Jump to content
Pushi

Our Nitrado Server can't run Task Force Radio

Recommended Posts

Hey everyone,

so we've been playing on our Nitrado server for a while now, already with other mods like CBA and what so ever. Now we wanted to add TFR, the Server accepted the mod and the mission itself runs perfectly. The directions of the voices also work.

The only problem we have, is that as soon as we join the server we get a notification right in the middle of the screen saying: "No Task Force Radio deployed on server!" The normal radios sometime disapear after picking them up and opening the radio with ctrl + p doesnt work aswell...

do we need to change something in the mission.pbo file? really hard to find stuff in there. We also sometime problems with the parameters not being changeble even as an admin.

 

Thanks for reading and helping. 🙂

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Pushi said:

Now we wanted to add TFR

TFAR*
 

5 hours ago, Pushi said:

right in the middle of the screen saying: "No Task Force Radio deployed on server!" The normal radios sometime disapear after picking them up and opening the radio with ctrl + p doesnt work aswell...

Sounds like the mod is either not running on the server, or the init script is being broken.

 

6 hours ago, Pushi said:

do we need to change something in the mission.pbo file?

no

 

Check your server log for errors, and make sure that TFAR is loaded, the server log should list the TFAR pbo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×