Jump to content
d2553

Game launch error

Recommended Posts

Hello guy's how are you, for sometime now i keep getting this error and can't solve it, i opened launcher and restarted all settings, that failed, i tried to verify the game files, nothing. i don't know what to do. here is the error.

 

 

  Unhandled Exception 

program;...)\Steam\steamapps\common\Take on mar's\TKOM.exe 
reasion: Access Violation. Illegal read by 5a63872b at 18 

SymGetSymFromaddr:487, addr0x5a63872b 
SymGetSymFromaddr:487, addr0x5a63872b 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you have steam running? (just a guess but arma3 fails to start also if steam is not running)

Share this post


Link to post
Share on other sites

do you have steam running? (just a guess but arma3 fails to start also if steam is not running)

Well I assume steam is running if he is verifying integrity of the game cache.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes i'm using Steam. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i need also help for this error

steam game and content reinstalled

today after update i got this error

reinstall does not effect

but why?

dell laptop - intel i5 cpu - 4GB Ram - win 7 pro 64bit - nvidia GT540m

the windows error log say not more like this window

there no addons used since reinstall

laptop tested with legit memory test, harddisk checked bad blocks & smart ok

burnin test runs more than 4 times with all tests in 15min per test and works

other programs and tools or games working

if there is now solution, how can i downgrade to latest working version?

 

 

 

takeonmarserror.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok now is already ok

since update 17.8.16 game does not start.

since latest update 18.8.16 game start already ok.

 

startup now ok

game work

multiplay was tested and lag is low

until a few hours i cant start any multiplay and server

if i try to start an server, the game try it and than i see the startscreen and game restart but no server connect and multiplay server start

Share this post


Link to post
Share on other sites

If your getting errors 

 

Are u running any addon/mods   If you so remove the all addon / mods from the game. Reason some off them are not working for with game or the maker off the addon or mod didnt update his or her addon/ mod

 

To trouble shooting  which addon or mod is causing issues add ONE at a time and start the game and start session.  Also some addons and mods do conflict with each other and can stop from working or other problems ingame..

 

 

Hope this helps had do this my self only mod I'm using is  Resources cables no issues as off yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

all ingame things works now and starup ok.

i only cant start or join any multiplayer game yet.

if try start or join the game only restart without any errors.

i dont have and use any mods.

problem exist after update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same Error. Clean install no mods. Drives are up to date. New profile. Yes steam is running. The developer version does run with out error. The non-developer crashes with the access violation. MSI Laptop with Intel 530 and Nvidia GTX 970M video cards.

 

Solved. Running the non-dev exe file in windows 7 compatibility lets it run.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×