Jump to content
Sign in to follow this  
Bl00dWolf

Arma 3 VRAM leak

Recommended Posts

So I just wanted to record fps test video BUT then I noticed VRAM usage - 10080MB!!! 10GB VRAM! What, actually, the hell? O.O

Here in video: MEM: VRAM_usage;  VRAM frequency

And graph (green color) - Memore Usage

I don't think mods can do that... so it's arma engine bug or what?

Never noticed that bug before...

 

Playing 1440p. ultra (all ultra) PC config in signature

 

P.S. Sry for my English.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Bl00dWolf said:

No one knows? =(

Try reproducing the issue without any mods.

Also which branch are you on? Dev? Standard?

Finally, are you using any startup parameters?

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, RforRush said:

You show us RAM usage, not VRAM. 10 Gb RAM usage is completely normal for ARMA.

-_-

Ram 8-9 gb as you can see

And yes - 10gb is VRAM!

 

Stop spamming please

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 07.07.2017 at 5:41 PM, domokun said:

Try reproducing the issue without any mods.

Also which branch are you on? Dev? Standard?

Finally, are you using any startup parameters?

Ok, i'll try.

Stable, standart.
Yes, but nothing with mem\ram and etc: skip logo, skip loading map in menu, enable HTT

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I watched video more closely. But I didn't see any VRAM leak, your VRAM usage is almost constant the whole video. It's so high because you have 12k view distance. I don't see why it is a problem if VRAM is being used for its intended purpose.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's normal with 64-bit. I can get the game use 7GB of the 8GB available since the 64-bit was introduced.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×