Jump to content
snorkis1

Terrain Problem

Recommended Posts

After I built my terrain with pboproject and load it up in arma 3 it doesn't show up in the editor menu.

Pboproject doesn't give me any errors.

 

Pic 1: https://gyazo.com/ca33ebd9f8801f0964a58aa5e5fd97f8

Pic 2: https://gyazo.com/b0e043cf9ad7b64631ff5b579ce5a542

 

Here are my configs

 

Config.cpp: http://pastebin.com/EDBYDjjL

cfgSurfaces.hpp: http://pastebin.com/C5ebw8Ve

cfgClutter.hpp: http://pastebin.com/7JfYckV3

 

Any ideas about what could be the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
class CfgPatches
{
 class abc_sample
 {
  units[] = {"abc_sample"};
  weapons[] = {};
  requiredVersion = 1.0;
  requiredAddons[] = {"A3_Data_F","A3_Roads_F","A3_Structures_F","A3_Map_Data"};
  version = "30/07/2011";
  fileName = "abc_sample.pbo";
  author = "Jakerod";
 };
};

Looks like you used Jakerods sample stuff. Did you had a look at his Atlas Tutorial ?

Is your folder/PBO named "abc_sample"? Don't looks so, as you wrp path is "kiwimap\kiwimap.wrp" (!!!).

 

Change the CfgPatches entries and config name accordingly, should look like something like this:

class CfgPatches
{
 class snorkis_kiwimap
 {
  units[] = {"snorkis_kiwimap"};
  weapons[] = {};
  requiredVersion = 1.0;
  requiredAddons[] = {"A3_Data_F","A3_Roads_F","A3_Structures_F","A3_Map_Data"};
  version = "30/07/2011";
  fileName = "snorkis_kiwimap.pbo";
  author = "Snorkis1";
 };
};
class CfgWorlds
{
 class CAWorld;
 class Stratis: CAWorld
 {
  class Grid;
  class DefaultClutter;
 };
 class snorkis_kiwimap: Stratis
 {
  cutscenes[] = {};
  description = "Kiwimap";
  worldName = "snorkis_kiwimap\kiwimap.wrp";
 

And your terrain class should be "class snorkis_kiwimap", not "class abc_sample".

The folder you used to pack must also be named "snorkis_kiwimap" and reside directly in "P:\". Also note that you don't use a real tag for the PBO yet, that is considered a bad style! Would be better to have the terrain under "P:\snorkis\kiwimap" (and pathes accordingly at snorkis\kiwimap or something like that.

 

P.S. AFAIK there was a bug when wrp file was != class name, but not sure if this was solved already or not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you change the name of the following class:

class CfgWorldList
{
 class abc_sample{};
};

to your terrain class (snorkis_kiwimap)? You can also try to look in the A3 Logs (C:\Users\Username\AppData\Local\Arma 3) if you have some errors related to your terrain.

 

 

 

 

P.S. AFAIK there was a bug when wrp file was != class name, but not sure if this was solved already or no

 

some of my projects are built like that and I have no problems in this regard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×