Jump to content
pierremgi

Unwanted waypoints/track on map

Recommended Posts

Hi all,

I have trouble with waypoints, and paths between them, appearing on map after unidentified circumstances.

 

 

?interpolation=lanczos-none&output-forma

 

 

 

 

I'm playing in MP from editor (testing before public release).

These tracks/waypoints concern the playable group only.

But...

My game is configured for never show waypoints (difficulty settings). No specific HUD command;

I placed a respawn revive system from 3den and mission event Handlers entityKilled entityRespawned but for loadout considerations, not related to waypoints;

I don't have any script for waypoints on players' group;

 

The only clue I have right now is that starts with some dead (player or AI's group?) then a handover to another leader for the group (Arma's engine shifts leader when leader is unconscious or dead-respawn).

 

These waypoints/tracks seem to be the intended path for the group, calculated by the Arma engine, and weirdly revealed on map for a killed/respawned reason? of the current leader? (may be).

 

Thanks for any experience about that.

If a BI dev could read and reply to this post...

 

Keep fun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry I don't quite understand what the problem is but did you try deleting all of the group's waypoints before creating new ones?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, gc8 said:

Sorry I don't quite understand what the problem is but did you try deleting all of the group's waypoints before creating new ones?

 

 

hi  @gc8 Thanks for your interest.

I don't create any waypoint! These waypoints seems to be the intended Arma engine calculated moves for the player's group and they start to be shown on map, after a respawn/leader handover (Arma's engine again).

So, as my game is set with difficulty to "never show" waypoints, it's seems to me more a bug than a bad script.

This bug occurred months ago. I can't determine what causes it. So, I'm asking if anybody experienced it. I'm rather sure this problem was mentioned somewhere but I didn't find it on feedback tracker or forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×