Jump to content
Sign in to follow this  
cookies2432

Mask painting issues

Recommended Posts

I've painted ontop of my mask with the RGB color 35,35,35.

For some reason it won't show any concrete, i'm not sure why that is.

 

Layers.cfg: 

{
  class snow_white
  {
    texture = "";
    material = "CAPS\MyTerrain\data\snow_white.rvmat";
  };
};
class Legend
{
  picture="CAPS\MyTerrain\source\mapLegend.png";
  class Colors
  {
    snow_white[]={{0,255,0}};
    concrete[]={{35,35,35}};
};
};
class roaderino
  {
    texture = "";
    material = "a3\roads_f\roads_ae\data\surf_roadtarmac_highway.rvmat";
 };
 
class concrete
 {
 texture = "";
 material = "CAPS\MyTerrain\data\concrete.rvmat";
 };

 

CfgSurfaces.h: 
class CfgSurfaces 
{
	[COLOR="#232323"]class Default;[/COLOR]
	class grass_green_surface : Default
	{	
		 files = "grass_green*";
		 rough = 0.1;
		 dust = 0.05;
		 maxSpeedCoef = 0.8;
		 soundEnviron = "grass";
		 character = "grass_green_Character";
		  soundHit = "soft_ground";
	};
	class concrete : Default
	{	
		files = "concrete*";
		character = "Empty";
		soundEnviron = "concrete";
		soundHit = "concrete";
		rough = 0.05;
		maxSpeedCoef = 1;
		dust = 0.15;
		lucidity = 0.3;
		grassCover = 0.0;
		impact = "hitConcrete";
	};
};
class CfgSurfaceCharacters
{
	class grass_green_Character
  	{
			probability[]={0.9, 0.2};
			names[]={"Grass_Green", "Flower1"};
  	};
};

Any ideas what i'm doing wrong? I am 100% sure it is 35,35,35. Even have a screenshot of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea i learned that his configs weren't the best, so far i think i've had to fix every single one of them, they all seem to work now but it was quite annoying when it didn't work. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×