Jump to content
chris77

[HELP] Vehicle turrets won't move (BIS and RHS)

Recommended Posts

Hi guys,

 

I'm currently confronted with a really strange problem that I can't solve on my own.

No vehicle in my mission can move its turret if it's operated by a human player and run on a dedicated server. AI can turn the turrets just fine.

It doesn't matter if it's a stock BIS vehicle or an addon vehicle (tested with RHS addons).

 

The funny thing is I'm only working on a half-finished logistics script which doesn't even touch technicals, APCs, tanks or attack helicopters except tacking on a setVariable [ "VVD_processed", "OK" ].

It only happens on a dedicated server too, when running the mission locally or in the editor everything is fine.

 

I'd really appreciate if someone could help me out with this.

 

I have a mostly addon-less version, hopefully I can attach it once I've posted this. Mission is playable online on unshaved-coop.de:2302 if you'd like to see for yourself quickly.

Only dependencies are CBA and MCC Sandbox.

 

P.S. Looks like I can't attach files, but here is a download link.

Edited by chris77
Added download link for mission

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never mind. Just had an epiphany. I initialized all playable soldiers with this disableAI "ALL"; and apparently the dedicated server doesn't like that for human players. Removed that init and problem was fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×