Jump to content
Sign in to follow this  
briantyre@gmail.com

Vehicle is stuck in the ground! HELP!

Recommended Posts

After numerous changes to memory points and config file, I still cannot get my vehicle to stay on the ground so it can be driven. If anybody can help me that would be awesome!

 

Here is an image >> mdYUuQt

I can also provide the p3d, config file, and model.cfg files as well.

 

Thanks for any help!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I adjusted the posun wheel_x_y positions and that fixed the hanging suspension problem. It is working fine in buldozer but once it is in game it sinks into the ground just about half a tire deep.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now I have the vehicle above ground. I rebuilt the Geometry LOD and the Geometry Phys LOD. Everything animates fine in buldozer but in the game the vehicle will not move.

THe engine is on but no movement. Anyone?? It's got to be something simple I am just overlooking...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I got the car driving. However, I made it happen by commenting out the line in the config which is simulation = "carx";...

So now I will not have physx if what I read was correct. I'm guessing that commenting out that line turns off all of the Physx settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, I got the car driving. However, I made it happen by commenting out the line in the config which is simulation = "carx";...

So now I will not have physx if what I read was correct. I'm guessing that commenting out that line turns off all of the Physx settings.

Perhaps it is an issue with the PhysX lod, which in turn would not be used if you comment out that particular parameter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×