Jump to content
Guest

Arma3 Videos

Recommended Posts

 

 

 

In november gaat OP Artrocities van start bij de semi-milsim Arma 3 community Lowlands Tactical. Als blauw helmen zullen zij uitgezonden worden naar nabije regio's van Chernarus, een Oekraïense regio die onderworpen wordt aan een burgeroorlog na de aanslag op Dmitrii Sushtovka. Essentieel is het bewaken van de grootste weg die als slagader de vluchtelingenstroom uit Chernarus door Bystrica territorium laat stromen. Een bebost gebied waar het risico op aanslagen in de vorm van IED's en ambushes continu op de loer liggen.

Lowlands Tactical is een Nederlandse tactical Arma 3 clan. Spelers en content creators gaan iedere vrijdag van start in een unieke missie opgezet door één van de leden. Deze worden vervolgens dankzij regelmatige trainingen en instructies op verfijnde wijze uitgevoerd: met geduld, teamspel en strategie van de aangewezen commander (GC). Sinds het oprichten van Lowlands Tactical (in de volksmond 'LowTac') is hij uitgegroeid tot een welgerespecteerde clan dankzij de unieke bijdrages in de vorm van de NLD Units mod, grootschalige in-house joint-op missies en fair play policy.

Lowlands Tactical heeft altijd een open deur voor veelbelovende en toegewijde aspirant leden. Voorwaarde is je aanwezigheid iedere vrijdag om 20.00 uur, voorzien van (werkende) koptelefoon met microfoon. Aanmelden? Bezoek onze website en fora: http://lowtac.nl

Mods featured in de video: NLD_Units (https://forums.bistudio.com/topic/175...)

Share this post


Link to post
Share on other sites

My showcase walkthrough videos:

 

Showcase helicopter:

 

 

Showcase gunship:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

BTW, how to insert a youtube video here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Video Compilation October 2015

Comunidad Americana de Arma - CAA

 

4th Anniversary!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello soldiers!

 

Please, check out my last Video!

 

 

If you like ARMA 3 Suscribe to DIABLO HELMETCAM ARMA3 - Youtube Channel, thanks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×