanks to @PatPgtips from OutKasts here is the answer:

 

[OKT]PatPgtipsToday at 08:40

Hi Aussie

Here is fix for battleye kicks try this if you have still got the issue add this before your mission templates in your config.cfg or server.cfg


 


autoSelectMission = true; // should fix battleye kicks

// MISSIONS CYCLE
        forcedDifficulty = "Veteran";
        autoSelectMission = true;  //<-- add here
class Missions
  {
        class Mission1
    {
        template="HC_M3_OutKasts_CUP_V1_10.takistan";
        forcedDifficulty = "Veteran";
    };

 

This solution worked of me  Thanks a bunch.  I can play on my server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×